Mangement Leadership for New Millennium

I en arbeidsstokk på vinnerne, ledere tenke som ledere. De mentor og coach andre til å ta ut sitt beste, og oppmuntre dem til å strekke sine evner.

For ikke lenge siden hørte jeg en utveksling mellom en venn og hans tenåringssønn. Gutten ønsket å låne familiens bil for å delta på en spesiell hendelse i en nærliggende byen. Det betydde hans far måtte ta bussen til jobb og planlegge et møte med en potensiell kunde. Etter diskusjonen, far enige om å la sønnen få bilen - forutsatt at han ville sette i åtte timer rengjøring garasjen påfølgende lørdag. "På den måten« far hevdet muntert, "vi begge vinne."

"Jeg antar det," hans sønn svarte, høres tvilsomt ", men hvis du ser på det på en annen måte, vi begge taper. mister jeg en hel lørdag og du mister en sjanse til å gjøre et salg."

Deres dialog pinner med meg fordi det dramatiserer noe jeg har trodd for det meste av livet mitt: vinn-vinn-situasjoner kan eksistere bare hvis alle involverte parter føler at vinnerne. Og vi kan føle seg som vinnere, uansett hva andre forteller oss eller hvordan gunstige omstendigheter, bare om å være en vinner er forenlig med vårt selvbilde - med andre ord, hvis vi ser oss selv på den måten.

Spørsmålet som naturlig følger er en med enorme konsekvenser for oss alle: Hvorfor er noen mennesker ser seg selv som vinnere og handle deretter, mens så mange andre bare kan se og være - langt mindre?

Svaret, ifølge studier som kommer ut av Harvard, Stanford, University of Pennsylvania, og andre institutter, er at folk lærer å se seg selv som vinnere.

Lære å vinne - og miste

Lære å føle seg som en vinner skjer først og fremst som et resultat av å ha vellykkede erfaringer og tenker selvbekreftende tanker. Når vi tror vår innsats vil bli vellykket, blir vi venture og er mest sannsynlig å foreta en aktivitet eller oppgave. Fordi vi forvente å lykkes, vi fortsetter i vår innsats før vi gjør. Denne vellykkede erfaring fører selvbekreftende tanker, som i sin tur øke vår selvfølelse og opplevd self-efficacy, gjør oss føles bra, og fører oss til å tro at vi vil gjøre det bra hvis vi forsøker mer i fremtiden. Dermed trenger vi forsøke mer, og den oppadgående spiral fortsetter. Det er en veldig effektiv internt system som synes å være utformet, hvis det er brukt på riktig måte, for å hjelpe oss å vokse og utvikle seg som mennesker - en slags naturlig kontinuerlig kvalitetsforbedring program.

Det er imidlertid muligheten for en like kraftig nedadgående spiral som kan forstyrre den naturlige veksten søkende prosess, hvis vi tror vi er sannsynlig å mislykkes. På grunn av denne troen, vi gjennomføre aktiviteter forsøksvis, forventer et negativt utfall. Vi føler engstelig om våre prestasjoner, og vi ser etter muligheter for å unngå eller fjerne oss fra angstproduserende situasjoner så snart som mulig. Når vi ikke klarer, sier vi: "Jeg fortalte deg det" for oss selv og gjøre en (vanligvis ubevisst) mentalt notat å unngå lignende situasjoner i fremtiden. Vi føler mindre og mindre kompetente, vi oppføre seg deretter, og ned og ned vi går.

Røttene nedadgående spiral kan vanligvis spores tilbake til tidlig i livet. Når vi er unge, vi har lite, om noe, å si om de erfaringene som vi utsettes eller meldingene vi får fra verden. De autoriteter i våre liv ofte utøve makt til å forme våre tidligste tanker og følelser for oss, om ikke de gjør det bevisst. Hvis vi er kondisjonert til å tro at verden ikke er et vennlig sted, at vi må kjempe for å få våre grunnleggende behov oppfylt, at vi ikke er elsket (elskelig), verdsatt (verdifulle) eller kompetent, er det ikke mye vi kan gjøre med det. Årene går og mønsteret gjentar mange ganger. Det blir en del av hvem vi er, innprentet i hjernen vår, og vår interne stemmen, vår selvfølelsen, tar på lyden av våre tøffeste kritikere. Vi spiller ut den negative condition vi har mottatt, og vi ikke lenger tenker over det.

endre reglene

Når vi blir voksne, derimot, spillet endringene. Vi kan erkjenne disse smertefulle tidlige opplevelser for hva de var, gi slipp på dem, og gå forbi de selvødeleggende tanker og atferd de forårsaker. Vi kan velge en ny og bedre måte å leve på - å velge ikke bare hva vi mener, men også hvordan vi tenker og hvordan vi vil reagere på våre erfaringer.

