Paint Your Wall - Wall male Finishing Techniques

Det er mye som går inn i veggmaleri. Først må du bestemme hvilken farge du vil ha på veggene. Velger maling farger kan være en vanskelig oppgave, fordi dette doesn &'; t bare innebære å velge fargene. Det gjør også en forskjell fordi malingen kan se svært annerledes ut på veggen, avhengig av veggmaleri behandling teknikk du velger. La &'; s gjør dette alt mye klarere ved å forklare noen forskjellige typer maleri ideer basert på vegg behandling

Matte

Den matte veggen ferdig har en subtil effekt. . Denne finishen er nyttig hvis du vil skjule små sprekker og sprekker i veggen. Men ved hjelp av veggmaling til å male rommet ditt i en matt finish er ikke tilrådelig hvis du er redd for merker og flekker på veggen. Du kan fjerne maling fra veggen i ferd med å prøve å rydde merker og flekker på en matt finish vegg. I tillegg, som denne type finish ikke reflekterer lys, er det godt å ha på veggen din om du ønsker å opprette en dempet utseende.

Satin

Dette overflate har en beroligende og fløyelsaktig utseende. Male veggene med en satin finish vil gi deg i mellom effekten av en matt og en blank overflate. Denne type finish reflekterer litt lys og egner seg når du ønsker å male dører, dør og vinduskarmer og tak. Du kan bruke maling for denne type finish i områder som kan ha mer aktivitet som bad og kjøkken. Dette er fordi det er flere sjanser til flekker på veggen og med en satin finish du kan rense, og selv lett skrubb, flekker og merker av veggene.

Semi-Glanset og Glanset

Når du bestemmer hvordan du skal male et rom, bør en semi-blank eller blank finish vurderes hvis du vil fremheve visse veggen områder eller møbler i hjemmet. En semi-glossy finish gir en subtil glans, uten for mye vekt. Men hvis du ønsker en lysere utseende eller du vil fremheve dine møbler mer enn du burde velge en blank finish. Fordelen er at veggene som har begge disse typer utførelser er enkle å rengjøre og kratt, og maling kommer ikke ut for lett.
.

business start -up

 1. Hvordan finne en god Online Business til Start - Tips og Insights
 2. Slik øker produktiviteten med telefonsystemer for Business?
 3. Mest populære reisemål som gjør Hjem føler at Abroad
 4. 4 trinn til å skrive innhold som gjør Selge en Breeze (selv om du har woo-woo ting)
 5. Småbedrifter oppstart - hvordan du starter en hjemme-baserte business
 6. Hvordan bygge en salgs bedrift?
 7. Tips for å ansette en revisor for din Business
 8. Soling lotion fra Sun Labs kan hjelpe deg med å få ønsket tan
 9. Forhandlere Håper på en Prosperous Christmas
 10. Den grunnleggende elementer av en profesjonell brosjyre Design
 11. Ingen Free Ride for Free Riders
 12. Pass opp samtidig som en del av en Penny auction
 13. Hostgator Webvert Review
 14. Gratis Shed Plans - Contructing en låve Shed Fra Plans
 15. Hvilke ferdigheter trengs for Mechanical Engineer Employment?
 16. 4 grunner til at en Water Damage Specialist Bør være Called
 17. Jeg har ikke registrert meg For This
 18. Kjemp Med en Franchise Opportunity
 19. Starte en virksomhet med liten eller ingen Capital
 20. Anbefalinger om hvordan å bestemme seg for et Irvine CPA