Konstruktiv kritikk i Workplace

Det begynte innocuously. Jeg spurte en kollega om hun ville være villig til å lytte til en kommende presentasjon for en lokal non-profit. Hun sa hun ville, og jeg stupte i.
Min kollega hadde mye å si, og leverte det med stikkende energi. "Du bruker for mye sjargong, jeg hater sjargong," sa hun. "Og du trenger noe i tillegg teori. De vil sovne."
Mine hackles gikk opp. Wow! Var det noe du likte? Min kolonne venstre hånd var i overdrive. Jeg var klar til å hoppe på henne, men stoppet, sentrert meg selv, og bestemte seg for å praktisere det jeg gjør, faktisk lærer.

En Toolbox for Takle Kritikk på arbeidsplassen
Jeg liker ikke kritikk noe mer enn den neste person. Og i mitt arbeid, det er en nødvendig del av excellence. Så jeg finne måter å håndtere det, ved hjelp av ett eller flere av følgende fem verktøy:

# 1: Kritikk eller Feedback
Even "konstruktiv kritikk" føles negativt, så jeg kaller det "feedback", som i: Informasjon. Positiv, negativ, eller i mellom, begynne å ramme kritikk som informasjon som kan være nyttig. Det vil hjelpe hvis du plasserer kroppen din slik at du er litt på siden av høyttaleren. La informasjonen faller inn i mellomrommet mellom deg heller enn på deg. Vedta en nysgjerrig holdning, og bestemme om og hvordan tilbakemeldinger kan brukes. Ta det eller la det. Uansett, si "Tusen takk."

# 2: De er rett
jeg ba om min kollega mening. Det er det jeg fikk. Hennes oppfatning er sant for henne. Hva kan jeg tjene på å vite dette

# 3:? Reframe
I Aikido modellen jeg lære og praksis, ser jeg innkommende kommunikasjon som energi. Spørsmålet (og praksis) er: Hvordan kan jeg bruke denne energien? I mitt tilfelle, reframed jeg den kritiske "angrep" som tilbakemelding og rettet det mot mitt mål. En flott presentasjon

# 4: Spør om hva du vil
Ting ville ha gått mer jevnt med min kollega hvis jeg hadde vært konkret om hva slags tilbakemeldinger jeg ønsket. .. For eksempel: "Dette er en ganske utdannet publikum De forstår mitt arbeid jeg vil gjerne vite: 1) Er overgangene klare 2) Er åpningen overbevisende 3) Hva liker du 4) Hva ville du forandre? ? "

# 5: Vær direkte
Hva om uønsket kritikk? Stopp høyttaler og hjelpe dem å tilby sine tilbakemeldinger på en måte du kan få det. For eksempel: "Jeg setter pris på at du har tilbakemeldinger, og jeg vil gjerne høre det faktisk, jeg er nysgjerrig på & hellip;.. (State hva det er)" Nå er du klar og mer sannsynlig å oppleve tilbakemeldinger som nyttig.

Hva har jeg gjort?
Jeg lyttet. Jeg ble nysgjerrig. Jeg forsto jeg reagerte på hvordan hun levert tilbakemeldinger: store fakter; høy stemme; autoritær påvirke. Lett å avvise. Så jeg gikk til side, la hennes store energiflyten på med, og så for hva som var nyttig

& bull.; Jeg liker ikke sjargong heller, så jeg får se om jeg kan bruke ord som er mer inkluderende
& bull.; Hvorfor gjorde hun oppfatter innholdet som teoretisk? Jeg spurte og fikk mer "feedback"

Er det kritikk, eller er det tilbakemeldinger? Enten det er konstruktiv kritikk på arbeidsplassen eller andre steder, hvis jeg er åpen for læring, er alt tilbakemeldinger og nesten alltid interessant. Og hvis jeg ikke liker det, sier jeg "Tusen takk" og gå videre
. & Nbsp.;

corporate trening

 1. *** Opprette en Retention Culture
 2. Mentoring Programmer for profesjonell service bedrifter: Opprette Mentoring Relasjoner som tjener de…
 3. Rekruttere en mangfoldig arbeidsstyrke: Ikke Making to vanlige Mistakes
 4. Kvaliteter av Best SEO Services Company
 5. HGV Diver Training - få lisens for kjøring Heavy Varer Vehicles
 6. Lederskap training Hvorfor det er nødvendig? 
 7. Nøkkelord Bør i Rite Place få SEO Effective
 8. Mesterlig transformativ COACHING ™ 
 9. Effekt av ledelse på organisasjons Culture
 10. Bruk kvalitet og effektiv søke å sette området på top
 11. Sett deg selv og ditt lag på veien til fast Results
 12. Hvordan bli en datastyrt regnskap Specialist
 13. Guide for å komme Executive Assistant Training
 14. Riktig tilnærming til Teach British
 15. Brannforskriften - Behovet for opplæring for å forstå Brannsikkerhet Responsibilities
 16. Ta bedriften Horizon Med Corporate Training Programs
 17. Bygg Moral når Times er Tough
 18. Tjue leggende prinsipper for VOKSEN LEARNING
 19. Svar på dine spørsmål om konsern Coaching
 20. Medical Office-hjelperen og Medical Office Specialist Training