Albert Einstein sa: "No problem kan løses fra den samme bevissthet som skapte det. Vi må lære å se verden på nytt." Som voksne med gudgitt fri vilje, kan vi lære å tenke ut og være vinnere, selv om vi ble opplært til å tro noe annet. Og vi kan velge å vinne på en måte som gjør at ingen andre en taper. For å gjøre disse valgene intelligent men vi trenger å vite hva våre valg er, hvordan du skal begynne vekstprosessen, hvordan man skal håndtere tilbakeslag og hindringer, hvordan drivstoff prosessen i lang tid, og hvor du skal få verktøy - den informasjon og ressurser - vi trenger.

Jeg er mer overbevist enn noen gang at folk flest vet på noen nivå at de kunne leve langt mer oppfylle liv og - hvis de får muligheten, de riktige verktøyene, og et støttende miljø - de vil velger å gjøre det.

Hvordan Vinnere Tenk

Gjennom årene har arbeidet mitt brakte meg inn i tett og ofte utvidet kontakt med svært mange mennesker som er utvilsomt "vinnere". Du vil umiddelbart kjenne igjen noen av navnene deres fordi de er idrettsstjerner, politikere, eller verdens ledere. De fleste av dem, men du har aldri hørt om, og mange har verken søkt eller fått gode offentlige anerkjennelse eller materielle eiendeler, men de er svært vellykket på hva de har valgt å gjøre med livene sine. Singelen felles kjennetegn er ikke hva, men hvordan de tenker.

Gjennom en utrolig variasjon av erfaringer og med et imponerende utvalg av individuelle forskjeller, alle av dem har lært viktigheten av en klar visjon og følelse av formål for både kort og lang sikt. De har hvert oppdaget at klart seg, og artikulert mål hjelpe dem fremskynde sin kjøring mot bestemte det formålet. De har utviklet enorm fleksibilitet, stor tro på sin evne til å få ting gjort, og selvfølelsen som stadig bekrefter sin egen suksess og verdi som mennesker. Hva mer, de føler seg sterkt knyttet til den verden de lever og fullt ansvarlig for sine handlinger. Med andre ord, de har lært å tenke som vinnere.

Enten vi snakker om et idrettslag, et aksjeselskap, en nasjon, eller bare du og jeg, de beste verktøyene og den nyeste informasjonen vil ikke hjelpe oss tappe inn i vår rikeste potensial til vi akseptere at vi , og ingen andre, har det endelige ansvar for hvem vi er, hva vi gjør og hvem vi blir. Dette betyr at vi er villige til å gi opp på jakt etter noen eller noe å skylde på og forlate noen hint av offer mentalitet som vi kan ha ervervet.

Hvorfor vi unngå eller oppnå suksess

Hvis vi har lært å tenke som tapere (eller pessimister), vi ubevisst skape situasjoner som forsterker vår tro. Når, hver gang på en stund, forventer vi svikt og faktisk klarer å lykkes uansett, vi kaste den bort til flaks eller et lykketreff, sier det er bare midlertidig, og holde på våre negative holdninger for harde livet.

Vi gjør dette fordi det er langt mer viktig for oss å holde normal enn å lykkes, og ved sunn fornuft mener jeg en tilstand av å være der vårt mentale bilde av virkeligheten faktisk matcher virkeligheten. Dersom den dominerende bildet vi holder for oss selv er som tapere eller feil, vil vi gjøre alt vi kan, bevisst eller ubevisst, for å sørge for at virkeligheten støtter vårt syn. Avvik fra det bildet, selv om det betyr positiv endring, gjør oss svært ubehagelig, produsere angst og en nesten overveldende ønske om å komme tilbake der vi hører hjemme.

