Tre Suksess Secrets for Business Owners

Suksess kommer egentlig ned til tre viktige hemmeligheter, som avslørt av de fantastiske kvinnelige entreprenører jeg møtte i forrige uke i Los Angeles. Her er de, bare for deg

1. Brenne dine skip.
Napoleon Hill, i sin bok, Think og vokse Rich, forteller om en kriger som når vi står overfor uoverstigelige odds i kampen, brant skipene sine på stedet av mulig retrett og viste til hans tropper, erklærte «Vi må lykkes - det er ingen annen vei ut." De fortsatte deretter å vinne kampen.

"Burning dine skip" betyr å kutte ut alle andre alternativer unntatt oppnå målet ditt. Det betyr virkelig bestemmer seg for å være vellykket.

Høres innlysende, ikke sant? Hvorfor skulle noen velge noe annet, men å være vellykket? Ganske enkelt, bestemmer seg for å være vellykket krever engasjement og vanskelige valg.

De fleste mennesker ikke behandler sine mål som et MUST, men heller som et håp eller et ønske. Så år etter år går av, og de er ikke lenger mot hva de har sagt er noe de virkelig ønsker.

Hva skip trenger du å brenne for å gjøre suksess et MUST? Kanskje du trenger å gjøre konsekvensene så smertefullt for ikke å oppnå det som du er tvunget til å bringe den til å realiseres. Eller kanskje belønningen er så fantastisk at de trekker du frem uanstrengt ... uansett BESTEMMER du vil oppnå det med sikkerhet og overbevisning.

2. Re-frame svikt
Hver enkelt entreprenør på konferansen hadde hatt en slags "feil". Men i stedet for å bli beseiret av erfaring, de så på det som "feedback" eller som "testing".

Hvis et prosjekt floppet, var det en mulighet til å evaluere markedsføring strategier eller å vurdere behovene i markedet .

Hvis noen gjort negative kommentarer, så var det en sjanse til å bygge spenst og styrke besluttsomhet.

Hvis et ekteskap kollapset, var det anledning til å klargjøre verdier og praksis tilgivelse, spesielt synd selv.

Hver vanskelig situasjonen var virkelig en erfaring i forkledning. Noen ganger de bitre seg å bli den søteste i slutten.

3. La den ut.
Jeg var forbauset over å se millionærer brast i tårer da de delte sine utfordringer og prestasjoner. Jeg har alltid trodd at det tok en Steely beslutning om å lage en million dollar pluss virksomheten

Det er da det skjedde for meg -. Det er ingen magisk linje som du krysser og det plutselig blir lett og ok - livet og næringsliv er en konstant utvikling av dere -. jo mer bedriften vokser, jo mer du vokser

En del av denne veksten er å være menneske, å være følelsesmessig, å være sårbar. Faktisk virker det jo mer du innrømme sårbarhet og frykt, jo mer du tillater deg selv å føle det, jo lettere er det å la det ut, og la det gå.

Den virkelig modig er ikke de som er uredd, men de som føler frykt, og ta et skritt fremover uansett.

Så damer, (og herrer!) hvis du føler behov for skrik, la det ut, du vil føle deg bedre, sterkere .., og klar for det neste skummelt porsjon tro
& nbsp;

business coach og business coaching

 1. Hvordan virker en atferds profil Hjelp administrere ansatte? 
 2. *** Slik har alle vite at du virkelig er en Genius
 3. Eliminere Tid Traps 3
 4. Visualisation
 5. Bør jeg kostnad basert på industri markedet priser? 
 6. Utenlandsk valuta trading diskusjonsforum - en uvurderlig kilde For din Client
 7. Hvordan du oppretter en MLM Marketing System som rekrutterer for deg på Auto-Pilot
 8. Hvorfor Alle arbeidsgivere og arbeidssøkere bør bruke en Board
 9. Få din nettside optimalisert Now
 10. Hvordan kan jeg demonstrere Jeg er listening
 11. *** C-Level selge tips - Hold konkurranse ut av din Key Accounts
 12. 7 enkle måter å Command Høyere priser for dine tjenester og Products
 13. Komfortabel på My Own Two Feet
 14. Top 7 måter å tenke på at du vil få New Clients
 15. Hvordan velge en Internett Marketing Company? 
 16. Er det riktig tid å starte din egen oppstart Business? 
 17. Omtalen Custom Konvolutt Design: 5 spørsmål til Ask
 18. 20 Franchise Spørsmål: Hva du trenger å stille før du kjøper en Franchise
 19. Systemer og prosesser du trenger i ditt Business
 20. Hvordan virker en ny Business Pay for oppstart utgifter?