*** The Power of Words

I en verden så full av “ meg først &"; holdninger, er det ikke rart vi ser så mye uro og dysfunksjon i verden rundt oss. Den økonomiske fiaskoen som spilles ut på den nasjonale scenen er bevis på at noe er alvorlig galt. Dag etter dag, ord katastrofe kommer mot oss fra alle retninger; ord som innpode frykt, panikk og negativitet. News of foreclosures, flere bank feil, kausjon outs til sammen milliarder av dollar og hellip; det er ikke rart sikkerhetsnivå for mennesker i vårt land er det laveste den har vært i 28 år. Som må endres, og det kan hvis vi forplikter oss til å endre hva “ vi tenker på &"; og “ hva vi sier &"; for oss selv og andre! har

Noen som bor i Atlanta i måneden siden Gustav treffer gulf coast sett bevis på hva som skjer når folk får seg til et sted for panikk og frykt. Bensin var en mangelvare her, og resultatet var lukkede stasjoner og lange køer ved pumpene av de stasjonene som hadde gass. Vi begynte også å se bevis på hva som skjer med folk &'; s oppførsel i tider med stress. Folk prøver å kutte i kø, slagsmål og sinte ord på pumpen, og en generell holdning I &'; m kommer til å få mine første

I Corporate America, ser vi folk som lider av en alvorlig lidelse som jeg. liker å kalle den “ bedriftens koma &" ;. Folk aren &'; t gå gjennom sitt arbeid bor sammen med glede og letthet eller en følelse av at de er verdsatt for hvem de er og hva de bidrar. I stedet har en type sykdomsfølelse seg over ansatte i bedrifter overalt. Dagens &'; s økonomiske frykt og negativitet, oppmuntret altfor ofte i media, legger bare spredning av “ hva &'; s bruk &"; holdninger. Resultatet er en apatisk, i stor grad sjekket ut arbeidsstyrke som opp å gå gjennom bevegelser for å ta hjem lønnsslipp.

De av oss som arbeider utenfor disse corporate haller er ikke immune mot følelsen usynlig, lite verdsatt for våre gaver og talenter, eller følelsen rett og slett slått ned av den konstante krav til virksomheten og livet. Den konstant bombardement av negativ informasjon som kommer til oss kan erodere vår tillit, hvis vi lar den.

Stor endring er sårt tiltrengt i vår verden, og det starter med hver enkelt av oss. Hva &'; s skjer nasjonalt doesn &'; t nødt til å være vår verden lokalt. Vi har alle hørt det sagt at vi er hva vi synes om. I &'; d liker å ta det et skritt videre og si at vi er også hva vi “ snakke om &" ;. Det vi si – ordene vi bruker – i stor grad bestemmer vår suksess eller fiasko.

Hva er det du sier nå? Er du klager om hva du ikke &'; t har eller hva du har? Er du skylde økonomien eller andre for hva &'; s ikke fungerer i livet ditt akkurat nå? Hvis du er som &'; s en holdning som kommer du ingen vei, og det vil aldri. James Arthur Ray i sin bok Harmonic Wealth sier, “ Energy flyter der oppmerksomheten går &" ;. Enten du innser det eller ikke, våre ord er kraftige, energiske krefter som har makt til å skade eller helbrede. De kan enten styrke eller skuffe. De kan løfte opp eller dra ned. Velg dine ord med omhu. Spør deg selv om de kan hjelpe deg eller skade deg. Forvise ord som holder deg og andre forankret i middelmådighet. Forplikte seg til deg selv at du ikke vil være en av dem som bruker “ økonomien &"; som en unnskyldning for ikke å nå dine mål. Ha en positiv mental holdning, planlegge hva du ønsker å oppnå, utvikle dine ferdigheter, bruke positive ord og holde fokus på handlingen du må ta for å oppnå den suksessen du ønsker.

Til slutt, husk å opprettholde en “ holdning av takknemlighet &" ;. Hvis du finner deg selv å synke ned i følelser av frykt og bekymring, oppfordrer jeg deg til å stoppe for et øyeblikk å ta lager av alle gavene du har i livet ditt akkurat nå, fordi jeg &'; vedder det er nok av dem hvis du bare ta en minutt for å se deg rundt. Lag en takknemlighet liste og refererer til det ofte. Gjenværende takknemlig for det vi har er en sikker brann måte å holde oss på et positivt spor. Og husk å si “ takk &"; til andre rundt deg for en godt utført jobb, en forretningsforbindelse laget eller en hjelpende hånd som tilbys.

En positiv mental innstilling støttet opp av positive og inspirerende språk er en av de største enkelt determinants for suksess. Så stenge ute støy. Ignorer negativitet. Holde fokus på målene dine, snakke positivt til deg selv og andre og se din suksess sveve
 !;

corporate trening

 1. De kurs for rumenske offiserer og Ratings
 2. Næringsliv og verdiskaping - tips for en vellykket Competitive Advantage
 3. Bedriftens Training
 4. Essensielle spørsmål og svar om Taxi Training
 5. Å bli Excellent: outsmarting Racism
 6. Nuclear Energy Renaissance
 7. Retail Kundeservice: Tips for å bedre din Service
 8. Forbedre kunde markedsføring ferdigheter i marketing
 9. Faktorer for søkemotor Optimization
 10. Validering - Komme og gi det på Work
 11. Lønnsomhet er et resultat av Intense Focus
 12. Service med en Smile
 13. Logo design er en av de viktigste faktorene for bedrifts Identity
 14. Supervisor Training - Første trinn i People Management
 15. Dine avtaler Vis din Integrity
 16. HANDLING REJECTION: The Secret til Sales Success
 17. Rekruttering Firm aksjer ikke-så-åpenbare spørsmål som må unngås mens intervjue en jobb applic…
 18. Hvordan er Triple Innglassing Made?
 19. Dyrk din karriere med en 6 måneders industriell opplæring i Chandigarh
 20. Offentlig Vs Privat sektor Mobile Service Providers