På den annen side, hvis vårt bilde av virkeligheten er at vi håndtere hindringer godt og vedvare inntil vi lykkes, vil vi gjøre alt for å få det bildet stemmer med verden utenfor. Vi vil oppsøke utfordring, verve hjelp, får veldig kreativ kommer opp med problemløsende strategier, og nekter å slutte før vi har nådd målet vårt. Vi vil se endring som mulighet og oss selv som i stand til å tilpasse seg. Vi blir opprømt med livet, og hvis suksess unnvike oss, vil vi ikke tolke det som fiasko. Nederlag samsvarer ikke med vårt bilde. I stedet vil vi se det som nyttig informasjon om hva som ikke fungerer, et midlertidig tilbakeslag, og vi trenger ikke ta det personlig, eller tror det vil smitte over på andre områder av våre liv.

Hva om vi setter hesten først?

Ser det ikke gjør god følelse å endre vår indre bilde før vi går rundt og prøver å endre de resultatene vi får - sikkert før vi begynner å prøve å endre andre menneskers (eller vår egen) atferd på måter som ikke passer deres indre bilde av hvem de er? Studier forteller oss at individer med en optimistisk syn på sine egne evner (høy self-efficacy) utkonkurrere de som er tvilsomt, så vel som de som er rett og slett mer "realistisk", selv om deres faktiske evner er tilnærmet identiske. De gir ikke opp så lett, de trenger ikke bekymre deg for hindringer eller tilbakeslag fordi det endelige utfallet er aldri i tvil, og de ser seg selv som kreative, ressurssterke problemløsere. Kort sagt, de tror seg til å bli mer. Den ser seg selv som vinnere, slik at de oppfører seg som det.

I et forretningsmiljø, er det absolutt ønskelig å lære folk hvordan de skal gjøre jobben sin godt, men hvis ikke deres indre bilde er en av kompetanse, spiller det ingen rolle hvor god undervisningen er, vil du ikke få kompetanse - med mindre, selvfølgelig, du er villig til å stå over dem hele tiden. Du må stå over dem, fordi det øyeblikk du ikke gjør det, vil de vende tilbake til sin dominerende bildet. Det er rett og slett den menneskelige natur.

Selv om en arbeidstaker har et indre bilde av kvalitet og kompetanse, være klar for noen overraskelser med mindre det bildet samsvarer den ene holdt av ledelse og medarbeidere. Oppnå den kampen tar samordnet innsats, men det er ikke vanskelig å forestille seg hvor mye enklere administrasjon som sams prosessen blir hvis alle de involverte har lært å tenke på måter som er kompatible og optimistisk.

Hvis de mye neglisjert prinsipper som påvirker atferds side av kvalitet er anerkjent, resultatene vil overraske mange. Hvor kvalitet programmer fungerer bra, finner jeg en ivrig ledelses forståelse av disse alle viktige "human factors" og et fornuftig system på plass for å bruke dem og gjøre dem til en integrert del av kulturen. Dette skjer ikke bare på grunn av sin bunnlinjen innvirkning, men også fordi, ganske enkelt, ledere bryr seg om trivsel for folk som jobber for dem. De vet at hvordan de ansatte tenker og hva de mener er av stor betydning, og de oppfører seg deretter. På den annen side, historier florerer av dyre og omfattende programmer produserer i beste fall, laber resultater for selskaper som gir liten tanke og minimal investering for å forberede arbeidet deres makt for nye måter å tenke og oppføre seg.

Ledere som tenker som Leaders

Ledere som tenker som ledere forstår viktigheten av å gi sine ansatte, og de er forpliktet til å hjelpe enkeltpersoner i deres organisasjon vokse og utvikle seg. De skaper en felles visjon eller formål, og jobbe for å holde den dynamiske, responsive, og øverst i folks sinn. De lærer hva miljø er nødvendig for en bestemt gruppe mennesker til å gjøre sitt beste arbeid, og de gjør sitt beste for å gi det, sammen med meningsfulle belønninger og insentiver. Til slutt, de bryr seg om sin egen personlige vekst og utvikling, og de oppfører seg som en selvfølge på måter som inspirerer andre.

Hvis vi skal konkurrere - og samarbeide - med hell, våre medarbeidere og ledere må lære å tenke som vinnere. Denne revolusjonen i tenkningen som nå skjer i mange organisasjoner. Men deres måte å tenke og oppføre må bli normen, ikke et unntak. Hvis vi ønsker å skape en arbeidsstokk på vinnerne, må vi være villige til å endre måten vi tenker, komme ut av den mørke middelalderen av menneskelig atferd, stoppe om viktige psykologiske faktorer som "soft", "touchy-feely", eller på annen måte irrelevant, og begynne å gi dem vederlaget og full vekt de fortjener. Vi må lære, som Einstein foreslo, å se verden - og oss selv - på nytt.

