Corporate Training. En Trener Perspective

Trainers bli trenere for flere grunner. Noen ganger har de en lidenskap for det. Andre ganger bare nyte rampelyset. Noen ganger ser de det som den korteste veien til mammon. Passion alene kan ikke alltid være nok. Vanligvis er det en kombinasjon av lidenskap, dyktighet, erfaring og at x-faktor er det som virkelig gjør en trener verdt sin vekt i gull.

Trening for meg er bare en annen måte å påvirke holdninger og atferd. Noen ganger er det om kunnskap & ferdigheter. Kursrom ofte gir plass for endring. Vi kan støtte det ved å bygge plattformer og amp; fora for våre lærlinger. Noen ganger etablering av selvhjelpsgrupper fører til endring. Hvert individ er med glede invitert til å ringe i de endringer som forbedrer personlige og profesjonelle liv til det punktet av glede. For å utvikle ferdigheter og amp; assimilere kunnskap som fremmer karrierer.

Ofte tilsynelatende tåpelig & ubetydelige endringer hver trainee gjør regelmessig ender opp som påvirker livene dypt. De innenfor sin krets av innflytelse også er påvirket av endringene.

Det starter en oppadgående spiral av positiv endring forsterket av positiv endring. Oppmuntrende og pleie som oppadgående spiral fører til varige endringer i holdninger og atferd, & forbedring av ferdigheter og kunnskap.

Som trenere en av de første forutsetningene vi gjør er at alle traineer er ikke like. Ikke alle vil bli påvirket av våre innganger jevnt. Noen mennesker vil bli dypt påvirket, andre mindre og noen ingen i det hele tatt.

Hvis deres virkninger plottes det vil gi oss den klassiske klokkekurve. Noen rammer og mange i mellom.

En effektiv måte å forsterke undervisningen trening er etter trening oppfølging.
Start treningen hver trainee er invitert til å velge mellom blant flere områder av trening. Hun styres mot de områder som har påvirket henne mest. En prosess som overvåker, støtter og mentorer disse endringene kan lett bli satt på plass.

Regelmessig plottede øvelser og episoder skikkelig kartlagt og overvåket avkastning ekstraordinære resultater.

Best resultat støtt når noen ledelse “ kjøpe i &"; skjer i denne prosessen.

Sunn skepsis om suksessen til en slik modul bør bli oppmuntret av treneren. Etter alt vi trenere må vente i 3 måneder eller mer før vi kan si QED på påviselig og varig endring. Corporate hus ofte vil ha konkrete resultater i morgen, og som de fleste av oss er villige til å vente på objektiv tilbakemelding.

De fleste treningsfeedback utløses under “ bryllupsreise Period &"; de første dagene etter treningen. Da effekten av treningen er det mest og trolldom i trenerrollen har mange traineer i Thrall. Mens første tilbakemeldingene er euforisk langvarig endring er sjelden tydelig.

Marshall Goldsmith, forfatter av “ Hva fikk du her ikke vil få deg dit &"; og 30 andre bøker og trener til det beste av det beste i hele verden har en modell der han er i stand til å sette pengene sine der munnen er.

Når hans øvelse er ferdig (det tar flere dager med episodisk trening) Mr Goldsmith er da i stand til å vise frem de endringene han har vært i stand til å bringe noen ganger ved hjelp av et åpent forum.

Traineer lage presentasjoner til en gruppe på temaet for sine valg. Den åpne og transparente samhandling er ofte en fantastisk indikator på kandidaten &'; s fremgang eller mangel på det. Penger skifter hender bare hvis tidligere avtalt til forventninger er oppfylt.

Som trenere vi er bud om endring i andre og oss selv.

Så min læring har vært at hver øvelse, hver bukett, er hver brickbat tilbakemeldinger for neste oppdrag. Livsnerven som opprett lidenskap, skjerper vår kompetanse, påvirker vår holdning, legger til vår kunnskap og holder oss på tå hev.

For meg som er en oppskrift for vellykket & erfarne trenere
.

corporate trening

 1. Betydningen av BA-opplæring og Software Testing Training
 2. Team Building i Business - Hva er et lag
 3. Essensielle spørsmål og svar om Taxi Training
 4. Hvordan velge en Training Consultant
 5. Lener mot Lean: Klar Tenker For Better Health (Care)
 6. Åndsverk Krenkelse Blues
 7. People Management Training - Effektiv Tips om Managing People
 8. Ta bedriften Horizon Med Corporate Training Programs
 9. Rekruttering Firm aksjer ikke-så-åpenbare spørsmål som må unngås mens intervjue en jobb applic…
 10. Software testing trening i Hyderabad, Bangalore, chennai
 11. Ønsker du å finne ut hvordan å vurdere dine møtestedene?
 12. *** Opprette en Retention Culture
 13. Bruk kvalitet og effektiv søke å sette området på top
 14. Trening ROI
 15. DE FIRE grunnleggende trinnene i opplæringen PROCESS
 16. Team ledelse - Viktigheten av Justere teamet for å oppnå Goals
 17. SEO - Består av ulike strategier og Techniques
 18. *** The Power of Words
 19. Kreativitet Training For aksjeselskaper: en resept for God Viral Marketing
 20. Elleve trinn for å ENDELIG Loving Your Work Etter Forty