Arbeidsplassen Vold Training - Jeg antar at du var for sent for dem

Dette er om en samtale jeg hadde med flere av mine klienter -! Foreldre som tar med barna sine til meg for selvforsvar trening - om flere katastrofale arbeidsplassen vold angrep som skjedde nesten back-to-back. Jeg deler denne historien fordi den viser det jeg kaller "baklengs tenkning», og hvordan din tro om en ting kan være svært ting som hindrer deg fra å løse det.

Denne hendelsen sentre rundt den uheldige hendelse som fant sted på en militær post, hvor en lege - en offiser i den amerikanske hæren - drept og såret flere soldater i et anfall av raseri. Så, neste dag, en bevæpnet mann skutt og drept eller såret flere ansatte i Florida.

Mens flere av mine klienter ble stående rundt diskutere disse hendelsene, bare timer etter at Florida hendelsen, en annen klient ble ankommer min akademi. Hun overhørte ordene skyting og, uten å vite at vi diskuterte den nyeste Florida katastrofe, forutsatt at vi diskuterte angrepet på den militære innlegget.

Etter å ha blitt brakt opp til hastigheten på samtalen, og det faktum at det hadde vært et annet angrep, hun lurte høyt hvordan og hvorfor disse ting kunne skje. Jeg fortalte henne at jeg egentlig ikke bryr seg hvorfor, bare at de var og det var grunnen til at jeg ble tilby opplæring til bedrifter i området self-beskyttelse og personlig sikkerhet.

Ved å høre dette, hun utbrøt: "Vel, jeg antar du var for sent for dem, ikke sant?" Uten mangler en beat, jeg slått til henne raskt og sa: "Absolutt ikke. De var for sent for meg!" Denne uttalelsen førte alle til å falle stille som jeg fortsatte å dele mitt resonnement bak, det hørtes ut som en veldig sløv uttalelse. Jeg sa: "Jeg kan ikke gjøre noe for å hjelpe noen som ikke tror de trenger meg, eller noen som meg i første omgang." "Så lenge alle er å leve i fornektelse, apati eller uvitenhet, de er i fare."

Jeg deretter lagt det faktum at, "Jeg kan ikke bare storme inn i et sted og tvinge denne opplæringen på folk . Og, dessverre tar det et angrep for å vekke opp folk ut av sine vrangforestillinger at "det ikke vil skje med dem!" Og dette er sannheten. Det er ikke pent. Det høres ikke hyggelig. Og, det er ikke ment til. Det er sannheten.

Den hyggelige høres ord som tillot ofrene for disse, og mange andre angrep som skjer hver dag, er de som tillater dem å vente til den dagen det faktisk skjer. Dette er de tingene som gjør oss komfortable i vår uvitenhet. Men, de gjør ikke oss trygge.

Var jeg beklager at jeg sa det jeg gjorde mot min stakkars klient som var under samme bakover tenker at mange av de som har beslutningsmyndighet til å innføre den arbeidsplassen vold opplæring i deres selskap som kunne ha reddet livet som gikk tapt?

Absolutt ikke. Ikke mer lei meg enn jeg er for å dele historien og fortelle verden at jeg sa det. Kaldt? Kan være. Hjerteløs? Aldri i livet! Fordi det er akkurat hva jeg snakker om her. Og nettopp det at du er gambling med hver dag at du går uten noen form for vold på arbeidsplassen defensive taktikk eller personlig sikkerhetsopplæring i din bedrift.

livet ditt! Med 17 til 20 mennesker blir drept hver uke, og en annen 33 000 blir overfalt, ranet, slått, voldtatt, eller på annen måte angrepet, er det bare et spørsmål om tid før de oddsene er mot deg. Og når det skjer, vil jeg ikke være for sent for deg heller. Men vil du ha vært for sent for meg
 !;

corporate trening

 1. Supervisor Training - Første trinn i People Management
 2. Høyere fortjeneste gjennom Corporate, direktør og Livet Coaching
 3. Software testing trening i Hyderabad, Bangalore, chennai
 4. Betydningen av BA-opplæring og Software Testing Training
 5. Business Management høyskoler skape forretningsmiljø med sterke principles
 6. *** Nettverk vei til Powerhouse resultater!
 7. Eierstyring og opplæring dollar og Sen $ e
 8. Ønsker du å finne ut hvordan å vurdere dine møtestedene?
 9. Administrerende Millennials
 10. Nøkkelord Bør i Rite Place få SEO Effective
 11. Hvordan bygge en høytytende Team
 12. Supervisor Training - The Hopp fra Team Member til Supervisor
 13. 5 trinn til en produktiv Meeting
 14. Åndsverk Krenkelse Blues
 15. Hvordan å unnslippe en radarfalle når du kjører i høy hastighet?
 16. Viktigheten av Operasjonell Disiplin og formalitet å bedre sikkerheten i High-Pålitelighet Organiz…
 17. Too Busy også Train?
 18. PERFORM tilfeldige handlinger av FACILITATION
 19. Hvordan finne en god Tender Writing Training Course
 20. Fem Hiring Mistakes Smart Arbeidsgivere Make