Lederskap gjennom Coaching - Veien til Humanistisk Management

Visjon og struktur

For å være en sterk leder tar en overbevisende visjon for mennesker. Det krever også en evne til å sette opp mål og oppfølging på det. I tillegg til dette, slik at store ting gjennom mennesker, det tar en mykere side, en omsorgsfull side. Det er hva du kaller coaching. Fokusert på å tilby gode resultater gjennom mennesker, krever coaching ulike ferdigheter enn bare lede og administrere. Dette er de nye pilarer av muliggjør vekst på jobb, indre motivasjon, og større produktivitet. Dette er en kombinasjon av ledelse, administrasjon og coaching

Coaching som veien til å lede andre

Selv om ledere ønsker å tenke annerledes, folk don &';. T kommer å arbeide med selskapets mål på deres sinn; det gjør heller ikke de tenker på hvor mye penger selskapet gjør. Folk kommer til å jobbe opptatt av seg selv. Folk fokuserer på dypere interne bekymringer som sine egne personlige utfordringer hjemme, personlige mål, deres pengepress og samlivsproblemer. Folk kommer til å arbeide lurer på om de vil finne støtte, muligheter til å utvikle, og selvfølgelig har interessant arbeid å gjøre.

Gapet mellom personlige mål og bedriftens mål

organisasjonsliv per definisjon er ikke alltid som familie. Det er fokusert på å tjene penger, opprettholde stabilitet og etterlevelse. For noen kan det føles som jobb fengsel, spesielt for de som don &'; t nyte sitt arbeid. Som et resultat, folk ofte don &'; t gå ut av deres måte å ta risiko, tilby nye ideer, være kreativ eller vise mot på kontoret. Folk don &'; t føles som å bli straffet hvis de gjør feil, eller om deres ideer ikke blir verdsatt. Dessverre er dette det motsatte av hva ledere trenger fra sine folk til å gjøre på jobben. Vi trenger folk rock båten, utfordre status quo når de føler det er nødvendig. Men, hvordan akkurat vi sette folk i stand til å gjøre dette for å fremme både sin egen utvikling og målene i organisasjonen? Etter mange år med å administrere og lede mennesker, vet jeg at dette er utfordringen. Så det viktigste spørsmålet å stille er hvordan å gjøre arbeidet mer menneskelig, mer gledelig, og samtidig sette folk i stand til å oppnå sine mål samtidig bidra til å fremme målene i organisasjonen.

En ny lederprinsipper er nødvendig nå

pisk og gulrot doesn &';! t arbeid hvis vi vil at folk skal utrette store ting på jobben. Vi trenger en ny tilnærming: en humanistisk tilnærming som plasserer folk over resultatet. Dette doesn &'; t trenger å gjøre aksjonærene slår i søvne. Plassere en vekt på personen på jobb som sentrum vil ikke bare gjøre arbeidet morsommere som er bra for mennesker og samfunn, det også vil hjelpe mennesker til å oppnå mer, og dette skaper mer overskudd.

Dette tar en ny vekt – Coaching

Jeg liker å råd folk som ønsker å gå inn i ledelsen at de skal nyte å være lærer. En god lærer som en stor trener har både utviklingsinteresser av mennesker og de organisatoriske mål i tankene. Denne tilnærmingen legger vekt på mennesker, i motsetning utdaterte ledelsesteorier én måte overvåking (vitenskapelig ledelse) og belønning og straff (Behaviorisme). Dette gjør gledelig og produktivt arbeid på lang sikt. Dette spiller ingen &'; t bety å tjene mer penger, et hjørnekontor, eller bedre jobb tittel. Det handler om hvorvidt en person føler seg verdsatt på jobben og har klarert og åpne forhold. Og enda viktigere, denne tilnærmingen gjør det mulig for folk å se det store bildet: en tilkobling av en visjon av organisasjonen og sitt eget liv.

Enter Coaching

Er noen god forelder eller god atletisk trener fokusert på å tilby vekst, prestasjon og læring. Hvis du tenker på personlige relasjoner, den mest vellykkede er de der ektefellen er støttende. Dette er den samme treneren som er nødvendig i organisasjonslivet. Hva er coaching? Coaching handler om å stille spørsmål som gjør folk til å ta bedre beslutninger, løse flere utfordringer på egen hånd, og har bedre mellommenneskelige relasjoner underveis. Alle disse fører til produktivt arbeid og mål blir oppfylt. Coaching handler om å ha empati, forutsatt at alle mennesker har de ressursene de trenger for å lykkes. Stor coaching setter folk i stand til å gå tilbake og plassere en bedre ramme rundt en situasjon, for å se på det fra et nytt perspektiv å forestille seg nye muligheter.

