Hvorfor Customer Focus Training er en strategisk investering, og ikke en Expense

Det &'; s tid til å sette posten rett. Kundefokus Trening er ikke en kostnad. Det er en strategisk investering, og her &'; s beviset

Jeg vet du har mye å tenke på i disse dager.. Jeg driver en virksomhet også. Presset av administrerende bunnlinjen, bekymringer om konsekvensene av en global pandemi, stigende fordeler og helsekostnader (for noen av dere), og en tilsynelatende uendelig liste av problemer veie tungt. I &'; m sikker på at for noen av dere er det noen dager du ønsker å låse døren, slå av telefonen og bare komme vekk fra det hele. Mens jeg kan &'; t hjelpe deg å håndtere alle disse problemene, kan jeg vise deg en måte å komme ut på andre siden av denne aktuelle dilemma med en sterk, levende og lønnsom organisasjon

Jeg vet, du &';. Ve hørt alt før. Men hør meg ut. La meg bevise for deg at det å bruke trening for å skape en kundeorientert organisasjon er en av de beste strategiske investeringene du noen gang vil gjøre!

Som en ekspert på dette emnet jeg bruker mye tid på å se på forskningsstudier , tilbakemeldinger fra kunder, kunde kommentarer om ulike selskaper de avtale med og kunde trender. Fra alle disse dataene jeg har samlet en liste over ti gode grunner til at kundefokus trening bør sees på som en strategisk investering

10 år 80% av bedriftene mener de leverer en overlegen kundeopplevelse; men bare 8% av deres kunder er enige.

Dette representerer en betydelig forskjell i oppfatning og siden det er kundene og' oppfatning som driver sin kjøpsatferd, er dette ganske skummelt.

9. Utover pris og produktkvalitet, kundene verds hvordan de blir behandlet. Kun 12 -14% av kundene forlate for produkt grunner mens 68% forlate på grunn av dårlig behandling av ansatte.

For å gjøre vondt verre, tro det eller ei, de fleste av kundene ikke klage på dårlig service fordi de ikke tror det vil gjøre noe bra.

8. Bare om lag 4% av misfornøyde kunder noensinne klage når det kommer til hvordan de ble servert; 90% ikke gidder å klage og bare gå et annet sted.

Dine kunder er ute etter maksimal verdi når tilbringe sine hardt opptjente penger, spesielt i denne økonomien. Mens de vil trolig klage på produktet eller prisen hvis det ikke er levert som forventet, når det kommer til deres tjeneste erfaring eller mangelen på dem, de vant &'; t bry klag

7. Avhengig av rapporten du ser. på, fra 85% til 95% av senior bedriftsledere tror at neste konkurrerende faktor er kundeopplevelsen.

Den kundeopplevelse krever aktiv deltakelse fra alle i organisasjonen. Lage og implementere en helhetlig kundefokus strategi vil differensiere din bedrift

6. I dette markedet, er selskaper taper minst halvparten av deres “. Fornøyd &"; kunder.

« Satisfy &"; midler for å tilveiebringe noe mer eller mindre enn kunden venter. Kunder ønsker å forholde seg til de som viser at deres virksomhet er verdsatt. Opprette en kundefokusert kultur er en bevist strategi for både kortsiktig suksess og langsiktig vekst.

5. Den gjennomsnittlige verdien av kunder er 8 til 10 ganger sin opprinnelige kjøpet avhengig av den forskningen vi har anmeldt . Kostnaden for å tiltrekke seg en ny kunde er 5 til 6 ganger mer enn kostnadene for å redde en eksisterende kunde.

Å holde dine eksisterende kunder er billigere og mer lønnsomt enn å få nye. For mange selskaper fortsetter å fokusere markedsføringen sin på å skaffe ny virksomhet, noen ganger på bekostning av sine eksisterende kunder. Andre forsøker å skape lojalitet, men ikke å gi sine ansatte med kunnskap og verktøy de trenger for å fungere på en måte som faktisk skaper kundelojalitet.

4. Kostnaden for dårlig service varierer mellom 25% til 35% av dine driftskostnader.

Justere interne prosesser og sikre alle ansatte forstår hvordan han eller hun bidrar til kundeopplevelsen vil redusere kostnadene for dårlig service. Hvorfor ikke flytte summen av disse utgiftene fra din bekostning journal til driftsresultatet.

3. Lave kundefokus selskaper gjennomsnitt en 1% avkastning på salg og mister 2% markedsandel i året. Høy kundefokus selskaper historisk gjennomsnitt en 10 -12% avkastning på salg og vokse i gjennomsnitt 5 - 6% i året.

Kundefokus er et overskudd strategi.

