Hvordan du kan forbedre din kunde service

Hvorvidt kunden faktisk er "rett", jobben med kundeservice ledere er å slukke branner. Raske, hyggelige svar på selv de mest rasende kunder vil nesten alltid kjøle situasjonen.

Forberedelse

Planlegg uken. Sette av tid til oppfølging, administrasjon, reiser. Book avtaler i det samme området sammen. Batch telefonsamtaler, e-post, brev og sign ups sammen. Få det riktig første gang.

Administrasjon /organisasjon er 90% av spillet. Vit hvor du skal være, da, 2 uker i forveien. Hvem er det du ser? Hold notater på alt. Ved den første kontakten oppdage så mye informasjon som mulig om klienten

Kunde resultater -. Hva kunden ønsker? Når etter? Hva er hans /hennes forventninger?

Husk navn. Hvordan kan du effektivt huske et navn? Når noen forteller deg navnet deres, klargjøre den, bruke den igjen raskt, eller skrive det ned -. Før du glemmer

Kommunikasjon

Ta arbeidet ut av det for kundene dine. Oppmuntre dem til å stille spørsmål og belønne dem med raske, vennlige svar. Dine kunder og besøkende er den viktigste ressurs du har. Gjør dem føler det slik.

Attraction. Når du gjør den første kontakt med en person, førsteinntrykket er kritisk. Så kle seg og se ut som en profesjonell. Smil! Energi og verve er smittsomme.

Dramatisk forskjell. Vi er de eneste som gjør det vi gjør helt hengivne. Et oppdrag verdt å rope om kontaktinformasjon. Gjør deg lett å finne. . Plenty av visittkort, lett å kopiere telefonnummeret og nettstedet

Lev, varm & vennlig service. Empati. Sett deg selv i deres sko. Kommunikasjon på deres nivå. En genuin forståelse for deres behov. Har de virkelig trenger en trainee?

Kunnskapsrike. Kjenn bransjeprisen, når lærlingen startet, hvor lenge verten har vært med oss, da er hvor lenge de har forlatt sin bursdag? Har de vunnet noen bransjepriser? Hva er deres favoritt drink?

Partnership. Vi har en plikt til vertene og nye lærlinger. Vi er her for å skape verdier for alle

Folk ferdigheter -. Ved å bli interessert i andre mennesker, vil du få dem til å like deg. Å være den personen som gjør at folk føler seg bra vil gå en lang vei mot å øke likability i deres øyne. Oppretthold øyekontakt.

Behandle hver kunde som en helt fantastisk person. Forholde seg til ham eller henne som om de var den eneste personen i verden. Folk elsker personlig oppmerksomhet, så henge på deres hvert ord og ikke la deg bli avbrutt. Være til stede

Del kunnskap med organisasjonen

Vær.; høflig, vennlig, direkte, disiplinerte, pålitelige, lojale, oppriktig, ærlig, villig, seig, taktfull, verdig

Alle er ansvarlige

Kreative løsninger. Fest den på stedet, eller ikke beholde kunder som venter. Lover å ringe dem tilbake i 5 minutter.

Handling Gjør løfter og holde dem. Pålitelighet. Nøyaktig informasjon, perfekt levering, på tid, på signalet. Dyktighet i utførelsen. Aldri bare fornøyd.

Speed. Svare på dine kommunikasjons e-post og talemeldinger-omgående. Tidlig muligheter - ikke vente på tur

Gå den ekstra mile integritet spise-sove-puste-sive integritet "mitt liv er mitt budskap" Gandhi.. Unngå over-lovende. Besatt med legacy "bulke universet". Øye for de ulike farten utover "samme gamle, samme gamle" strekningen er rutine "Jeg vil slippe den av meg selv" /"Jeg vil se på det personlig".

Personlig oppmerksomhet Sterke kommunikasjon, holde dem informert. Hvor lang tid tar det deg å kjøre til dine kunder? Hvor mange selskaper kan du ringe i den tiden?

Takk notater. Når var sist gang du skrev å si takk for tiden din /avtale /tilbakemeldinger. Komplimenter er kritiske.

Telefonsamtaler. Tilbring tid hver dag å bare si hei!

Det er de små tingene som kan gjøre hele forskjellen. De fleste bedrifter er vunnet eller tapt i knapt 15 sekunder. Personlig kontakt slår e-post 100 -

Kunde tilbakemeldinger, lytte !! Samle attester. Oppmerksom på fornøyde kunder. Hva gjorde dem glade? Lær av misfornøyde kunder. Hva gjorde dem ulykkelige? Hvordan kan vi forbedre vår markedsføring /induksjon /trening /utvikling /tjenesten ??

Passion! Entusiasme! Du er nødt til å være der ute på de ekstreme ytterkantene infisere alle med lidenskap for resultater.

Dette er et oppdrag! Hva er vår historie? Hvordan vi ønsker å bli husket gjøre
 ?;

forretningsutvikling

 1. Eller bruke VoIP-tjenesten nyttig?
 2. Minske risikoen knyttet til Travel Merchant Account
 3. STOCK MARKET
 4. Kontantkort Kunder i Instructions
 5. Sales Success Online og hva det Takes
 6. Å vite om de ulike datastyrte taxi ekspedisjons systems
 7. Grønne tilskudd av føderale myndigheter og private foundations
 8. Gjør din Shopping i Hoi An
 9. Siste nytt om Lauren Alaina
 10. Kvalitetssikring og Testing Services: Strategi for Oracle BI Testing
 11. Online Leverandøroversikt - et perfekt sted for å finne Pålitelig Suppliers
 12. 800 Photoshop Børster Mega Fast Review
 13. Verktøy for å finne gratis Unclaimed Money
 14. Initial din online tilstedeværelse med Remote Developers
 15. Hvordan lage Våre Caravans Mer Miljø Friendly
 16. Sjekk ut disse Different Lead Generation Methods
 17. Ved hjelp av banneret står for Tabletop Displays
 18. Velge en landoppmåleren å avhenge on
 19. Essential Elements of B2B Marketplace
 20. Det handler om dørhåndtak og Knobs