Grunnleggende om Hvordan sjekke Keyword Competition

Hvis du har et nettsted og ønsker det å rangere bra i søkemotorene, må du vite hvordan du kan sjekke søkeord konkurranse. Gode ​​søkeord forskning er viktig for ethvert nettsted, men vi vet alle at ikke bare noen søkeord vil fungere siden det er alltid konkurranse.
Søkeord konkurransen er svært viktig for Internett-markedsførere gjør både PPC og artikkelen markedsføring. Konkurransen om ppc vil ha en innvirkning på prisen du må betale for dine søkeord og for de av dere gjøre artikkelen markedsføring det vil avgjøre hvor vanskelig eller hvor lett det er å bli rangert høyt i søkemotorer søkeresultatene. Ideelt sett ønsker du å bli rangert først under de fleste konkurransedyktige søkeord, men det er ekstremt vanskelig og ikke veldig sannsynlig til å skje med mindre du har betydelig erfaring, vie mye arbeid og noen betydelige ressurser.

Her er det grunnleggende om hvordan du kontrollerer søkeord konkurranse:
1. Først av alt du trenger å vite omtrent hvor mange nettsteder konkurrerer for dette søkeordet. Gjøre en nøyaktig søk i Google ved å søke etter søkeordet i anførselstegn "som dette." Ved hjelp av sitater vil gi deg antall nettsteder som har det eksakte uttrykket i sine områder, og gir deg en løs idé av konkurransen. Noen sier å feste med søkeord etter 5000 noterte resultater, men jeg har en tendens til å gå litt høyere hvis det er en lønnsom søkeord.
2. Gjør et vanlig søk etter nøkkelordet. Du ønsker å rangere på topp 10 resultater, ikke sant? Ja, så nå vil vi fokusere på å se på de 10 konkurrentene, fordi de andre resultatene ikke noe hvis du ikke kan slå disse nettstedene.
3. Du må sjekke for grunnleggende på siden SEO for de 10 beste søkeresultatene. Har de det eksakte søkeordet i sin nettadresse og i titler? Har de nøkkelordet brukes et par ganger i løpet av innholdet på siden? Hvis de ikke er optimalisert godt, kan ved hjelp av søkeordet ditt effektivt kunne slå dem.
4. Sjekk for tilbakekoblinger. Yahoo SiteExplorer eller andre gratis verktøy lar deg telle antall tilbakekoblinger til den spesifikke nettsiden. Hvis de beste resultatene har tusenvis av linker, kan det være vanskelig å slå dem, men hvis de har bare noen få linker (mindre enn 100) bør det være ganske enkelt å få flere linker enn dem.
5. Sjekk for Google Page Rank. Last ned Google PR-verktøylinjen eller bruke andre gratisverktøy for å sjekke PR av de beste resultatene. PR 1 steder er lette å slå, men PR-åtte områder vil være nær umulig å slå.

Det er også søkeord forskning verktøy for å bidra til å gjøre hele denne prosessen veldig lett. Market Samurai og Micro nisje Finder er to populære valg som gir deg en svært detaljert rapport med masse statistikk. De har en læringskurve, men de er svært grundig.

Det enkleste alternativet er gjennom Velstående Affiliate skjønt. Det er en trening nettsted som viser deg hvordan å lage en nettside, får trafikk, og tjene penger. Det er en svært detaljert nettsted med mye trening, videoer og verktøy.

De har en enkel å bruke søkeord verktøy som gir deg en liste over søkeord og viser deg sine søkevolum. Og ved hjelp av faktorene ovenfor (tilbakekoblinger, SEO, etc) det gir deg et enkelt tall som viser hvor enkelt hvert søkeord vil være å rangere for. Ingen ekstra arbeid er nødvendig, bare plukke de "enkle" søkeord og fokusere på dem
. & Nbsp.;

corporate trening

 1. Customer Care på Disney er ikke Mickey Mouse
 2. Nyttige tips for å utarbeide en presentasjon Under en Tight Deadline
 3. Får Nede i Dirt
 4. Ikke bare delegat, Eliminer 
 5. Bygge et nettsted med iWeb
 6. Brannforskriften - Behovet for opplæring for å forstå Brannsikkerhet Responsibilities
 7. Hvorfor Register For NLP Training? 
 8. Abco teknologi Den ledende Computer Training Center USA
 9. En gruppe kalt The Rat Pack Tribute
 10. Bedriftswellness Program: Fitness Boot Camp Sparer penger og Øker Productivity
 11. Konstruktiv kritikk i Workplace
 12. Dyrk din karriere med en 6 måneders industriell opplæring i Chandigarh
 13. Lojalitet er bygget gjennom C.A.R.I.N.G. Service
 14. Prospecting - Bygge en Advocate Army
 15. Ta bedriften Horizon Med Corporate Training Programs
 16. Tips som kan hjelpe deg å gjøre det meste av SEO
 17. Hva er fire viktige satsingsområder i en kraftig teambuilding workshop? 
 18. Opprettholde Innovasjon i organisasjonen - Behandle rollouts effektivt: Del 4 av 6
 19. Faktorer for søkemotor Optimization
 20. Kreativitet Training For aksjeselskaper: en resept for God Viral Marketing