People Management - Hvordan kjøre Effektiv One-to-Ones

En av de viktigste menneskene Management verktøy er det vanlig en-til-en ytelse diskusjon. Som med de fleste ting i livet, å være effektiv på ytelse En-til-de krever planlegging, strukturering og bygge effektive vaner. Denne artikkelen gir en kortfattet " hvordan du &'; guide til å holde effektive én-til-én ytelse møter til coach, forbedre og motivere dine teammedlemmer.

Administrerende resultatene for hver av sine teammedlemmer er en av de viktigste ansvarsområder for lederen. Målet er at hvert team medlem vil oppnå ønsket ytelse og vil kontinuerlig forbedre og utvikle. The People Management prosess for å oppnå dette er det vanlig en-til-en performance management møte. Dette er ikke den årlige gjennomgangen, der målene er satt for de neste seks måneder eller år. Dette er den vanlige en-til-ett møte holdes hver uke eller to uker, hvor lederen og rapportarbeidet på nåværende ytelse, sette kortsiktige mål og etablere læringspunkter fra dag-til-dag-opplevelse.

målene i One-to-one
The Performance en-til-en er en 15-20 minutters møte med Team Member, holdt på en jevnlig basis. Målet er å bruke denne økten til å holde hver person går fremover – utvikle, forbedre og motivert for å oppnå. Det er privat en-til-en tid hvor den ansatte får udelt oppmerksomhet fra sjefen, og hvor hans eller hennes arbeidslivet er øverst på agendaen.

Formatet kan variere fra økt til økt, men det overordnede målet er at hver og en-til-en er produktiv og vil ta Team Member fremover. Den mest grunnleggende sesjon er en grei gjennomgang av den siste uken. Hvordan gikk det? Hva var nivået på ytelsen? Hva fungerte bra? Hva gjorde &'; t arbeide? Hva er læringspunkter for fremtiden? Hva er det spesifikke målet for neste uke? Dette er produktive hvis en god læringspunkt er identifisert og /eller et bestemt mål er satt for neste periode.
Dette er tiden for å identifisere styrker å prise, eller for å få rapporten for å se på hvordan de kan gjøre ting bedre .

The Nature of Performance One-til-en
å være effektiv, er en en-til-en en 2-veis samtale. Det er ikke en monolog av Manager – en vanlig feil! Det er heller ikke tatt over av Team Member. Det er en strukturert samtale der lederen styrer Team Member å vurdere sin ytelse og identifisere neste trinnene. Rollen som leder er å få teammedlem til å tenke konstruktivt, og deretter å validere sin tenkning med positive tilbakemeldinger eller veilede dem i en annen retning med korrigerende tilbakemeldinger.

like, hvis mål er satt, sier til å forbedre sin positive kundefokus, lederen guider Team Member å finne ut hvordan de skal få dette til, og hvordan de vil motivere seg til å forbedre.

Et gruppemedlem er mye mer sannsynlig å oppnå et mål eller forbedring, hvis de tror i mål selv, og hvis de utarbeide en strategi for å lykkes.

Planlegging av One-til- én
Ta litt tid til å planlegge hver og en-til-en. Hold en side med notater på hvert team medlem, slik at du kan holde oversikt over ytelse, mål satt etc. gjennom disse notatene til minne om den nåværende situasjonen med dette Team Member når du planlegger. Det er også nyttig å lage en matrise av alle de kvaliteter og kompetanse i " ideelle Team Member &' ;, slik at du har klarhet i hva det er du bygger. Du kan bruke matrise som en retningslinje for å identifisere " neste trinnene &'; å arbeide videre med hvert team medlem. Anmeldelser Planlegg hva du ønsker å oppnå i denne neste én-til-én økt, og det resultatet du ønsker på slutten av økten. Identifisere veldig klare utfall vil hjelpe din tenkning og sikre økt er produktiv. Imidlertid være fleksibel nok til at du kan maksimere på en bedre læring mulighet som måtte oppstå i økten.

Strukturere Performance Session
største problemet med disse øktene er at de bli manager monologer. Hvor mange av oss har sittet i lange, irrelevante Rambles av våre ledere, å kaste bort vår dyrebare tid?

Begynn hver økt ved å skissere dine mål i dag, hva du ønsker begge å oppnå. På den måten vil du både være mer sannsynlig å holde seg på sporet. Den neste fasen er for deg å slutte å snakke, og engasjere Team Member i samtalen. En åpen, men fokusert, spørsmålet er viktig her, så forberede dette før du går i ". Jeg ønsker at vi skal gjennomgå spørsmål om sist fredag, for å få gode læringspunkter for fremtiden. Kan du ta meg gjennom din forståelse av situasjonen &';?.
Det er viktig at lederen egentlig hører hva Team Member sier på dette punktet, og sender oppmuntrende lytte meldinger

Det neste trinnet er å bruke effektiv avhør for å få teammedlem til å vurdere sine handlinger, noe som gir positive, forsterkende tilbakemeldinger der det er hensiktsmessig. Hva kunne de ha gjort annerledes? Hva ville ha vært resultatet i så fall? Dette er de sentrale spørsmål som vil føre til læringspunkter og fremtidige mål.

Fra dette kommer et klart mål, eller fokusere området for neste periode. Dette bør være skrevet ned slik at begge er klare på hva dette egentlig er. Oppsummer avtaler på slutten av møtet.

Hyppige økter som dette vil sikre en motivert, fokusert og høy utfører Team Member. Det vil også bety at Annual Review er en mye enklere og mer behagelig opplevelse
.

corporate trening

 1. Gjennomføring Job Interviews
 2. Offentlig Vs Privat sektor Mobile Service Providers
 3. DMV Godkjent driver forbedring Skole Kurs Fra NDSS
 4. Hvorfor å opprette en kraftig bedrifts Identity
 5. Coding Training: suksess er basert på Choices
 6. Retail Kundeservice: Tips for å bedre din Service
 7. A Pro-aktiv tilnærming til Bud Management
 8. Effekt av ledelse på organisasjons Culture
 9. Å møte eller ikke å møte ... Hva er spørsmålene?
 10. Kurset Sekretariat for Skills som en personlig Assistant
 11. De 12 Musts av kundeservice Training
 12. Brannforskriften - Behovet for opplæring for å forstå Brannsikkerhet Responsibilities
 13. Alle snakker i koden!
 14. Nøkkelord Bør i Rite Place få SEO Effective
 15. Sju trinn for å komme kjent - Guerrilla PR for Entrepreneur
 16. Er du sjefen Arbeidsplasser
 17. Bruk originalt innhold for din website
 18. Vennlig hilsen Visning Din Customers
 19. Hva er de mest populære formene for bedrifts Entertainment man bør vurdere?
 20. 7 tips til presentasjon Skills