Lønnsomhet er et resultat av Intense Focus

Det er sant. Dette er utfordrende tider vi lever i. Flere selskaper vil tape markedsandeler og synke inn i glemselen enn på noe annet tidspunkt i historien.
Selv om dette er virkelig en tankevekkende refleksjon, bør det være en kilde til optimisme også. Tross alt, for hver svikt vil det være en historie om utrolige suksess. Noen av de største næringslivsledere som noensinne vil leve er akkurat nå stepping på verden & rsquo; s scenen. Disse lederne vil flytte sine selskaper i posisjon til å lansere sine lange-planlagte strategier for vekst i markedsandeler. Den suksessrike bedrifter vil ha minst én ting til felles.

Hva er det som hvert selskap vil gjøre for å trives nå og senere?

Disse selskapene og ledere som fører dem vil begrense sitt fokus og utdype sine tilbud.

Dette er en bakvendt uttalelse. Ja, vi vet alle selskaper er trimming kostnader ved å kutte arbeidskraft, men dette er ofte på bekostning av service og sann produktivitet. Faktisk er det få selskaper virkelig kutte sine tilbud i markedet. Noen selskaper har også økt antall produkter eller tjenester de tilbyr samtidig sliter med å få sine eksisterende tilbud relevant. Dette er en feil.

Hvis dette er en feil, hva kan ledere gjøre akkurat nå?

Her er noen trinn som ledere bør ta mandag morgen:

Først ledere må sende melding til sine lag til å revurdere hvordan arbeidet er gjort. De må kreve resultater målt i lønnsomhet som er det dobbelte av normen i gode tider. Denne meldingen skal leveres med en følelse av at det haster, men ikke skjemt med trusler om jobb eliminering. Målet er ikke å krympe selskapet. Det er målet å skape lønnsomhet.

Med over et tiår med operasjoner forbedring erfaring, har jeg funnet at de beste ideene kommer fra feltet. De linje nivå ansatte er de som står overfor kunden eller håndtere problemene med virksomheten i de mest intime måten hver dag. De allerede vet hva som må gjøres, og de vil sannsynligvis ha en plausibel work-around løsning for hvert problem. Systematisere løsningen og styrke de ansatte til å ta affære.

For det andre ledere bør begrense sine produkttilbud. Etter trinn én er fullført, skal produkter som forbruker begrensede ressurser og er ikke lønnsomt bli satt på vent. Produktene som er profit ledere bør heves og operasjoner skal realigned å støtte produksjonen øker i disse tilbudene. Arbeidstakere som kan flyttes til lønnsom drift fra avhendet tilbud skal være så raskt som mulig. Moralen til de ansatte er kritiske til selskapet & rsquo; s fortsatte suksess.

Ledere må også omfatte interne produkter eller tjenester som tilbyr liten eller ingen sann fordel til sluttkunden. En av de leveregler jeg tror på er dette: & ldquo; Hvis det fordeler kunden, vil kunden betale for det & rdquo;. Markedsføring og salg meldinger kan måtte endres for å imponere potensielle kunder med verdien av tilbudet.

Tredje, spør de mest lønnsomme kundene hva deres største problemene er. Bruk disse problemene som muligheter til å legge til dybde til produktet eller tjenestetilbud. Benytte seg av negative følelser for å finne ut hvordan du kan lindre den med mer informasjon, tjenester, eller enda en nydannet kunde samfunnet. Mange av disse løsningene krever en minimal investering, men gir betydelig differensiering av din bedrift fra konkurrentene.

Hvorfor ville du ta disse trinnene?

Jeg har identifisert fire sentrale grunner til å ta trinnene som er beskrevet ovenfor. Reflekter over disse, og du vil se at de er sanne i din bedrift også.

Først brede produkttilbud avta fokus og øke kompleksiteten i virksomheten. Kompleksitet fører til eksponentiell økning i utgifter. Det fører også til forvirring i hodet av dine kunder og senker sannsynligheten for å vinne salget.

For det andre tvinger et smalt fokus selskapet å utvikle en kompetanse som overgår konkurrentene. I hovedsak skaper trang enorm kraft som gjør selskapet til å gå dypere raskere i tilbudet enn konkurrentene kan. Hver god selger vet at du selger mer til de beste kundene oftere. Dybden av tilbudet vil tillate deg å fortsette å selge til de beste kundene kontinuerlig.

For det tredje kan din kompetanse rettferdiggjøre en premium pris og bør resultere i lavere driftsutgifter. Dette øker lønnsomheten fra to perspektiver og isolerer deg fra konkurrentene. I tillegg har du mer overskudd til å investere i forskning og utvikling som ytterligere utdyper ditt offer og utvider din kompetanse.

Til slutt, når du begrense tilbudet, bør du også begrense kundebase. Jeg anbefaler på det sterkeste at du finner en nisje kundebase for å gjøre tilbudet til. Det er et par måter å gjøre dette. En måte innebærer å velge en bestemt type kunde for emisjonen, for eksempel en bestemt bransje. Alternativet er å begrense salgsprosessen, slik at du bare fokusere på topp ti prosent av kundene i en bransje som er også i topp ti prosent av spenders på produktet eller tjenesten du tilbyr. Du oppretter en naturlig word-of-munn markedsføring maskinen når du aktivt fokusere på kun de beste prospektene.

Det er sant at suksess fører til større suksess. Men den eneste måten å bygge større suksess er å fortsette å vokse dine ansatte.

Hvordan vokse du dine ansatte med en minimal investering?

Svaret er enkelt. Invester i et opplæringsprogram som engasjerer dem litt hver dag og endrer hvordan de tenker. Rewire hver ansatt & rsquo; s hjernen for å lykkes.

Du kan investere under $ 99 per ansatt og starte dem på en 30-dagers treningsprogram jeg opprettet kalt ProfiTornado. Dette programmet utvider sin suksess orientering og deres engasjement i din bedrift & rsquo; s misjon.

Ved å investere i ProfiTornado du vil skape mer lønnsomhet & mdash; potensielt en 20% til 50% økning & mdash; på tross av økonomien.

Besøk www.ProfiTornado.com for mer informasjon om denne revolusjonerende treningsprogram
. & nbsp.;

corporate trening

 1. Kjøpe e-bøker på E-bay: E-bay The One-stop E-bok Shop
 2. Sett deg selv og ditt lag på veien til fast Results
 3. People Management - Hvordan kjøre Effektiv One-to-Ones
 4. Alder 95 Med Utmerket Memory
 5. Hvordan NLP og metafysikk kan forbedre den følelsesmessige velvære av Employees
 6. ? Team Leader Training - Hvorfor kjøre teammøter 
 7. Corporate Training: Har din Training måle til TV Modell 
 8. Å møte eller ikke å møte ... Hva er spørsmålene? 
 9. Opprette en Retention Culture
 10. Mangement Leadership for New Millennium
 11. Talent Intelligence - Epler og Oranges
 12. Offentlig Vs Privat sektor Mobile Service Providers
 13. Hvordan kan Computer Training hjelpe en person? 
 14. Gjennomføring Job Interviews
 15. Mindre stress betyr mer SUCCESS
 16. Lær spansk Online
 17. DMV Godkjent driver forbedring Skole Kurs Fra NDSS
 18. Er min bedrift for liten for Project Management? 
 19. Trening for Bygg Industry
 20. Artikkel Skrive, og hvorfor Din Online Business kan mislykkes Uten Them