*** Opprette en Retention Culture

Holde på din verdsatt arbeiderne doesn &'; t ende med en konkurransedyktig lønnsslipp. Det krever et miljø med stor ledelse, åpen kommunikasjon, empowerment, og anerkjennelse.

Mens den amerikanske økonomien kan vokse med en rate på 3-4% hvert år, er arbeidsgivere ser en tilsvarende nedgang i tilgjengeligheten av lyse, talentfulle 35- til 45-åringer.

Når du kombinerer det med ideen om at til enhver tid 75% av de ansatte i en typisk organisasjon er minst passivt søker etter nye jobber, begynner du å se hvordan en rasende talent krig er rett rundt hjørnet .

Hvis selskaper kan &'; t stoppe krympingen av arbeidsstyrken, da HR-ledere og ansette ledere er nødt til å sette større fokus på hvordan man skal beholde de dyktige medarbeiderne de allerede har

Ifølge. Paul Glen, forfatter av Leading Geeks: Hvordan administrere og lede menneskene som leverer teknologi, er det to krefter som virker i ansattes oppbevaring: engasjement og tvang.

Når ansatte er følelsesmessig knyttet til sitt arbeid, er de forlovet. Men når styrker utenfor en ansatt &'; s kontroll — slik som politikk og overholdelse – inn i bildet, disse enten fremme tilknytning til, eller frakobling fra selskapet.

Hvor Start

Å bygge en kultur for oppbevaring starter med en forståelse for at talentfulle, høytytende mennesker er fundamentet som fører til bærekraftig suksess. Flotte mennesker trenger gode ledere for å veilede dem; Dermed må målet for hvert selskap være å sikre at ledelse ikke bare er top notch, men utviklet seg i alle deler av organisasjonen.

Vet hvordan ditt folk Feel

Et par korte år siden en undersøkelse av amerikanske ansatte ved bemanningsbyrå Randstad viser at 86% av de ansatte følte deres lykke på jobben avhengig av arbeidsgivere å la dem vite at de ble verdsatt.

Jeg har lurt på hvor godt selskapene presterer i forhold til dette uttrykt ansatt behov. Dessverre siste statistikk fortsatt viser at ca 70% av folk er aktivt eller passivt å lete etter andre jobber. Så, det &'; s rimelig å konkludere med at selskaper kunne gjøre en mye bedre jobb med å la sine ansatte vet at de er verdsatt.

Det ville være lett å peke fingeren mot arbeidsgivere og anta at de skjønner &'; t bryr seg om sitt folk. Men vi sannsynligvis burde se nærmere på hva de ansatte mener når de sier at deres lykke avhenger av deres arbeidsgivere å la dem vite at de er verdsatt.

En åpenbar måte at de ansatte føler seg verdsatt er i kompensasjonen de mottar for det arbeidet de gjør. Men som en HR studie etter et annet vis, er kompensasjon ikke føreren av en sterk oppbevaring kultur.

Great kompensasjon og fordeler er viktige, men til slutt, folk velger å bo hos sine organisasjoner for mange flere grunner enn penger. Her er noen:

Oppmuntre ideer og bidrag.

Om og om igjen, ansatte uttrykker ønske om å gjøre en meningsfull innsats på jobben. Som individer hver ønsker å delta og bidra på måter unikt sine egne. Dette krever at ledelsen vedta en leder og coach holdning, pleie ansatte og' kreative talenter, heller enn å prøve å tvinge alle inn i en “ one size fits all &"; tilnærming til å få arbeidet gjort.

Invest in Management Development

Folk fortsetter å forlate dårlige sjefer og med talent pool innstramming, kan du ikke råd til å ha ledere presser dine dyktige folk ut døren. Med folk fortsatt sier at nummer én grunn til å forlate jobbene sine er en negativ sammenheng med sjefen, det &'; s klart at vi fortsatt har en lang vei å gå. Engasjerende frikoblet ansatte og beholde de beste talentene krever at folk i lederstillinger har styrker og ferdigheter som trengs for å gjøre jobben.
Gi klare forventninger.