Når skal man søke coaching?

Det er mange muligheter til å anvende coaching i løpet av en &'; s ledelse dag. En krise, karriereutvikling diskusjon, en beslutning om å bli gjort, forvirrende mål, eller peer relasjoner problemer, alle er gode grunner til å søke coaching. Coaching er ikke orientert mot løsning gi, mening gi, fører til manager &'; s personlig agenda eller spørre hvorfor noe ikke fungerer. Denne tilnærmingen kan føre en person til å gå bakover og ikke fremover. Coaching atferd starter med å ha den personen &'; s beste interesser på hjertet. Coaching handler om å jobbe sammen for å holde fokus på mennesker og deres behov.

Coaching tar tid

Mange ledere foretrekker å administrere i autokratiske måter bjeffer ordrer og ikke lytter godt. Andre bare føler seg mer komfortabel detaljstyre. Dette isn &'; t sunt for mennesker i organisasjonen eller samfunnet. Voksne er egentlig akkurat som barn, med unntak har vi større kropper. Barn liker å nyte det de gjør, har gode relasjoner, og bli hørt samtidig ha muligheter til å uttrykke seg. Så gjør voksne! Coaching krever mer tålmodighet og mer tid. På tross av dette, hvis vi står tilbake og ser på vår verden, vårt samfunn, våre sagging økonomi, vil vi se at en ny type leder er nødvendig nå, en type leder som er en stor trener samtidig.

Det bør endre

Mange mennesker som jeg møter don &'; t trives og aren &'; t så produktive som de kunne være. Jeg sjelden i disse dager møter folk som er lidenskapelig opptatt av sitt arbeid. Mange arbeidskulturer behandle sine folk som barn krevende compliance. De samme miljøene er fylt med negative straffe begreper som prøvetid, gjennomføring, muntlig advarsel, performance management, 360 graders vurdering, vurdering og rangering etc. Vi trenger å bevege seg bort fra tomme vilkår, trangen til å rangere og rangere mennesker gjør dem konkurrere mot hverandre på jobben. Vi må motstå trangen til å utvikle kategorier av mennesker: gode artister, dårlige artister, raske tracker, høy potensielle, talent og andre forvaltningsrelaterte tomme vilkår. Når folk blir tvunget til å konkurrere ender vi opp med vinnere og tapere. Det er ingen grunn for straff på jobb med mindre selvfølgelig noen bryter loven!

Coaching fokuserer på positive tilbakemeldinger og ikke evaluering

Coaching krever daglig kommunikasjon med tilhengere, spør bedre spørsmål, fokuserer mer på hva som fungerer kontra hva som ikke fungerer. Når ledere bare fokusere på å fikse problemer, finner de flere problemer og ender opp med å kaste bort tid på lav prioritet problemer som don &'; t må fikses. Folk aren &'; t broken, systemene som de arbeider under er! Ledere sterkt påvirke atferden i organisasjonen. Gode ​​trenere forstå dette

Coaching krever bedre spørsmål

Her er tre av dem:.

Som et resultat av å lese denne artikkelen, hvilke skritt kanskje du ta for å bedre lede deg selv og andre?

Hvordan kan du begynne å tenke annerledes om hvordan du lede deg selv og andre?

Hvilke konkrete tiltak kan du ta i dag som et resultat av å lese denne artikkelen så du kan forbilde god coaching

I &'; ll bli heie på deg når du går

Craig Nathanson
 !;

corporate trening

 1. Bruk originalt innhold for din website
 2. Samarbeidstrening dens betydning og significance
 3. Alder 95 Med Utmerket Memory
 4. *** 3 Top tips for å lage en minneverdig Unique Selling Proposition
 5. Managed IT support For tekniske Issues
 6. Hvorfor Register For NLP Training?
 7. Lederskap gjennom Coaching - Veien til Humanistisk Management
 8. Ikke bare delegat, Eliminer
 9. Hva bør vurderes ved RAM-minne Upgrade
 10. *** The Power of Words
 11. Tilbakemelding; Det er en gave, du velger hva du skal gjøre med det ...... 0,
 12. Corporate Communications Training
 13. Bruk kvalitet og effektiv søke å sette området på top
 14. Attack of the Killer Butterflies
 15. Mindre stress betyr mer SUCCESS
 16. Programvare Training Institute Noida- Siste IT Technologies Training
 17. Kinds Of Nurses
 18. Mangement Leadership for New Millennium
 19. 5 tips for å forbedre arbeidsdagen Enjoyability
 20. Hva er hensikten med Software Testing Training Institute?