Paul Ponna AutoBlogSamurai Review -. De beste måtene å oppdage Auto Blogging Tools

Auto blogging verktøy skrape informasjon fra andre nettsteder, basert på søkeord som du velger, og automatisk opprette innlegg for nettstedet

Selv om blogging begynte som en type personlig uttrykk, har blogger vokst til å bli en stadig mer sentral del av internett nyheter og informasjon sourcing. Auto blogging regnes som dårlig av noen populære bloggere, men teknologien fungerer som fundament for mange høyt brukte Web 2.0-områder, for eksempel Technorati, Rotten Tomatoes, og Google News.

WP Robot

En betalt plugin for Wordpress, er WP Robot blant de mest robuste autoblogging verktøy. Plugin trekker innhold fra Articles, Clickbank, YouTube, eBay, Yahoo Answers, Flickr, Yahoo News, og Amazon.com.

For affiliate markedsførere, de Amazon.com, Clickbank, og Ebay moduler display produkter for tiden på tilbudet med affliliate ID automatisk innlemmet i linken produktet. Omtaler fra det opprinnelige laste inn din Wordpress side som kommentarer.

er Artikkel innhold generert av Articles, en artikkel markedsføring området. Innholdsskapere sende inn sine arbeider til Articles slik at deres brikker kommer til å bli plukket opp av andre nettsteder. WP Robot kilder tekst fra Articles basert på nøkkelord du velger og automatisk posterer artikler.

Andre Betalte Tools

Mens WP-Robot tilbyr moduler for ulike områder og lar auto blogging gjennom artikler, video, og penger tilknyttede nettsteder, tilbyr andre nettsteder nedstrippet funksjoner og tilsvarende priser.

For artikkelen generasjon, har du et utvalg av to typer verktøy. Hvis du ønsker å dra sammen hele artikler fra artikkelen markedsføring nettsteder, Blogsense-WP, en Extension, ABS, en programvarepakke, og textpressor, en lavere priset plug-in, er robuste verktøy.

Den andre gruppen verktøy oppføre seg som fôr aggregatorer, skraping utdrag av innlegg fra andre nettsteder. Dette er virkelig ligner på Google News eller Technorati modell. AutoBlogged, en fastprismodell, og RSS-Ground, en månedlig abonnementstjeneste, er verktøy i denne kategorien.

Mens mange av disse verktøyene tilbyr noen synkronisering med Amazon eller andre tilknyttede tjenester, det er begrensede muligheter for ekspansjon.

Free Wordpress Plugins

WP-O-Matic kan være den opprinnelige og mange grunnleggende auto blogging plugin for Wordpress. Det er ikke konfigurert til å jobbe med spesifikke områder, som WP Robot, men kunne fange opp tekst fra RSS- eller Atom-feed på enhver webside og repost det for deg. WB4B-o-Matic er virkelig en senere endring av identisk system.

For Evernote informasjon fangst brukere, er EverPress virkelig en plugin som automatisk innlegg notater i delte notatbøker til en Wordpress blogg.

Syndicate Kahuna er enda en artikkel innsending nettsted som lar utgivere til Autoblog sitt innhold gratis. Deres programvare gjør artikkelen skaperne å legge inn litt forskjellige versjoner av artikler slik at utgivere kan poste unike, remikset versjoner av den opprinnelige teksten.

For noen grunn, virker det ganske vanskelig for folk flest å utføre, men du don ' t bekymring fordi det er mer kreative måter å gjøre det

Nå, la & rsquo; s. snakke om Paul Ponna AutoBlogSamurai fra Paul Ponna og hvordan det kan hjelpe deg. Jeg håper virkelig denne korte Paul Ponna AutoBlogSamurai omtale vil hjelpe deg å skille på om Paul Ponna AutoBlogSamurai er Scam eller ekte.

Autoblog Samurai kan være en helt ny type programvare som kan skape lønnsom blogger med en håndfull klikk av musen. Det er blitt skapt av en vellykket markedsfører heter Paul Ponna. Paul har skapt noen god programvare i det siste for eksempel Miracle Trafikk Bot og Autoblog Samurai vises på å være enda bedre! Denne programvaren ser ut som det vil trolig være ideell for både nybegynnere og avanserte markedsførere som det lar deg sette opp en Internett-bedrift uten å få ha den tekniske kunnskap om hvordan å sette opp din egen webside
& nbsp!.;

corporate trening

 1. DE FIRE grunnleggende trinnene i opplæringen PROCESS
 2. En gruppe kalt The Rat Pack Tribute
 3. Svar på dine spørsmål om konsern Coaching
 4. The Top Ten Kundeservice Principles
 5. Utviklingen av boliglån Sector I Turkey
 6. Strategiske og taktiske endringer som påvirker Workplace
 7. *** The Power of Words
 8. Interne Fengsler: Tyven av produktivitet og kvalitet i vår Workforce
 9. Konfliktløsning: ikke så enkelt som 1, 2 og 3
 10. Team Building i Business - Hva er et lag 
 11. Næringsliv og verdiskaping - tips for en vellykket Competitive Advantage
 12. Hvordan være en bedre høyttaler By Tomorrow Morning
 13. Bruk originalt innhold for din website
 14. Ryddig Networking
 15. Telefon Ferdigheter - Top Telefon Tips for Professional Offices
 16. Bruk Forhandling ferdighetstrening for å holde i Demand
 17. Rekruttere en mangfoldig arbeidsstyrke: Ikke Making to vanlige Mistakes
 18. Avslutt intervjuer kan bidra til å identifisere årsakene til selskapet attrition
 19. Får Nede i Dirt
 20. Bruk kvalitet og effektiv søke å sette området på top