Essensielle spørsmål og svar om Taxi Training

Er du glad i å kjøre bil eller elsker å løpe? Er du en mester i å finne de beste rutene til alle de populære attraksjonene? Sjåfører drosje livnærer kjøre passasjerer dit de ønsker å gå. Noen sjåførene leie sine drosjer fra et selskap og andre eier sine kjøretøy. Hold lesing for å lære hva opplæringen du trenger for å bli en drosjesjåfør i byen din. Skoler som tilbyr globale operasjoner & supply chain management grader kan også bli funnet i disse populære valg. Hvis du bor i Sydney og ønsker å bli en profesjonell og dyktig drosjesjåfør i Sydney så må du ta litt opplæring fra beste taxi trening Sydney sentrum.

Hvilken type Taxi Driver skoler og treningsprogrammer er tilgjengelig?

Taxi opplæringen skolen kan bli funnet gjennom community colleges, private skoler og taxiselskaper. Treningsprogram kan tilby innledende taxisjåfør trening pluss etterutdanningskurs i de områdene av defensiv
kjøring, sikkerhet og helse problemer mot drosjesjåfører. Noen treningssentre kan også bli godkjent lisenseksamenssider.

Taxi opplæring fra en taxi school og college for å bli en drosjesjåfør kan være fleksible med dagen eller kvelden økter tilbys. En treningsmanual og regelboken kan følge med undervisningen. Treningsprogram kan bestå av opptil 80 timer med klasseromsundervisning og kan inkludere emner som:

• Taxi provisjons regler

• Kundeservice

• Kommunikasjonsferdigheter

• Kartlesing

• Geografi

• Meter drift

• Papirene krav

Trenger jeg å være lisensiert?

Du må bli formelt lisensiert til å jobbe som drosjesjåfør i de fleste stater. Krav til å tjene en drosjesjåfør lisens er satt av enkelte stater, men lokale taxi provisjoner kan stille tilleggskrav inkludert priser og driver krav.

Lisenskravene kan omfatte passerer en godkjent undervisningsprogram og deretter passerer en skriftlig eksamen sammen med en engelskkunnskaper eksamen. Du trenger en gyldig førerkort samt en kommersiell førerkort tildelt av Federal Motor Carrier Safety Administration.

Er det noen ekstra krav?

Drosjesjåfører må være komfortabel og kjent med området rundt, vet de beste rutene på vanlige destinasjonene eller landemerker og liker å jobbe med et bredt spekter av mennesker. Evnen til å forbli rolig under kjøring i tett trafikk er en ressurs; grunnleggende matematiske ferdigheter og en forståelse av bilmekanikere er også gunstig for en drosjesjåfør.

Hva er Karriere Outlook?

Ifølge US Bureau of Labor Statistics ( BLS), er jobbmuligheter for sjåfører og drosjesjåfører ventet å vokse 16% fra 2008-2018, som er raskere enn gjennomsnittet for alle yrker. Denne veksten kan delvis skyldes økt reisevirksomhet og turisme og den voksende eldre befolkning. Så, hvis du ønsker å bli en profesjonell Sydney taxisjåfør velge beste taxi opplæring på skolen Sydney
.

Det er så mange taxi opplæring selskaper tilgjengelig i Sydney som tilbyr deg best og rimelig taxi opplæring til bli en vellykket taxisjåfør
.

corporate trening

 1. Cold Call denne personen først ALWAYS
 2. *** Det er ikke økonomien. Det er din holdning!
 3. *** Autentisk eller Professional?
 4. En kort oversikt over Innføring av Blitzerwarner
 5. Bedriftswellness Program: Fitness Boot Camp Sparer penger og Øker Productivity
 6. Du trenger ikke å vite Everything
 7. Security Study Guide
 8. Møter - De er virkelig nødvendig
 9. Rouge CFO er veldig obligatorisk for enhver bedrift, gir av Chris Benjamin
 10. Å møte eller ikke å møte ... Hva er spørsmålene?
 11. Strategiske og taktiske endringer som påvirker Workplace
 12. Likheten Training
 13. Hvordan er Triple Innglassing Made?
 14. Managed IT support For tekniske Issues
 15. Rollen av Executive Coaching I Talent Management og suksesjon Planning
 16. Software testing trening i Hyderabad, Bangalore, chennai
 17. Fordeler med bakgrunnen sjekker å corporate
 18. Ryddig Networking
 19. Opprettholde Innovasjon i organisasjonen - Behandle rollouts effektivt: Del 4 av 6
 20. Hva er en god kunde fokusert Attitude i en kundeservice person?