De kurs for rumenske offiserer og Ratings

rumenske sjøfolk har populariteten av å være blant de beste sjøfolk verden over og en av grunnene til det er deres konstant opplæring fra de rumenske Maritime sentre.
Nedcon Maritime rekrutterer for om 15 år de best kvalifiserte og utdannede rumenske sjøfolk for alle kategorier av fartøy som er cruising vide verden
Livet på sjøen det &'; s. ikke for amatører, ingen har råd til å gå blind på sjøen. Sjøfolkene krever å være forberedt på det uforutsette
shore trening doesn &';. T sammenligne med havet praksis, men igjen er det ingen erfaring uten trening. For eksempel når du arbeider med en luftveis problem med en av mannskapet, bør du vite hva nettopp du skal gjøre og gjør det riktig. Praktisk erfaring kan gi bare en raskere tid på respons, men prosedyren det &'; s alltid den samme. For å løse de medisinske forholdene offiserene og vurderinger er opplært i løpet av “ Medical First Aid &"; og “ Medical Care &"; Kurs.
En viktig faktor for den maritime virksomheten er vanlig faktum av de multinasjonale mannskaper. Engelsk er det “ lingua franca &"; av den maritime virksomheten. Om bord på fartøyer hver mann har presise plikter og ansvar, må bestillinger oppfattes og følges, slik at kommunikasjon er viktig. Perfekt forståelse opprettholder alt rullende på nøyaktig tid og egner seg selvfølgelig som det betydde for bedriften som en sjømann, kan du &';. T muligens tenke på jobb på sjøen en egoistisk en; du &'; re ikke den eneste med en familie hjem. Det gamle ordtaket “ en for alle og alle for en &"; er ganske godt illustrert i et skip mannskap, på grunn av det faktum at en " s feil kan forårsake store tragedie for alle. Av og til mannskapene kan håndtere tøffe sjøforhold, og overlevelse er kanskje ikke alltid enkelt, men riktig trening kan gi kunnskap og veiledning for å trygge land.
Folk som vier sine liv til havet navigasjon er fullt klar over faktum at de er ansvarlige for seg selv og for resten av mannskapet. Å møte alle de potensielle problematiske forhold, sjøfolkene forberede seg til å arbeide i samsvar med de grunnleggende sikkerhetsregler for å unngå eller å ha evnen til å håndtere alle typer situasjoner som kan skje
Det er spesielle opplæringsprogrammer som “ personlig sikkerhet og sosialt ansvar om bord på skip og " ;, “ Ferdigheter i personlig overlevelsesteknikk &" ;, “ Ferdigheter i redningsfarkoster og rednings andre enn raske redningsbåter &" båter; og “ Avansert brannslukking &" ;.
Hensyntatt dagens moderne teknologi, er det 21. århundre seiling ganske forskjellig enn hva det pleide å være noen århundrer siden. De teknologiske enheter som tilbyr all informasjon for pålitelig, sikker og nyttig drift av skip krever høyt kvalifisert personell som skal håndtere alle disse systemene. Bakken simulatorer gi mulighet for kompleks praksis før de faktisk seiler. Et par av de nødvendige kursene er “ Radar navigasjon, radar plotting og bruk av ARPA &" ;, “ GMDSS-GOC-I - Global Maritime Distress Safety System - General operatørsertifikat &"; så vel som andre.
Skipene er mye større og de teknologiene som brukes mye mer forseggjort. For eksempel en Very Large Crude Carrier (VLCC) på over 300.000 DWT eller Ultra Large Crude Carrier (ULCC) på over 500.000 DWT kan &'; t drives som en flåte på en rolig elv i en solrik dag. Å seile ombord tankskip det er spesielle kurs, “ Tanker familiarise &"; samt spesialisering for hver type tankskip: “ Spesialisert opplæring for kjemikalietankere &" ;, “ Spesialisert opplæring for Liquefied Gas Tankers &" ;, “ Specialized Training for oljetankere &" ;, “ Tanker ledelse og egenvurdering, transport og håndtering av farlige farlige og skadelige last &" ;. Bedrifter Den offiserer og vurderinger har en rekke kurs for å delta, i moderne etablissementer.
Varighet av kursene avhenger av type av kurset og rang av traineene. Noen av kursene danner grunnleggende opplæring, mens andre er presise til overlegen grad av opplæring
Alle sjøfolkene er klar over at å følge transformasjoner i de maritime næringer det betyr at treningen aldri slutter
. &Nbsp.;

corporate trening

 1. Mentoring Programmer for profesjonell service bedrifter: Opprette Mentoring Relasjoner som tjener de…
 2. Faktorer for søkemotor Optimization
 3. Trening ROI
 4. LEGGE mer verdi til CUSTOMERS
 5. Hva bør vurderes ved RAM-minne Upgrade
 6. Avslutt intervjuer kan bidra til å identifisere årsakene til selskapet attrition
 7. Vesentlige av Blackberry Training
 8. Tilbakemelding; Det er en gave, du velger hva du skal gjøre med det ...... 0,
 9. Søkemotoren behandle din nettside er som en Ballett Box
 10. Retail Kundeservice: Tips for å bedre din Service
 11. FLSA Fritak sin 3-Part Test: Slik ser du om en ansatt faller under administrativ ansatt exemption.
 12. *** Autentisk eller Professional?
 13. Lær spansk Online
 14. Bedriftens etikk og samfunnsansvar - Er Organisasjoner Gjøre Nok
 15. 6 trinn for å avdekke din Theme For Neste Year
 16. Abco teknologi Den ledende Computer Training Center USA
 17. Unike Tjenester fra HGV Drive UK
 18. Kinds Of Nurses
 19. Du trenger ikke å vite Everything
 20. Lederskap gjennom Coaching - Veien til Humanistisk Management