Effekt av ledelse på organisasjons Culture

Organisasjonskultur er en variabel som ofte korrelert med ledelse. Lederskap har blitt beskrevet som en klynge av utilslørt, acquirable ferdigheter, re-organizable til bedriftens satt opp, engasjere ansatte til å dele en felles visjon, oppmuntre og feire suksessen til de ansatte ved Kouzes og Posner (1987; jaskyte, 2004). Ulike Adlerian verdiene kan oversettes og innlemmet i å styrke bedriftskulturen gjennom ulike nivåer og stiler av lederskap. Noen av de universelle Adlerian verdier tryllet opp fra Adlerian verdier dokumentet er oppmuntring, andre sentrering, og tilbyr frihet til å velge. Det er viktig å vite at godt egnet ledelse og kultur koalisjon kan vise seg å være en av de kritiske egenskapene til organisasjonen for å oppnå avant garde konkurranseevne.

Schein (2010) understreket betydningen av lederskap på etablering og vedlikehold av bedriftskultur. " Deres (ledere og') tro, verdier og forutsetninger danner kjernen i organisasjonen &'; s kultur fra starten og er lært opp til nye medlemmer og' (Jakyte, 2004). Ledere kan videre forplante og innlemme en bedriftskultur gjennom eksplisitt givende, undervisning, veiledning, og ansette de riktige hakke. Det antas at ansatte don &'; t forlate selskapene, la de dårlige ledere. En effektiv leder kan gyte ansattes engasjement og motivere enkeltpersoner til å oppnå målene, endrer ansatte og' verdier gjennom endringer i psykologiske kontrakter, og tar imot alle nødvendige endringer. Mer viktig, bedriftskultur kan gjenopprettes ved lederskap som gjør læring, unlearning, og relearning for de ansatte å forstå og opprettholde bedriftskultur. " Læring blir sett på som formåls søken for å beholde og forbedre konkurranseevnen, produktivitet og innovasjonsevne &'; (Dodgson, 1993; Phipps et al 2012)..

Transformasjonsledelse (TFL) er den type lederskap som fører til positive endringer både for organisasjonen og de ansatte. Den positive endringen er et resultat av gjensidig avtale mellom ansatte og ledelse, og er rettet til &'; forvandle &'; organisasjonen i en eller flere måter. Transformasjonsledelse er omfattet av energi, lidenskap og entusiasme. Transformasjonsledelse er også kjent for å effektivt markedsføre og forbedre kreativitet og innovasjon. " TFL atferd, som kommunikasjon av en inspirerende visjon, oppmuntring og omtanke, operasjonell autonomi /frihet, utfordre og støtte for oppfinnsomhet og originalitet, etterligne noen av faktorene knyttet til innovasjon og kreativitet i organisasjoner og' (Elkins & Keller, 2003; Phipps, 2012).

Apple Inc., som et aksjeselskap har effektivt implementert transformasjonsledelse og har hatt stillingen som verdens &'; s største nettbutikk for musikk, nest største IT-selskap, og tredje største mobiltelefon maker globalt. Selskapet gikk gjennom store forvandling etter transformasjonsledelse i 2007. markedsføringsstrategi av Apple starter fra å forklare hvorfor de gjør det de gjør og forsiktig overtale folk i å kjøpe sine produkter ved å demonstrere hvordan deres produkter er forskjellige, og til slutt hva de tilbyr. Det er viktig å velge den beste passform som isn &'; t nødvendig kvalifisert til å gjøre jobben, men er noen som verdsetter de organisatoriske verdier. Utøvere reke hvor medarbeidere som deler sin visjon og mål med organisasjonen kan jobbe for det med sin tåre, svette og blod i forhold til de ansatte som er ansatt bare for å få jobben gjort. Målet er ikke å ansette folk til å få jobben gjort, men å ansette folk som tror på det som bedriftens tror på.

Transformasjons embedment oppstår når ledere har stor tro på hva de gjør og mer viktig, hvorfor de er gjør det. Organisasjoner og' evne til å produsere, remold, og absorbere kunnskap og ferdigheter til å engasjere de ansatte og gjøre dem å utføre sitt potensial krever transformasjonsledelse fordi de som leder bør ideelt inspirere enkeltpersoner ikke fordi de ansatte må, men fordi de ønsker å enten det &'; s organisasjoner eller ledere.

Referanser
Phipps, SA, Prieto, LC, & Verma, S. (2012). Holder Helm: Exploring påvirkning av transformasjonsledelse på gruppe kreativitet, og modererende rolle organisasjonslæringskultur
Jaskyte, K. (2004).. Transformasjonsledelse, organisasjonskultur, og innovasjonsevne i ideelle organisasjoner. Nonprofit Management & Lederskap. 15 (2), 152-168.
Schein, E. (2010). Organisasjonskultur og ledelse. (2nd ed.). San Francisco, CA, Jossey- Bass. .. 228-253

corporate trening

 1. Corporate Communications Training
 2. De kurs for rumenske offiserer og Ratings
 3. Trening for å få tiden management
 4. Kvalitetssikring Training: Kjenn din verktøy better
 5. Hva du trenger å vite om Solidworks Training?
 6. Skape det livet du virkelig Want
 7. DMV Godkjent driver forbedring Skole Kurs Fra NDSS
 8. SEO - Består av ulike strategier og Techniques
 9. Å bli Excellent: outsmarting Racism
 10. Kommunikasjonsevner - Første trinn i å kommunisere Effectively
 11. ? Team Leader Training - Hvorfor kjøre teammøter
 12. Lener mot Lean: Klar Tenker For Better Health (Care)
 13. Høyere fortjeneste gjennom Corporate, direktør og Livet Coaching
 14. Team Building - de mål og målene for et Team Building Workshop
 15. Endre ditt bilde, Endre ditt Life
 16. Rollen av Executive Coaching I Talent Management og suksesjon Planning
 17. Ikke anta: Uvitenhet er ikke Bliss
 18. Online Learning og Education
 19. Kommunikasjon Management
 20. Hvordan Squish Kreativitet Som en Bug