*** Det er ikke økonomien. Det er din holdning!

Noen vil si at vi er i en "down økonomi", og mens det kan sikkert være sant for noen bransjer, jeg tror den virkelige sannheten er at det ikke er økonomien. Det &'; s vår holdning!

For et par år siden skrev jeg en artikkel som heter “ Vi er hva vi tenker om &" ;. Jeg trodde det da, og jeg tror det nå. Og, vil jeg legge til at vår suksess er direkte proporsjonal med den positive eller negative tanker virvler rundt i hodene våre. Selv når ganger virke tøft, det er vår holdning, våre synspunkt som gjør hele forskjellen mellom å lykkes og mislykkes. Jeg nekter å kjøpe inn i myten om at "ingen kjøper". Det synes en enkel unnskyldning for noen ikke er villige til å grave i og gjøre det harde arbeidet, eller de bukke under for sine indre frykt for knapphet.

Her er Barb # 1 Tips: Shift din tenkning når tidene er tøffe, tro på deg selv og hva du har å tilby, og lukk ørene for støy av de pessimistiske holdninger som kan true det du ønsker å oppnå. En endring i tenkning betyr også at du må være villig til å være kreativ, se etter nye tilnærminger til å selge dine produkter eller tjenester, kanskje jobbe hardere og holde fokus som aldri før.

I juni-utgaven av Selge Power Magazine Scott Lindsey av Besam Entrance Solutions hadde dette å si: ". Vi har et salgsteam som, i 10 år, ikke har måttet jobbe hardt, bare gå etter lavt hengende frukt" Nå, med økonomiske endringer som påvirker deres virksomhet, Lindsey forteller sitt folk at “ de er nødt til å brette opp ermene; Nå kommer det til å være hardt arbeid &"; Han legger til: “ Mange yngre selgerne ikke forstår det. Hvem som helst kan selge når ting er veldig bra. "Jeg kunne ikke ha sagt det bedre selv. Den sanne mål på dine evner skinner gjennom når du står ovenfor tøffe tider for å oppnå det du bestemmer deg!

Se , ikke misforstå. Jeg vet gassprisene er latterlig, jeg vet at vi har hatt alvorlige problemer i boliglån industrien, som igjen påvirker andre virksomheter og på samme tid jeg har hørt fra en rekke personer . i disse næringene at de fortsatt lykkes Gjennom historien har det vært nede ganger og det har alltid vært folk som har lykkes på tross av “ den ned økonomien &" ;. Jeg velger å være en av dem Hva med deg

Forfatteren av den bestselgende boken Harmonic Wealth, James Arthur Ray, sier: "Live from resultatet!" Så hva utfallet vil du leve av? Vil du være vill vellykket ved å nekte å tro på frykten spredd av andre, eller være for redd for å selv gi det et forsøk
 ?;

corporate trening

 1. Effekt av ledelse på organisasjons Culture
 2. Hvordan finne en god Tender Writing Training Course
 3. Selskapene er klassifisert i følgende Basis
 4. Opprette et Corporate Image Fra fritiden Bedroom
 5. Gruppetenkning: Når folk ikke Think
 6. Realisere dine POTENTIAL
 7. Nøkkelord Bør i Rite Place få SEO Effective
 8. Bedriftens Training
 9. Hvordan NLP og metafysikk kan forbedre den følelsesmessige velvære av Employees
 10. Sju trinn for å komme kjent - Guerrilla PR for Entrepreneur
 11. Service med en Smile
 12. Talent Intelligence - Epler og Oranges
 13. Bedriftens etikk og samfunnsansvar - Er Organisasjoner Gjøre Nok
 14. De 12 Musts av kundeservice Training
 15. God Project Management Training - ferdigheter for Success
 16. Tjue leggende prinsipper for VOKSEN LEARNING
 17. Lære nye ferdigheter i Post Time
 18. The Asian Art of Self-Mastery
 19. Guide for å komme Executive Assistant Training
 20. Hvorfor å opprette en kraftig bedrifts Identity