*** 3 Top tips for å lage en minneverdig Unique Selling Proposition

Du har vært der. På et nettverk funksjon noen spør deg hva din bedrift gjør, og du fryser som en hjort i frontlykter. Du har ikke tenkt gjennom det, så hva kan rulle av tungen er en lang tale som sier absolutt ingenting. Verre ennå, kan du standard å spytte ut en funksjon /nytte dump som også gjør ingenting, bortsett fra kanskje slå av potensielle kunden! Senere cringe deg på minne og banke deg opp for ikke å gjøre bedre.

Lær å fortelle din historie. Kunsten stor forteller har eksistert i tusenvis av år, og nylig har det vært økende i popularitet i næringslivet. I "Made to Stick", forfattere Chip og Dan Heath snakke om å skape historier og meldinger som er "sticky". Det er mye konkurranse for den gjennomsnittlige personen oppmerksomhet i disse dager, så hva du må skille seg ut.

Mike Wittenstein av "Storyminers" tar konseptet med en unik selger forslag og anbefaler å presentere hva du tilbyr som en historien. De beste opplevelsene vi har er når vi er hektet av historien, sier han. Det er på den måten for dine kunder og potensielle kunder også. Det starter med å forstå din unikhet, verdien av det du tilbyr til andre. Her er 3 tips
for å bygge en sterk unike selge proposition:

vite hvorfor folk kjøper den type produkt eller tjeneste du tilbyr
Overraskende mange mennesker bare ikke tenke gjennom dette. Du kan være en av dem. Husk at en stor USP viser din unikhet og forteller folk hva det betyr for dem hvis de kjøper fra deg. Den fokuserer på resultater, ikke på produktegenskaper eller forretningsprosesser.

Du er nødt til å gjøre lekser! Gjør noen grave for å virkelig avdekke hva som er annerledes om deg og hva du har å tilby. Vet du hvordan folk beskriver deg til andre? Hva ønsker du å bli kjent for? Hva gjør din nåværende kunder som om å jobbe med deg? Hvorfor folk kjøpe hva du har å tilby? Hvorfor vil de velge deg over noen andre selskap? Grave etter svar og du kan bli overrasket over hva du oppdager!

Mine hullene mellom din bedrift og konkurrentene
Med mindre du gjør en widget som ingen andre gjør, har du konkurranse. Å vite konkurrentene dine, har du å studere dem. Sjekk ut deres hjemmeside. Studere deres annonser. Finn ut hvordan de markedsføre seg selv. Se etter ting du tilbyr at de ikke gjør det. Finn ut hvorfor folk kjøper fra dem. Spør et prospekt som kan være å bruke en tjeneste som ligner på det du tilbyr, hva de ønsker at deres nåværende leverandør ville tilby. Bruk enhver anledning til å samle informasjon ved å stille spørsmål. Når du forstår gapet, lage din USP blir mye enklere.

Fyll tomrommet
I alle bransjer er det et forretningsbehov går uløst. Du må finne ut hva som er og møte behovet eller "fikse smerte", som profesjonelle trenere og trenere si. Tomrommet for potensielle kunder kan være forårsaket av mangel på tid, konkurrerende prioriteringer, mangel på balanse i livet eller en myriade av andre problemer. Uansett hva det er, finner det tomrommet og deretter snakke om hvordan produktet eller tjenesten fyller gapet. Les blogger, spør kundene hvilke utfordringer de står overfor, eller hva de tror er hindringene nedover veien, se etter trender i forretningspublikasjoner, se på hva som ikke blir tilbudt, men uansett hva du gjør, sørg for å foreta grundige undersøkelser før forutsatt at det du har tenkt å tilby er noe folk ønsker

Uansett hvem du er -. CEO, coach, konsulent, Sales Professional - du har produkter og tjenester som du trenger for å fortelle folk om på måter som engasjerer dem og lokke dem til å kjøpe fra deg. Husk at det å være i stand til å fortelle din historie - til å artikulere din unike salgs proposisjoner raskt, enkelt og med overbevisning vil hjelpe deg å selge mer, oftere
!.

corporate trening

 1. Customer Service Training - Hvordan håndtere eskalerte Calls
 2. Tjue leggende prinsipper for VOKSEN LEARNING
 3. DMV Godkjent driver forbedring Skole Kurs Fra NDSS
 4. Møter - De er virkelig nødvendig
 5. FLSA Fritak sin 3-Part Test: Slik ser du om en ansatt faller under administrativ ansatt exemption.
 6. The Ancient Nøkkelen til Success
 7. LIVE Prosjekt Opplæring på DotNet Hjelper Evolve som en klokere Developer
 8. Hvordan å unnslippe en radarfalle når du kjører i høy hastighet?
 9. Bruk originalt innhold for din website
 10. Green Energy PR og god bedrifts Citizenship
 11. Arbeidsplassen Vold Training - Jeg antar at du var for sent for dem
 12. Rouge CFO er veldig obligatorisk for enhver bedrift, gir av Chris Benjamin
 13. Kundeservice - Top Telefon Tips og Techniques
 14. Customer Service Training - Bedre ferdigheter i Call Centres
 15. Samarbeidstrening dens betydning og significance
 16. Customer Care på Disney er ikke Mickey Mouse
 17. Høyere fortjeneste gjennom Corporate, direktør og Livet Coaching
 18. Event management for sømløs parter og Corporate Events
 19. Er du sjefen Arbeidsplasser
 20. Fordeler med bakgrunnen sjekker å corporate