Verdien av Professional Development

Jeg har vært på begge sider av diskutere verdien av faglig utvikling. Som medlem av vår lokale skolestyret dette problemet ofte oppstår på grunn av et kostnadsspørsmål. Er det verdt det, eller er det virkelig nødvendig for våre lærere og administratorer? Som ansatt og som en skole styremedlem Jeg har hatt formue å delta på flere faglige utvikling seminarer. Jeg kan si uten å nøle at verdien jeg har mottatt som en deltaker på ulike hendelser har vært mer enn gjort opp for kostnaden av hendelsen i ett av følgende områder: Ideer, AT jeg implementert, at økte inntekter, reduserte kostnader, økt effektivitet som senket kostnader eller økt kvalitet som økte inntekter eller i det minste ga en opplevd økt verdi til våre kunder.

Dette er ikke å si at alle faglige utviklingsmuligheter er skapt like. Vi har alle hørt om disse Boondoggles der svært lite innhold tilbys, og mer om en god tid har vært hatt. Jeg tror dette er unntaket heller enn regelen, og i denne økonomiske miljøet de typer hendelser vil fortsette å avta. De av dere som har til oppgave med å sende folk til faglig utvikling hendelser må gjøre leksene dine for å sikre at du får mest for din eller din bedrift & rsquo; s. Hardt opptjente penger

Hvis du som privatperson ha noe håp om lykkes i et konkurransepreget miljø må du stadig investere i deg selv og din karriere, selv om du må betale for disse mulighetene med dine egne penger. Hvis du ikke gjør det jeg kan garantere at det er noen der ute som vil og de vil til slutt ha jobben din.

Det finnes mange typer faglige utviklingsmuligheter å velge mellom. Noen av de viktigste kategoriene omfatter teknisk (spesifikke for feltet), ledelsesmessige, ledelse, motiverende, kommunikasjon (verbal, skriftlig), og dataprogrammer. De er alle verdifulle og vil spille varierende grad i din suksess avhengig av dine faglige mål. Begynn med det du mener er din største svakhet eller muligens hva den største utfordringen din bedrift eller bransje står overfor.

Møtende faglig utvikling seminarer er helt verdiløs med mindre du ta affære og gjennomføre det du har lært. Det er der de fleste mislykkes. De får begeistret nye ideer og strategier som de har lært, men så snart de kommer tilbake til jobben sin de faller tilbake til sitt daglige brunst. Som arbeidsgiver jeg krever at alle ansatte som deltar off-site opplæring for å sende inn en kort oppsummering av hva de har lært og hvordan de vil utnytte sin nyvunne kunnskap til å forbedre sin eller vår business & rsquo; s ytelse.

Faglig utvikling er hva du gjør ut av det. Dine ferdigheter og kunnskap er de viktigste og mest verdifulle eiendeler du har. Kontinuerlig investere i deg selv og tør å være stor
. & Nbsp.;

corporate trening

 1. Betydningen av BA-opplæring og Software Testing Training
 2. Viktigheten av firmalogoer, bannere og Icons
 3. Interne Fengsler: Tyven av produktivitet og kvalitet i vår Workforce
 4. Opprettholde Innovasjon i organisasjonen - Behandle rollouts effektivt: Del 4 av 6
 5. Artikkel Skrive, og hvorfor Din Online Business kan mislykkes Uten Them
 6. De 4 enkle trinn for å administrere e-post, Effeciently
 7. Rekruttere en mangfoldig arbeidsstyrke: Ikke Making to vanlige Mistakes
 8. Opprette en Retention Culture
 9. Tilbakemelding; Det er en gave, du velger hva du skal gjøre med det ...... 0,
 10. Er min bedrift for liten for Project Management? 
 11. LIVE Prosjekt Opplæring på DotNet Hjelper Evolve som en klokere Developer
 12. Du trenger ikke å vite Everything
 13. Attack of the Killer Butterflies
 14. People Management - Hvordan kjøre Effektiv One-to-Ones
 15. Bedriftens Training
 16. 7 tips til presentasjon Skills
 17. Ryddig Networking
 18. God Project Management Training - ferdigheter for Success
 19. PERFORM tilfeldige handlinger av FACILITATION
 20. LEGGE mer verdi til CUSTOMERS