2. 5% økning i kundelojalitet vil bidra med mellom 25% og 125% direkte på bunnlinjen.

De potensielle kilder til inntekter er vesentlig større enn hva det faktisk vil koste å sikre at organisasjonen er virkelig kundefokusert.

1. Hvis du venter, vil det være for sent!

tid til å handle er nå. Selv de beste kundene er ute etter den største verdien for sine hardt opptjente penger. Den nåværende økonomiske situasjonen har ført til enda høyere forventninger til service og med mindre de ansatte gjør alt de kan for å overgå disse forventningene nå, disse kundene vil bli borte da økonomien har snudd.

Ok, så glem om det faktum at:
• de fleste topp bedriftsledere tror Customer Focus er den største faktor, etter

• de fleste av de beste resultater selskaper akkurat nå vurderer ekstremt høy i kundefokus, etter

• den viktigste grunnen til at disse selskap gjør det bra er fordi eiere /ledere /toppleder er opptatt av kundefokus og har mulig alle sine ansatte til å levere ekstraordinær service fra innsiden og ut, og at

• de fleste av kundene er krevende bedre service, og de er villige til å betale for det.

Bare se på tallene. Du gjør matte! Har et par enkle beregninger basert på forskningsresultater over for å finne ut hva avkastningen kan være hvis du fikk lidenskapelig om å bli virkelig kundefokusert.
Hvis du ønsker å rettferdiggjøre investeringer i forbindelse med opplæring de ansatte, kan du prøve å fullføre følgende:

A. Hva er dine kunder verdt
Angi gjennomsnittlige årlige beløpet en kunde bruker for dine produkter og tjenester:?
B. Hva er din kunde slitasje rate
Enter antall kunder du mister årlig: product: (hvis du skjønner &'; t vet hvordan du skal beregne dette, ring oss)

C. Multiply AXB =

D. Hva er din nettomargin i prosent av brutto inntekt?

E. Multiply CXD =

F. Hva er din nåværende kostnadene for dårlig service Anmeldelser Skriv inn dine totale driftskostnader:?

G. Multiply X 5% ( Selv om forskning tyder på 20 til 30%)

H. Legg E + G =

I. Hva vil det koste å trene dine ansatte? product: (For tredjeparts opplæring Dette kan typisk . varierer fra $ 200 til $ 300 per person, avhengig av leverandøren Hvis du ikke &';. t vet, ta kontakt med oss ​​og vi vil fortelle deg)

J. Trekk jeg fra H =

K. Hvordan mye vil nå bli lagt til på bunnlinjen? (sett inn resultatet fra J)
De fleste som fullfører denne beregningen ender opp med et overskudd. I din første året hvis du bare bryte selv du fortsatt er i forkant av spillet. Bonusen er at du vil stanse strømmen av kunder forlater et selskap i stedet for å erstatte dem med nye kunder som koster minst 5 ganger mer å skaffe.

Mens trening er ikke et universalmiddel, og det er sikkert ikke den eneste som må gjøres for å bygge opp en kundeorientert kultur, for mange det synes å være en av de største hindringene, delvis fordi det blir sett på som en utgift

Det er et uttrykk, “. Du må spekulere å akkumulere &" ;. Påvist kundefokus opplæring som er tilpasset for å reflektere dine strategiske tjenesteytere og mål er ikke spekulativ. Det er en god investering som kan gi en eksepsjonell avkastning
.

corporate trening

 1. Dyrk din karriere med en 6 måneders industriell opplæring i Chandigarh
 2. En kort oversikt over Innføring av Blitzerwarner
 3. Fire spørsmål om organisasjonen, Institutt Og Personlig Branding
 4. Viktigheten av firmalogoer, bannere og Icons
 5. Likheten Training
 6. Customer Service Training - Hvordan håndtere eskalerte Calls
 7. De 12 Musts av kundeservice Training
 8. LEGGE mer verdi til CUSTOMERS
 9. Trening for Bygg Industry
 10. Guide for å komme Executive Assistant Training
 11. A Pro-aktiv tilnærming til Bud Management
 12. Vinne den "sosiale Buffaloes 'i det endrede Workplace
 13. Dine avtaler Vis din Integrity
 14. Hva er myke ferdigheter? Trenger du virkelig myke ferdigheter?
 15. De 4 enkle trinn for å administrere e-post, Effeciently
 16. Betydningen av BA-opplæring og Software Testing Training
 17. *** Nettverk vei til Powerhouse resultater!
 18. Talent Intelligence - Epler og Oranges
 19. De fire metodene for å gjennomføre et opplæringsbehov ANALYSIS
 20. Online Learning og Education