Kundeservice versus Customer Focus Training

Når folk flest tenker på kundeservice opplæring, de vanligvis målrette opplæringen behovene til sine kundekontakt ansatte. Tross alt er det disse menneskene som er i samspill direkte med kundene. Gir mening rett? De investerer tid og penger på å utvikle egenskapene til disse folkene i håp om at de vil bruke det de lærer slik at de forbedrer måten de behandler kunder.

Nå la &'; s face it, det &'; s ganske viktig i disse dager, gitt det faktum at 8 av 10 kunder vil se andre steder hvis de don &'; t liker måten de har blitt behandlet. For ikke å nevne … men jeg vil, at 7 av 10 kunder er villige til å betale et gjennomsnitt på 13% mer for produkter og tjenester dersom de mener at leverandøren vil sikkerhetskopiere disse produktene og tjenestene med konsekvente, enestående kundeservice * <. br>

Gitt disse et betydelig antall, tydelig, og gir trening som maksimerer kundeopplevelsen er verdt investeringen. Problemet er at det å investere i å utvikle tjenesten kunnskaper og ferdigheter av kunde-kontakt ansatte i bare en del av ligningen.

Spør noen av frontlinjen personalet om hva kommer i veien for å levere eksepsjonell service, og de vil trolig fortelle deg at det &'; s:
• Lite fleksible regler, forskrifter, retningslinjer og prosedyrer
• Ingen myndighet til å skreddersy en løsning for å umiddelbart løse en kunde problem, bekymring eller klage
• En mangel på støtte, hjelp eller haster fra andre lag eller avdelinger som ikke omhandler kunder direkte eller som har motstridende prioriteringer som ikke inkluderer kunden
• Ledere som håndheve regler i stedet se etter måter å gjøre det enklere for kundene å gjøre forretninger

Kundefokus trening ikke bare tar for seg utdanning og opplæringsbehov for kundekontakt ansatte, men også gir et rammeverk, prosess og strategier for hvordan alle andre ansatte maksimere deres bidrag til suksessen av tjenestelevering forsyningskjeden. Uavhengig av hvilken rolle støtte ansatte spille i en organisasjon, hva de gjør, påvirker kunder i someway.

Forstå sin rolle, hvorfor det de gjør er avgjørende for å lykkes med kundeopplevelsen og hva de trenger å vite og gjøre for å bidra til suksess for kundeopplevelsen er avgjørende. Spesielt siden en ekstremt høy andel av serviceproblemer er et resultat av mangel på kommunikasjon, samarbeid og samhandling mellom tjenesteytere og støttepersonell. Men kundefokus er en toveis gate. Så mye som støttepersonell må aktivere kunde-kontaktpersoner å vinne med kunden, kunde-kontakt ansatte trenger for å hjelpe sine kolleger til å samarbeide med dem til fordel for kunden. Customer Focus trening adresser dette.

Kundefokus trening adresserer også hva ledere på alle nivåer i organisasjonen trenger å vite og gjøre for å legge ned kundefokus gjennom sine respektive ansvarsområder, samt, hva de trenger for å gjøre for å skape en bærekraftig kundefokusert miljø. Hvorfor? Den viktigste årsaken til svikt i de fleste service initiativer er ikke ansatte og' uvilje mot å levere eksepsjonell service, men ledere og' uvilje mot å gjøre endringer i sine lederskap praksis, prosesser og prosedyrer, eller hvordan de gjør forretninger for å reflektere hva kundene verdi.

Ledere må gå samtale, definere tjenesteytelses grenser og standarder, måle tjenesteytelse, hold folk ansvarlige og anerkjenne og belønne service excellence. En god kundefokus treningsprogram løser disse problemene også.

Kundeservice opplæring adresse symptomer på problemet. Kundefokus trening gir mulighet for en kur. Det tar engasjement og hardt arbeid som er verdt investeringen, det vil si, hvis du virkelig ønsker å holde kundene og utvide virksomheten din.

Hvis du ønsker å vite mer om hvordan du kan sikre at treningen din kundefokus trening gir de resultatene du trenger send oss ​​en linje eller ring oss
.

corporate trening

 1. Mot innhold basert English Language Learning og Content and Language Integrated Learning
 2. Hvorfor Customer Focus Training er en strategisk investering, og ikke en Expense
 3. A Perfect Business Platform for leverandører og Customers
 4. God Project Management Training - ferdigheter for Success
 5. Mindre stress betyr mer SUCCESS
 6. Søkemotoren behandle din nettside er som en Ballett Box
 7. Verdien av Professional Development
 8. Green Energy PR og god bedrifts Citizenship
 9. En gruppe kalt The Rat Pack Tribute
 10. SEO - Består av ulike strategier og Techniques
 11. The Power of Audiovisuelt Aids
 12. De 12 Musts av kundeservice Training
 13. Kundeservice - Motivere kundeservice Team
 14. Nuclear Energy Renaissance
 15. Sju trinn for å komme kjent - Guerrilla PR for Entrepreneur
 16. Customer Care på Disney er ikke Mickey Mouse
 17. Ansattes helseprogrammer har Healthy innvirkning på bedriftenes Bottom Line
 18. Opprette en Retention Culture
 19. Du Tilby din bedrift team trening på?
 20. HGV Diver Training - få lisens for kjøring Heavy Varer Vehicles