Visjon og Mission

Så, hva gjør du egentlig vil? Du er nødt til å fokusere på en idé eller ideal, visjon eller misjon, ved å gjøre konstruktiv bruk av din fantasi. Du konstruere en fremtid først i tankene dine. For eksempel har du en idé om en fremtidig middag, en film eller fest. Eller tenk deg det du kommer til å gjøre, organisasjonen du skal bygge, turen du skal ta. Det er enkelt som det. Hver og en av oss må tenke og arbeide i idealer. En ideell er et bilde, et bilde eller visjon som i dag eksisterer bare i tankene dine. Du ser på dagens virkelighet, hvordan ting faktisk er på det nåværende tidspunkt - måten du lever nå, måten du kler deg, ditt arbeid, din helse, din kommune, og tilstanden i verden - og du sier til deg selv "Hva ville det ideelle være for meg og organisasjonen?"

La deg være fri for "virkeligheten" for et øyeblikk. La deg bilde dette ideelt uten å bekymre deg om du vet hvordan du skal komme dit, hvordan du gjør det eller hva det innebærer. Bare tegne en vakker, enkel bilde av hvordan det kan være, og deretter holde det bildet i tankene dine.

Motiv og motivasjon

Vi trenger mye kjøring og energi til å komme fra her til der i våre liv. Mesteparten av det må komme innenfra - fra indre motivasjon som springer ut fra veldefinerte verdier og motiver. Vi trenger å forstå hvorfor vi handler slik vi gjør; ellers vil vi ikke vet hvorfor vi fortsetter å få på vår egen måte, eller hvordan å komme seg ut av vår måte når det teller å prestere på et toppnivå på etterspørselen.

Hvorfor har du lyst til å være, gjøre eller har det du ønsker? Hvorfor ønsker du å komme dit? Hvordan uselvisk er dine motiver? Hvordan edle oppdraget ditt?

Forhåpentligvis modne du til et punkt der du gjør ting uselvisk, hvor du gir uten baktanke i det hele tatt, hvor du er først og fremst interessert i å hjelpe folk rundt deg, fordi det er den største følelse av belønning som du kan finne . Du gjør det rett og slett fordi det er den riktige tingen å gjøre, for ikke å imponere noen, ikke fordi du vil ha noe av det. Hensikten er uselvisk. Du er motivert av kjærlighet og rettferdighet.

Det er virkelig hjelper meg å ha klart i mitt eget sinn hva som er viktig for meg på et hierarki av verdier. På den måten er jeg ikke kastet ut av de små tingene. Jeg har lært, men at små ting til meg kan være veldig store ting for andre - og at jeg må respektere deres verdier. Når Diane og jeg ble racing to av våre fullblods hester på Golden Gate, like utenfor San Francisco, California. En av våre hester brakk beinet og trengte å bli drept. Dette var en favoritt hest av meg - en vi hadde reist fra en fole. Vår trener, en ung mann som reiste med oss ​​og tok våre hester over hele landet på den tiden, var med oss. Når de ga hesten en dødelig injeksjon, begynte denne unge mannen å gråte.

Den kvelden vi skulle ha middag, tre av oss, og vi begynte å snakke om hesten. Og denne unge mannen begynte å gråte igjen. Jeg sa til ham: "Vent et øyeblikk. Hvordan kan du gråte over en hest? Du spiser en ku, vet du." Jeg ga ham leksjon # 77 i etikk og verdier, og fortalte ham hva som var viktigst i hierarkiet av verdier, men det synes ikke å gjøre noe bra. Han var mer utrøstelige enn noensinne.

Senere den kvelden, Diane og jeg snakket, og hun sa: "Du vet, du har blitt veldig ufølsomt. Jeg tror du mister din følelse av verdier." Hennes uttalelse slo meg hardt. Og hun sa: "Du viste ikke mye empati for ham. Hele hans liv er bundet opp i racing. Det er ikke bare å miste hesten som skadet ham, men behandlingen av ham. Mistet du din medfølelse, din følsomhet for personen og hva hans liv handler om. Du begynner å behandle ham ikke som person, men som et angrep. Det er som om han er bare en ting å jobbe med hester å få dem til å vinne. Han har en rett til å bli opprørt, og dette er hans liv; "

Jeg innså plutselig at ja, jeg hadde begynt å bruke folk rundt meg som om de var bare betyr å ende på hva jeg ønsket å eie. Jeg gråter ikke veldig ofte, men jeg begynte å gråte akkurat da. Og jeg sa til Diane, "Jeg ønsker ikke å være sånn."

