Eierstyring og opplæring dollar og Sen $ e

La oss innse det, har økonomien oss alle berørte. Mine menneskelige ressursen venner fortelle meg sine selskapets beslutninger om å permittere og nedbemanne sine ansatte mens du prøver å beholde de beste medarbeiderne er intet mindre enn å trekke en kanin ut av en lue! Det er en ganske krevende oppgave å sikre en person at deres jobb er ikke i fare som han eller hun ser kolleger pakke sammen sine personlige eiendeler på grunn av en rosa slip. Yeah, right!

Nå mer enn noensinne, selskapene har til å fokusere på å gi sine resterende arbeidsstyrke den opplæringen de trenger slik at de kan overleve og trives. Hvordan? Vurdere å gjennomføre disse fem up-front strategier for å bidra til å redde selskapet tid og penger.

Request programmer skreddersydd for å passe dine behov. Når du vurderer opplæring, se etter selskaper som er villige til å skreddersy sine program for å passe organisasjonens behov. Vær forsiktig her fordi noen selskaper vil hevde å gjøre dette, men alt de egentlig gjør er å endre dekselet på en allerede brukt program. Tenk når det gjelder innhold, innhold, innhold. Er det opprinnelige eller rehashed?

Be om en garanti. Hva slags garanti de gir ikke hvis du ikke er fornøyd? Ideelt sett vil du få god opplæring, men hva skjer hvis trener og /eller trening er ikke hva du regnet med? Noen av de bedre trening selskaper vil gi deg en ny dag med trening hvis du ikke er fornøyd i første omgang. Hvis det ikke er akseptabelt, spør om du kan få en del av selskapets investering tilbake, dvs. minst 80%. Jeg foreslår dette fordi du kanskje ikke ønsker selskapet tilbake for en omkamp. Anerkjente selskaper vil være villige til å refundere noen del av pengene dine, bare sørg for at du spør!

Analyser selskapets Needs Assessment pakken. De fleste pakker vil fokusere på hva de ansatte ikke gjør, og hva de ikke kan gjøre; Med andre ord, denne typen vurdering ser på problemet (s), ikke løsningene. Det er ingen som hevder at denne tilnærmingen kan være nyttig; imidlertid, er det ikke den mest effektive og heller ikke den mest effektive. Se etter vurderings pakker som avdekker positive, først på den enkelte ansatte nivå og deretter på avdelingsnivå. Noen ganger er problemet ikke er trening Joe hvordan å kommunisere bedre, snarere det er å se på hvordan Mary (ett av lagene beste kommunikatorer) gjør det og utnytte Mary å bygge bro over gapet med Joe. En god behovsvurdering skal hjelpe deg å refokusere treningen må komme hele.

Be om en gjennomgang av opplæringsbedrift læreplan for det emnet du er interessert i å bringe til din organisasjon. Er det up-to-date, utnytte 21. århundre beste praksis? Generelt for noen temaer hva arbeidet i 1999 gjelder fortsatt i 2010. For eksempel, god forretnings skriftlig fortsatt krever forfatteren å komme til poenget, forstår publikum, forstå fagstoffet, og unngå sjargong. I motsetning til i 1999 tid ledelse ferdigheter som kreves ingen kunnskap om sosiale nettverk og dens innvirkning på selskapets største aktivum - sine menneskelige ressurser. Men i 2010, en god trening selskapet ville bli hardt presset til å lære gode tid ledelse uten å forstå sosiale nettverk. Det er viktig, i dette tilfellet, for å vise arbeidsgivere og arbeidstakere hvordan intergrate Twitter eller Facebook i deres daglige drift for å spare og tjene penger i stedet for å kaste bort tid.

Request opplæring oppfølging. Er trening selskapet villig til å gi oppfølging støtte? Se etter oppfølging støtte i læremidler, og en-til-en kontakt med treneren. La meg forklare. Kan du se gjennom undervisningsmateriell i ditt eget tempo etter at treningen er ferdig? Kan du ta kontakt med trener på telefon eller e-post for eventuelle spørsmål du måtte ha for å hjelpe redusere din læringskurve?

Som du ser på måter å holde dine ansatte trent, din overhead ned, og avkastningen opp, vurdere å gjennomføre disse fem enkle strategier før du leie din neste trener
 !;

corporate trening

 1. Praktiske måter å unngå Burnout og sette moro tilbake i livet ditt!
 2. Web Developer Training Ahmedabad Vil sikre en bedre figur i Salary
 3. Hvordan finne en god Tender Writing Training Course
 4. Hvordan få 50% mer produktivitet og resultater Faster
 5. Ta bedriften Horizon Med Corporate Training Programs
 6. PERFORM tilfeldige handlinger av FACILITATION
 7. Kundeservice versus Customer Focus Training
 8. Hvordan kan Computer Training hjelpe en person?
 9. Arbeidsplassen Vold Training - Jeg antar at du var for sent for dem
 10. *** The Power of Words
 11. Effekt av ledelse på organisasjons Culture
 12. Cold Call denne personen først ALWAYS
 13. En Insight Om The Online San Diego Creative Directory
 14. gratis web hosting, positive følelser - Nøkkelen til et bedre liv | wow accounts
 15. God Project Management Training - ferdigheter for Success
 16. Unike Tjenester fra HGV Drive UK
 17. Bedriftens etikk og samfunnsansvar - Er Organisasjoner Gjøre Nok
 18. *** 3 Top tips for å lage en minneverdig Unique Selling Proposition
 19. Bruk Forhandling ferdighetstrening for å holde i Demand
 20. Managed IT support For tekniske Issues