Avslutt intervjuer kan bidra til å identifisere årsakene til selskapet attrition

PRESSEMELDING

Media Kontakt: Ann E. Zaslow-Rethaber product: (888) 866-7276
www.iscjobs.com

Exit intervjuer kan bidra til å identifisere årsakene til selskapet utmattelses

« Gjennomføre exit intervjuer på riktig måte kan være en uvurderlig verktøy for bedrifter, &"; sier Ann E. Zaslow-Rethaber of International Search Consultants (ISC), en ledende executive search firma som har spesialisert seg på salg og markedsføring industrien på en landsdekkende så vel som internasjonalt. “ Ved å finne ut “ ekte &"; årsaker til at ansatte slutter kan være nyttig for å identifisere trender i et bestemt område i selskapet eller forbedringer som må gjøres til gjeldende rutiner eller retningslinjer. Zaslow-Rethaber gir følgende tips for å få de beste resultatene fra dine exit intervjuer:

• Velg riktig timing - Selv om det kan virke naturlig å gjennomføre exit intervju rett før eller rett etter at en ansatt &'; s avgang, studier viser at den mest verdifulle informasjonen kan samles etter en ansatt har distansert seg fra sin tidligere stilling. Gjennomføre et telefonintervju en til to måneder senere gir den ansatte nok tid til å reflektere over erfaring og kanskje diskutere problemene de hadde i selskapet lettere og med mindre følelser.

• Bruk en nøytral part — Human Resources-representant er den beste personen til å gjennomføre exit intervju eller enda bedre, outsource til en tredjepart. En outsourcing leverandøren vil vanligvis få en bedre svarprosent og vil bli oppfattet som mer objektiv enn en representant for selskapet. Også, ved hjelp av en nøytral part, vil en ansatt føler seg mindre tilbøyelig til å holde tilbake i frykt for informasjon å komme tilbake til sin tidligere ledelse eller kollegaer.

• Hold spørsmål spesifikk og informasjon anonym – for best resultat, spør en standard sett med spørsmål for hvert intervju og sortere dem etter bestemte områder som kan måles senere som ledelse, bedriftsprosesser, lønn, fordeler, etc. Pass også på at ansatte forstår at deres informasjon er anonym og vil bare brukes til å identifisere frafalls trender og gi forslag til hvordan selskapet kan forbedre dagens praksis og politikk.

• Don &'; t stille personlige spørsmål – en exit intervju er ikke stedet for å samle informasjon om bestemte personer eller til å høre om de ansattes misnøye. Fokusere bare på systemer og generelle selskapspraksis som kan forbedres.

• Behandle tidligere ansatt med respekt - det er viktig at avkjøringen intervju representerer selskapet i den mest profesjonelle måten. Ansatte vil være mer tilbøyelig til å dele konstruktiv kritikk hvis exit intervjueren er en utmerket lytter og viser at selskapet virkelig bryr seg om den informasjonen den tidligere ansatt leverer.

For flere tips om å gjennomføre exit intervjuer, kan du sjekke ut ISC &'; s hjemmeside www.iscjobs.com. ISC spesialiserer seg på å hjelpe store bedrifter fylle landsdekkende bemanningsbehovet i løpet av kort tid ved blitzing et marked på vegne av en klient. For å finne ut mer om ISC og fem-stjerners service de leverer, kan du ringe dem på (888) 866-7276
.

corporate trening

 1. Riktig tilnærming til Teach British
 2. De største feilene Bosses og ansatte Make
 3. Få betalt for din brilliance- En lukrativ melding for teachers
 4. Cold Call denne personen først ALWAYS
 5. Abco teknologi Den ledende Computer Training Center USA
 6. Samarbeidstrening dens betydning og significance
 7. Hvordan er Triple Innglassing Made?
 8. Nøkkelord Bør i Rite Place få SEO Effective
 9. Fordelene av teamarbeid på Office
 10. Essensielle spørsmål og svar om Taxi Training
 11. Eksplosiv Presentations
 12. Logo design er en av de viktigste faktorene for bedrifts Identity
 13. Mobile Banking Security
 14. Enkle sommer salater, lettere mat for en lysere Summer
 15. A Pro-aktiv tilnærming til Bud Management
 16. Nuclear Energy Renaissance
 17. Strategiske og taktiske endringer som påvirker Workplace
 18. gratis web hosting, positive følelser - Nøkkelen til et bedre liv | wow accounts
 19. Mindre stress betyr mer SUCCESS
 20. Bruk kvalitet og effektiv søke å sette området på top