Definer de nødvendige resultatene og deretter la gode mennesker gjør sitt arbeid. Ledere som regel fra et sted av frykt og insisterer på micro administrere vil bare at de mister gode mennesker. Innen rimelig etablerte grenser, være villig til å la folk trykke sine egne unike og kreative ideer for å komme opp med innovative tilnærminger til sitt arbeid.

Invester i karrieren vekst & utvikling.

En forpliktelse til å tilby kontinuerlig opplæring og utvikling er en ettertanke for altfor mange bedrifter. Konkurransen om talentene er stramt og det &'; s kommer til å få strammere. Når du investerer i ditt folk de vil være mer engasjert i sitt arbeid og mer sannsynlig å bli med din bedrift. I en stadig mer kompleks flergenerasjons arbeidsmiljø dette blir enda viktigere. Yngre arbeidstakere i særlig forventer sin arbeidsgiver for å bidra til å utvikle sine faglige ferdigheter. Hvis du skjønner &'; t, flytter de videre til noen som vil

Gi et miljø som oppmuntrer Arbeid /Life Balance
rightsizing, nedbemanning, stram økonomi …. Uansett hva det er … folk blir bedt om å gjøre mer med mindre. Og de akutt føler seg presset til å utføre når layoffs oppstå, og de forblir bak. Det er svært viktig å gi de ansatte den støtten de trenger når stresset blir for mye og ledere må modellere balansert oppførsel selv. Hvis de sender e-post til ansatte i midten av natten, mens bekjennende behovet for arbeid /balanse, I &'; m ganske sikker på at de ansatte vant &'; t tro et ord de har å si

Vis takknemlighet. ofte.

Jeg leste nylig om en leder som faktisk trodde at å si takk for en godt utført jobb wasn &'; t nødvendig. I hans sinn, får en lønnsslipp er alle takket en ansatt trenger. Den slags holdning gjør en av to ting: den kjører folk bort helt, eller gir dem et incitament til å gjøre bare det minimum som kreves i jobben sin. Uansett, lider selskapet
Hvis du vil at folk skal være engasjert, å bry seg er om suksessen av virksomheten, og å bidra enn minste forventes av dem, si takk — og oppriktig mener det. Hvis du skjønner &'; t, noen andre vil sannsynligvis. Det faktum at de ansatte fortsatt avslører i undersøkelser at de ønsker å bli verdsatt og ofte føler at de aren &'; t, antyder at det er mye arbeid som må gjøres på oppbevaring foran.

Endelig …

I krigen for talent, selskaper som bryr seg om deres folk, investere i deres utvikling, forberede de ansatte for å lykkes som ledere, setter klare forventninger, gir muligheter for økt ansvar og avansement , og si takk for en godt utført jobb, er godt på vei til å skape en overlegen oppbevaring kultur
.

corporate trening

 1. Eksplosiv Presentations
 2. Kvalitetssikring Training: Kjenn din verktøy better
 3. Gjennomføring Job Interviews
 4. A Pro-aktiv tilnærming til Bud Management
 5. 6 måter å få din nye medarbeider produktiv, faster
 6. Administrerende Millennials
 7. Attack of the Killer Butterflies
 8. Møter - De er virkelig nødvendig
 9. Hvordan er Triple Innglassing Made?
 10. Hvordan Squish Kreativitet Som en Bug
 11. Supervisor Training - Første trinn i People Management
 12. Pacing: Nøkkelen til komfortabel stue og Working
 13. Eierstyring og opplæring selskapene kan trene ansatte for bedre productivity
 14. Lederskap gjennom Coaching - Veien til Humanistisk Management
 15. Hvordan få 50% mer produktivitet og resultater Faster
 16. Kurset Sekretariat for Skills som en personlig Assistant
 17. Effekt av ledelse på organisasjons Culture
 18. Er du sjefen Arbeidsplasser
 19. Få betalt for din brilliance- En lukrativ melding for teachers
 20. FLSA Fritak sin 3-Part Test: Slik ser du om en ansatt faller under administrativ ansatt exemption.