Hva er fire viktige satsingsområder i en kraftig teambuilding workshop?

Det er mange måter å definere et vellykket team, men hva er noen av de viktigste komponentene i gode lag, og hvordan kan disse bli forsterket i teambuilding workshops. En fire topp liste over fokusområder bør omfatte kommunikasjons- alle oppfordres til å dele, lytte til andre-nært knyttet til den første ideen, å være gode problemløsere, og samarbeid.

Det har blitt sagt at helheten er større enn summen av delene når det kommer til laginnsats. En vellykket teambuilding workshop vil hjelpe illustrere betydningen av å dele gruppen. Når det er en atmosfære av oppmuntring, der alle stemmer blir brakt inn i diskusjonen, skjer en fantastisk ting. Nye ideer på gamle problemer og unike løsninger komme frem. Det må være en forutsetning at alle ideer og meninger vurderes og fra disse kommer teamet suksess. Nyttige teambuilding aktiviteter vil plassere deltakerne inn i små grupper hvor dynamikken i denne type kommunikasjon kan “ spille ut &" ;.

For det andre lag trenger for å utøve gode lytteferdigheter. Med andre ord er vi “ Virkelig lytter &"; til hva andre sier? Det &'; s en ting å ha en mulighet til å dele. Spørsmålet er, “ er noen lytter &"; Vi er alle skyldige til tider av å trene selektiv lytting og filtrere ut hva vi don &'; t ønsker å høre, eller hva vi anser som uviktig. Når det skjer, er meldingene at laget trenger det mest effektivt forstummet. Teambuilding aktiviteter som peker ut denne feilen i lytting kan virkelig forbedre den generelle kommunikative kraft av gruppen. Sue Patton Thoele snakker om dette temaet, “ Deep lytting er mirakuløse for både lytter og taler. Når noen mottar oss med open-hearted, ikke-dømme, intenst interessert lytting, vår ånd utvide &"; Jeg kan legge til at hele laginnsats utvider også.

Kraftige teambuilding programmer vil fordype deltakerne i situasjoner som tillater dem å overvinne problemer og komme opp med løsninger som et team. På en måte, bør teamet aktivitet speile virkelige situasjoner. I hver livet litt regn vil falle. For hvert lag, vil problemene dukker opp, ofte bryter ut. Vellykket rallyfører Sebastien bourdais sa at “ It &'; s Laget … de gir deg alt du trenger for å lykkes, hvis det er et problem, de jobber og jobber og jobber til den er løst &" ;. Hvordan lagene håndtere problemene staver forskjellen mellom de bedre lagene og sviktende lagene. De bedre lagene ansette gode kommunikasjons- og lytteferdigheter og arbeide sammen for å løse problemene. Denne litt tid vil kreve en ekstrem viljestyrke og utholdenhet til « prøve nye løsninger &" ;. Uanfektet når disse ikke alltid lykkes, er nye ideer oppmuntret og noen er prøvd. Til slutt, de suksessfulle lagene løse dilemmaet og gå videre til nye utfordringer.

Til slutt, vil du finne at store teambuilding sesjoner vil skape forutsetninger der små grupper kan jobbe sammen og se første hånd hvordan samarbeidet bringer deres innsats til en vellykket avslutning. Kanskje det er store forskjeller i ferdigheter og temperament blant lagets medlemmer. I stedet for å være en splittende funksjonen, kan disse forskjellene bli sett og brukt som en integrert del av den samlede innsatsen. Samarbeid forutsetter at vi alle trenger å spille en rolle. Bibelen taler om mangfoldet av roller på denne måten, “ Øyet kan ikke si til hånden som " Jeg har ikke bruk for deg &'; &ldquo ;. Nei, det er en viktig jobb for hvert team medlem skal gjøre og når de alle samarbeide i å gjøre sin del gode ting vanligvis vil skje.

Så i sammendrag, når et selskap eller manager søker et team building program som vil ha verdifullt innhold, bør det fokusere på noen eller alle av disse områdene. Det bør være øvelser for å fremme bedre kommunikasjon og også lytteferdigheter. Gruppen bør lære å holde ut i gruppe problemløsning situasjoner, og til slutt, bør en samarbeidsånd bli fostret. I den endelige analysen, skal programmet få teamet til å jobbe med de områdene som vil hjelpe dem å bli en stor “ Lag &" ;.
.

corporate trening

 1. Å bli Excellent: outsmarting Racism
 2. Corporate Training. En Trener Perspective
 3. Din tre pund Coconut
 4. Forbedre Carrier Med Online Training Courses
 5. Lojalitet er bygget gjennom C.A.R.I.N.G. Service
 6. Bruk kvalitet og effektiv søke å sette området på top
 7. Ta bedriften Horizon Med Corporate Training Programs
 8. De kurs for rumenske offiserer og Ratings
 9. Bruk Forhandling ferdighetstrening for å holde i Demand
 10. Kjøpe e-bøker på E-bay: E-bay The One-stop E-bok Shop
 11. SEO er prosessen med å få ditt nettsted Vurdert High
 12. Organisasjonskultur - Hva du bør vite om It
 13. Elleve trinn for å ENDELIG Loving Your Work Etter Forty
 14. Bokanmeldelse: Hva CEOs forvente fra Foretaks Training
 15. Fordeler med å velge Drupal
 16. Software testing trening i Hyderabad, Bangalore, chennai
 17. Faktorer for søkemotor Optimization
 18. Konstruktiv kritikk i Workplace
 19. *** Det er ikke økonomien. Det er din holdning!
 20. Realisere dine POTENTIAL