Tilbakemelding; Det er en gave, du velger hva du skal gjøre med det ...... 0,

La meg begynne denne artikkelen med en bit av en historie (bare bære over med meg her) … … ...

En For noen år siden vi var på ferie med noen venner som hadde en liten sønn, og for å holde ham opptatt de hadde tatt med seg et kit for ham å lage armbånd. En rolig ettermiddag bestemte han seg for å gjøre alle et vennskap armbånd. Han tilbrakte aldre velge materialer, valg av design og deretter gjøre hver enkelt. Han tok stor stolthet og glede i å gi hver enkelt av oss våre egne individuelle armbånd. Mens det var en flott idé, med massevis av tanken, omsorg og oppmerksomhet går til inngåelse av det, de ferdigheter som gjorde &'; t helt samsvarer med intensjonen og godt … det wasn &'; t best armbånd som jeg noensinne har sett. Men tanken bak det var fantastisk og betydde mye for meg. Her var noen som hadde tatt seg tid krefter og problemer med å ringe og gi meg noe. Faktisk, det betydde så mye for meg at jeg fortsatt har det, selv om det nå pryder girspaken i bilen min, men jeg tenker ofte på hvem som gjorde det og hvor vi var på den tiden når jeg ser på det.

Etter mitt syn tilbakemeldinger er som min armbånd -the personen som gir tilbakemeldinger vil ha brukt tid, energi og gitt noen trodde til tilbakemeldinger de ønsker å gi deg og vil at de ønsker å gi den til deg. Det er min tro at svært få mennesker satt ut med den hensikt å forstyrre andre, og det er derfor sannsynlig at de vil også ha dine interesser på hjertet, spesielt hvis de kjenner deg godt og bryr seg om deg som en venn og /eller kollega.

Feedback er en måte å la folk få vite hvor effektive de er i det de prøver å oppnå, eller hvordan de påvirker eller påvirke deg. Det gir en måte for oss å lære og forstå hvordan vi påvirke de rundt oss, og det hjelper oss til å bli mer effektive. Det kan være en forskjell mellom hvordan vi oppfatter oss selv og hvordan andre oppfatter oss; hvis det er, vil få tilbakemeldinger gjør oss i stand til å begrense dette gapet. Selvfølgelig, det er to sider til tilbakemeldinger: gi det, og mottar det

Noen mennesker holder den oppfatning at tilbakemeldingene er bare kritikk og derfor don &'; t liker eller ønsker å høre det.. Andre har en mer ekstrem utsikt og ser det som åndelig knusing; en bekreftelse på sin verdiløshet, hvis du vil. Noen andre bare ønsker å høre ros, men ingenting som skulle tilsi ufullkommenhet eller behov for å endre

Selvfølgelig, det &';. Er ikke tilfelle for alle. Mange er villige til å akseptere tilbakemeldinger og noen enda oppsøke det, selv om det er noen ganger urovekkende, i stor grad fordi de tror de kan vokse fra det og bli mer effektive.

Jeg antar at det kommer ned til om du tror tilbakemeldinger vil skade deg eller nytte for deg, I &'; m fast i retten av sistnevnte. At &'; s ikke å si at vi bør alltid må akseptere tilbakemeldinger eller på hvilken måte er det noen ganger gitt. Vi har alle rett til å nekte tilbakemeldinger, og vi bør forvente tilbakemelding skal gis på en respektfull og støttende måte. Men la &'; s heller ikke glemme at vi har et valg om de tilbakemeldingene vi får, valg om hva du skal gjøre med det, og om ikke å foreta seg noe i det hele tatt. Som den anonyme sitatet under sier … ..

“ Hvis en person sier at du er en hest, smiler til dem. Hvis to personer si at du er en hest, gi det noen trodde. Hvis tre folk sier du er en hest, gå ut og kjøpe en sal &"; ANON

Mitt forslag ville være å tenke nøye gjennom gaver av tilbakemeldinger som du gir og om hvordan og hvor du levere dem, og for de som mottar gaver av tilbakemeldinger, være takknemlig til giver, hvis du &'; re ikke De kan ikke bry neste gang, og du kan ende opp med å tape i det lange løp!

Kontakt meg hvis du ønsker mer informasjon om en foreslått Tilbakemelding modell som du kan finne nyttig.

Jeg håper du har funnet denne artikkelen nyttig, tankevekkende og at det hjelper deg å levere gaven din mer effektivt
.

corporate trening

 1. Hva du trenger å vite om Solidworks Training?
 2. Kundeservice - Motivere kundeservice Team
 3. Hvordan Squish Kreativitet Som en Bug
 4. De kurs for rumenske offiserer og Ratings
 5. Fordelene av teamarbeid på Office
 6. Hvordan er Triple Innglassing Made?
 7. Rouge CFO er veldig obligatorisk for enhver bedrift, gir av Chris Benjamin
 8. Bygg Moral når Times er Tough
 9. Kommunikasjonsevner - Første trinn i å kommunisere Effectively
 10. Prospecting - Bygge en Advocate Army
 11. Mot innhold basert English Language Learning og Content and Language Integrated Learning
 12. Hvordan kan Computer Training hjelpe en person?
 13. Fire spørsmål om organisasjonen, Institutt Og Personlig Branding
 14. 6 trinn for å avdekke din Theme For Neste Year
 15. Begynn på begynnelsen: Secrets for Success
 16. Hvordan velge en Training Consultant
 17. *** Autentisk eller Professional?
 18. Hvordan få 50% mer produktivitet og resultater Faster
 19. Chiasma Midler Crossing, So What?
 20. Hva er hensikten med Software Testing Training Institute?