Hver og en av oss må identifisere vårt eget hierarki av verdier. Sortere ut selv hva de essensielle er, hvorfor du er på jorden, hva som er viktig for deg, og hva livet er verdt. Jeg oppfordrer deg til å bruke affirmasjoner og sette mål for å bringe mer av de tingene som er viktige for deg rikelig inn i livet ditt. Jeg vet at mirakuløse ting skjer når vi justere vår ånd, vår sanne hensikt, med ekte kjærlighet og ærlighet, og arbeid til beste for andre mennesker.

Hvorfor gjør du det du gjør? Hvis hensikten er egoistisk, egoistiske, uærlig, eller grunne, er det opp til deg å endre din hensikt å bruke din egen selvfølelsen.

Jeg kan garantere at du vil få overraskende resultater: 2 + 2 blir ikke lenger 4; det blir 16. Med synergi, kan du gjøre et kvantesprang fremover. Den sanne kilden til kvalitet er dette uselvisk ånd hensikt, så hvis du bryr deg om kvaliteten på produktet, kvaliteten på livet ditt, så ta en god titt på din ånd intensjons og prøve å fokusere på å gjøre ting for de riktige grunnene .

Det høres så lett ut, men det kan være så vanskelig. Når jeg var på Seattle University ser noen ting opp på biblioteket. Jeg forberedte seg til et seminar jeg var planlagt å gi i to timer over Puget Sound. For å komme dit i tide, måtte jeg ta en ferge som var planlagt å forlate i 20 minutter på tvers av byen. Hvis jeg gikk glipp av det, ville jeg trenger å kjøre fire timer for å komme til min seminar. Så hoppet jeg inn i min sportsbil og sped unna, bare for å finne trafikken sikkerhetskopiert. Nå var jeg i panikk, så jeg hadde bare et par minutter for å ta fergen. Jeg trakk over å se fremover og se hva som blokkerer trafikken. Jeg så at en gammel kinesisk gentleman prøvde å krysse en travel gate. Han ville starte, blir skremt, snu, kylling ut, kom tilbake, starte på nytt, snu, kylling ut, kom tilbake.

Så jeg trakk håndbrekket på bilen min, kom ut, og nærmet seg denne fyren. Jeg sa: "La meg hjelpe deg å krysse gaten." Og jeg tok ham i hånden og gikk med ham over gaten. Han sa til meg: "Takk så mye for å hjelpe meg. Jeg vil huske din godhet for alltid."

Han fikk meg til å føle seg som en boms, fordi jeg ikke var å hjelpe ham over gaten for å være snill. Jeg ville bare ta fergen. Men han, og kanskje andre som observerte min handling, ikke vite min hensikt, kom til feil konklusjon: "Er ikke han en fantastisk person for å hjelpe den gamle mannen over gaten" Forresten, gjorde jeg ta fergen. Men jeg ville ha følt seg bedre om meg selv om, i å komme fra her til der, hadde jeg gjort det gode gjerning til høyre grunn
. & Nbsp.;

corporate trening

 1. Riktig tilnærming til Teach British
 2. Gruppetenkning: Når folk ikke Think
 3. Lojalitet er bygget gjennom C.A.R.I.N.G. Service
 4. Lederskap training Hvorfor det er nødvendig? 
 5. Møter - De er virkelig nødvendig 
 6. Utviklingen av boliglån Sector I Turkey
 7. Abco teknologi Den ledende Computer Training Center USA
 8. Dyrk din karriere med en 6 måneders industriell opplæring i Chandigarh
 9. Fordeler med bakgrunnen sjekker å corporate
 10. Logo design er en av de viktigste faktorene for bedrifts Identity
 11. Konstruktiv kritikk i Workplace
 12. Merverdi til produktivitet og vurdere en QA Course Outline
 13. Sett deg selv og ditt lag på veien til fast Results
 14. Coding Training: suksess er basert på Choices
 15. Mentoring Programmer for profesjonell service bedrifter: Opprette Mentoring Relasjoner som tjener de…
 16. Validering - Komme og gi det på Work
 17. Eksplosiv Presentations
 18. Hvorfor Customer Focus Training er en strategisk investering, og ikke en Expense
 19. Begynn på begynnelsen: Secrets for Success
 20. Fem Hiring Mistakes Smart Arbeidsgivere Make