Supervisor Training - The Hopp fra Team Member til Supervisor

hoppe fra Team Member til veileder er en stor en for folk flest. En dag du er medlem av Team, god på det du gjør og trygg i din posisjon i arbeidslivet. Neste dag du lykkes i å få etterlengtet opprykk i organisasjonen – og du plutselig befinner deg i en helt ny verden, er at ofte ganske skummelt! Det første hinderet du står overfor, og det er en stor en, er " Hva er denne rollen handler om &' ;, "Hva forventer du av meg vet &' ;.

Folk er vanligvis utnevnt til rollen? av Supervisor fordi de har utmerket seg som teammedlemmer, og de har vist noen kvaliteter som tilsier at de har potensial til å gå videre. De er generelt veldig erfaren, respektert av sine jevnaldrende og trygg i sin rolle. Den nyutnevnte Supervisor vil forvente å føle seg litt skjelven når de begynner sin nye rolle. Men for noen blir dette hoppet til rollen Supervisor mer som et jordskjelv og deres tillit er dårlig slått.

Adresse årsaken til Usikkerhet
Ledere forstår at dette hoppet fra Team medlem for å Supervisor er en av de største hopp på karrierestigen. Mange ledere ønsker å hjelpe, og ofte begynne ved å sende Supervisor av til Supervisor Training å skaffe folk og ytelse lederegenskaper. Dette er som å sende noen ut for å lære å lese kart, før du forteller ham at han skal bruke kartene til å styre et skip!

Det første trinnet er å gi dem en god rammeverk takknemlighet
av kontekst og rolle. Fortell dem om skipet, det faktum at de er kapteinen, at de har et mannskap og at deres rolle er å få båten til bestemmelsesstedet. Tilbringer de første ukene som gir ny Supervisor denne rammen forståelse av kontekst og rolle Supervisor er vel anvendt tid. Dette vil sette i fast grunnlag for dem å gå videre til å bli en vellykket og effektiv Supervisor.

Definer rollen til Supervisor
Bruk et rammeverk for å bidra til å definere rolle Supervisor på en planlagt og metodisk måte å din nyutnevnte Supervisor. Rammeverket består av sentrale emner som dekker kontekst og rolle Supervisor. Husk, dette er ikke de ferdigheter – Supervisor kan arbeide på veileder ferdigheter når han eller hun har en fast forståelse av rollen
Planlegg en serie med Supervisor Treningene med gruppen av nye Supervisors eller på en en-til-en-basis – kanskje en hver uke i seks uker før den nye Supervisor er oppe og går. På hver enkelt, identifisere et emne på rammeverket til å trene, trener og mentor din Supervisor

Ramme temaer for rollen som veileder kan være -.

1. Formålet med selskapet og Formål med Supervisor &'; s Team.
Dette er en av de viktigste ramme emner for noen rolle, og likevel er det en som folk flest lar helt ut.

Diskusjon din Supervisor gjennom din organisasjon, forretnings ditt formål, dine kunder, ulike avdelinger, og hvordan det hele fungerer sammen. Ta dem rundt andre avdelinger, og la dem snakke med personellet i hver enkelt om mulig

Målet ditt er å gi dem en god forståelse av hvor produksjonen av deres team ". Fits &'; i å oppnå selskapets mål.

2. Hvor rollen til Supervisor passer i Selskapet
Før han ble utnevnt, vil den enkelte bli kjent med selskapet, men vil ha en ". Team Member &'; s view &' ;. Dette ligner på en person &'; s syn når de er et barn, og nå ønsker vi at de skal ha en " forelder &'; s eye &'; visning.

Forklar forvaltningsstrukturen til Supervisor, i form av den enkelte leders ansvar, sine mål, mål og mål. Vi vil at Supervisor å ha en mye bedre forståelse av prioriteringene i hvert sjef slik at de vil bli bedre plassert fornuftig av sine egne mål og delmål.

3. De Lag Formål, mål og mål
. Dette er resultatet av den Supervisor &'; s Team, og må forklares tydelig til Supervisor. Ledere ofte gjør dette, men ikke på en måte som gir Supervisor et klart fokus. For eksempel kan en Supervisor bli fortalt at de må oppnå X utgangen av fredag ​​– og en dag senere Supervisor blir fortalt at de må endre retning og levere Y.

Dette er en del av arbeidslivet, og de må få god til skiftende mål og prioriteringer – men visste du fortelle dem dette? Sikre at din nye Supervisor blir hjulpet til å forstå at det som er forventet, hva de må takle, hva de må leve med, og hva de kan endres.

4. The Supervisor &'; s rolle med Team og hvert team medlem.
Hjelp Supervisor forstå " WHO må jeg være nå &' ;.? Det er nyttig å bruke gode analogier og eksempler - som kaptein på skipet, Coach of the ball spillet, eller noen lagkapteinen. Dette hjelper erte ut hvilken rolle når det gjelder å vinne respekt, oppmuntre andre til høy ytelse, bedre Team, ved hjelp av disse målene positivt og feire Lag mål. Vi kan male rollen som en oppmuntrende " kan gjøre &'; en, snarere enn alternative dårlige Lederstil.

5. The Supervisor som Influencer Anmeldelser - understreke viktigheten av Supervisor " vandre snakk &'; og " snakker de snakker &' ;. Fra dag én, må Supervisor å forstå at deres oppførsel er innflytelsesrik.

En vellykket teamet trenger å tro deres arbeid er av verdi for sine kunder, at deres bedrift er verdt å jobbe for, og at deres innsats gjør en forskjell for kunden og selskapet. Sikre Supervisor forstår at de nå må sende disse positive meldinger til sine teammedlemmer. Et team vil aldri vinne hvis Supervisor er å være negativt om selskapet, Team, eller Kunden. En positiv " kan gjøre &'; Lag Kultur kommer direkte fra Supervisor.

6. Team og Performance Management prosesser Z - en veileder må bli svært kompetent i å bruke interne prosesser og teamprosesser effektivt. Hjelpe den nye Supervisor forstå at " Jeg er bare ikke bra i … &'; er ikke lenger et alternativ! Dette er ferdigheter som kan og må læres over tid – men det er viktig å akseptere at de er en del av rollen.

Sørg for at din nye Supervisor fått tilstrekkelig opplæring i " Hva er min rolle &'; som han eller hun begynner sin rolle, og du vil se dem traff bakken kjører
 !;

corporate trening

 1. Brann Marshall Training - en viktig sikkerhet måle For Enhver Business
 2. Søkemotoren behandle din nettside er som en Ballett Box
 3. Konfliktløsning: ikke så enkelt som 1, 2 og 3
 4. Svar på dine spørsmål om konsern Coaching
 5. Forbedre kunde markedsføring ferdigheter i marketing
 6. 3 Viktig verktøy for e-post Marketers
 7. Kroppsspråk og Communication
 8. Service med en Smile
 9. Lederskap training Hvorfor det er nødvendig?
 10. Hvorfor å opprette en kraftig bedrifts Identity
 11. Software Testing Institute for Learning Avansert Computing
 12. Eierstyring og opplæring dollar og Sen $ e
 13. Hva er hensikten med Software Testing Training Institute?
 14. Sjefsrekrutterer tilbyr retningslinjer til bedriftens interviewers
 15. Hvorfor Register For NLP Training?
 16. Du Tilby din bedrift team trening på?
 17. Sette mål som drive din Online Business
 18. The Ancient Nøkkelen til Success
 19. Utvikle retningslinjer for Change
 20. 5 Natur stress relief teknikker for Children