Hvordan bli en datastyrt regnskap Specialist

Nesten all bokføring og regnskap er gjort ved hjelp av programvare i dag. Selv den minste av bedrifter har råd til en grunnleggende regnskap programvarepakke, og praktisk talt hvem som helst kan finne ut det grunnleggende om hvordan du bruker programvaren gitt litt tid. Mellomstore og store bedrifter bruker også regnskap programmer, og de har vanligvis flere eller jevner titalls ansatte dedikert til å holde styr på utgifter, skatter, lån, lønn og så videre.

Du kan lære alt du trenger å vite om regnskap og Business Accounting programmer i seks måneder eller mindre, og har en fast jobb å tjene gode penger på å jobbe som en datastyrt regnskap spesialist, bokføring assistent eller regnskap eller revisjon kontorist før du vet ordet av det.

Over en million og en halv personer er ansatt som regnskaps spesialister eller regnskaps funksjonærer i USA fra 2012, ifølge Bureau of Labor Statistics. Gitt at BLS prosjekter en 14 prosent vekst for yrket som betyr ytterligere 260.000 regnskap spesialist jobber vil bli produsert gjennom 2020.

Noen arbeidsgivere foretrekker sertifiserte bokføring, regnskap og revisjon funksjonærer. The American Institute of Professional Bookkeepers tilbyr Certified Bokholder betegnelse, som krever minst 2 års bokføring erfaring, og passerer en firedelt eksamen. The National Bookkeepers Association tilbyr også sertifiseringsprogram. Tjene en NBA-sertifisering krever besvare minst 40 spørsmål riktig på en 50-spørsmålet eksamen.

Fire trinn til en karriere som en regnskapsmedarbeider

Trinn 1 -
Vurdere datastyrt regnskap spesialistopplæringsprogrammer i ditt område for å se hvilken som passer best til dine behov. Regnskapskontorist opplæringsprogrammer kan finnes på de fleste community colleges og yrkesfaglige skoler, og online programmer er også tilgjengelig. Regnskap spesialopplæring programmer siste fra seks måneder til to år, og du oftest tjene et sertifikat eller en knytte grad. BLS rapporterer at 25% av regnskaps spesialister hadde førsteamanuensis eller høyere grad som i 2009.

Trinn 2 -
Meld deg på og fullføre datastyrt regnskap spesialistutdanning programmet du valgte. Du vil ta grunnleggende matematikk, bokføring (inkludert dobbelt bokholderi) og regnskap klasser, og vil få massevis av praksis ved hjelp av databaser og andre regnskapsprogrammer

Trinn 3 -.
Søk om regnskap kontorist eller bokføring assistent stillinger i hjembyen din eller i en by hvor du vil jobbe. Sørg for at din CV og følgebrev mal er profesjonell og feilfri. Hvis du søker på nettet, kan du følge opp med så telefonsamtale i to eller tre dager for å sørge for at de har mottatt søknaden din og uttrykke din vedvarende interesse for jobben.

Trinn 4--
Fullfør alle nødvendige on-the-job training. Hver bedrift har litt forskjellige regnskapsrutiner, så en innledende opplæring for nyansatte er å forvente. Ta hensyn under trening og sørg for å lese nøye alle opplæringsmateriale.

Regnskaps Clerks tjene mer enn du kanskje tror. BLS rapporterer at regnskaps- og revisjons funksjonærer tjent en median lønn på $ 35 170 i 2012. Ikke overraskende, regnskaps spesialister som jobbet for US Postal Service tjent mest, med en årlig median lønn på $ 59 150, og de som jobbet for film og video industrien kom på andre plass med en median lønn på $ 46,840.

Å jobbe som en regnskapsmessig kontorist kan være første skritt i å bli en statsautorisert revisor. Mange unge menn og kvinner har begynt sin karriere som regnskapsassistenter eller revisjons funksjonærer og endte opp som CPAs eller administrerende partnere av store revisjonsselskapene. Dette, selvfølgelig, betyr å gå tilbake til skolen og få en regnskapsmessig grad, samt bestått strenge fire deler CPA eksamen, men det er vel verdt å bruke tid og krefter som erfarne CPAs kan tjene i overkant av $ 100 000 årlig i enkelte områder.
.

corporate trening

 1. Validering - Komme og gi det på Work
 2. De fire metodene for å gjennomføre et opplæringsbehov ANALYSIS
 3. Dyrk din karriere med en 6 måneders industriell opplæring i Chandigarh
 4. Avhengighet i Workplace
 5. Hvorfor å få Industrial Relations Training?
 6. Arbeidsplassen Vold Training - Jeg antar at du var for sent for dem
 7. Pacing: Nøkkelen til komfortabel stue og Working
 8. Hvordan bli en datastyrt regnskap Specialist
 9. Vite om Business Coaching Services
 10. 3 Viktig verktøy for e-post Marketers
 11. *** Nettverk vei til Powerhouse resultater!
 12. Ønsker du å finne ut hvordan å vurdere dine møtestedene?
 13. Vesentlige av Blackberry Training
 14. Medical Office-hjelperen og Medical Office Specialist Training
 15. Grunnleggende om Hvordan sjekke Keyword Competition
 16. Konstruktiv kritikk i Workplace
 17. Software Testing Institute for Learning Avansert Computing
 18. People Management Training - Effektiv Tips om Managing People
 19. Green Energy PR og god bedrifts Citizenship
 20. Selges Customer Training Services