Lead Way

Lead The Way

Q. Jeg er en toppleder i et Fortune 100-selskap, og en seriøs student av kunsten av lederskap. Jeg er ekstremt opptatt, har en enorm mengde ansvar, jobbe minimum tolv timer i døgnet, og er generelt under mye press. Men jeg er interessert i hva du har å si. Jeg er fascinert av hele tanken om oppvåkning til indre frihet, og hvordan det fører til å tjene folk på en mer autentisk måte. Hva har du å si til meg?

De færreste vil argumentere mot ideen om at vi trenger mer opplyste ledere i vår verden. Du er både student og utøver av kunsten av lederskap, så det er bra at du tenker på hvordan du bruker disse prinsippene og erfaringene til arbeidet. Utvilsomt du har blitt inspirert av historier om stor ledelse. Du har sannsynligvis har blitt flyttet av eksempel på individer som legemliggjøre slike kvaliteter som visjon, mot, medfølelse, kreativ tenkning, fet beslutningstaking, og uselvisk tjeneste for menneskeheten. Du åpenbart ønsker å være den beste leder du kan muligens være.

I don &'; t vet hva som konkret motiverer deg, men jeg mistenker at det gjør at du føler deg godt til å være en positiv kraft i å hjelpe innflytelse, form og lede den kreative energien til andre. Du tydeligvis liker å være i tjeneste. Ingen tvil om du liker å være en del av en gruppe, team eller organisasjon som har god kjemi, en hvor hvert medlem føler en følelse av slektskap med hverandre, og er samlet rundt et felles mål. Jeg er sikker på at du vet av erfaring hva det tar å lage en slik enhet, og du er helt klart villig til å ta ansvar for å gjøre det skje.

Alle sanne ledere, faktisk, forstå kraften i multiplikasjon, og hva som kan oppnås når en gruppe av bevisst, fokusert folk kommer sammen i jakten på en felles visjon. De beste lederne bruke den makten til å ikke bare produsere gode resultater, men for å gjøre sin organisasjon, lokalsamfunnet – og til slutt, vår verden — et bedre sted.

De største lederne i historien, fra Marcus Aurelius, til Ashoka, til Martin Luther King, Jr., har vært de vekket seg. Dette har alltid vært tilfelle. Den gamle kinesiske filosofen Lao Tzu, snakket om hemmeligheten av bevisst ledelse over to tusen år siden:

“ Hvis du ønsker å lære å styre … Vise folk veien tilbake til sin egen sanne natur &";.

Hvis, som leder, vil du være i stand til å hente ut det høyeste og beste i andre – vise dem veien tilbake til seg selv, som Lao Tzu sa — du må oppnå en viss grad av mestring i deg selv, en ekte møte av visdom og kjærlighet. Du skjønner &'; t nødt til å være en helgen, du skjønner &'; t nødt til å være helt uten ego. Men hjernen din må være klar, hjertet åpent, og du må vite hvordan du skal være tilstede uten noen personlig agenda, som er en av de tegn på oppvåkning.

Alle kan være til stede med en agenda — en egosentrisk motiv — men det tar en veldig bevisst og innvendig fri person til å være til stede uten en. Bare da kan du være helt åpen og tilgjengelig for uutnyttet kreative potensialet som finnes i hvert øyeblikk. Bare fra det stedet klart, kjærlig nærvær kan du bygge, skape, og skape en bevisst lag eller organisasjon.

Nagarjuna, en filosof-vismann som levde i India omtrent fem hundre år etter Buddha, forstått hvor viktig opplysning var i kunsten av lederskap. Han gikk så langt som å si dette: “ Hvis en linjal ikke kan gjennomføre en politikk av opplysning, så han eller hun må forlate tronen til å forfølge opplysning første &";.

Nå, for meg, betyr ikke dette at hvis du sliter, sier, med å fremme en opplyst og harmonisk arbeidsmiljø, må du nødvendigvis fratre din stilling eller på kontoret og gå av på en lang åndelig retrett i en fjelltopp kloster et sted. Men det betyr ikke at du må ta en pause fra din travle timeplan til å gjøre noen indre arbeid.

Gjør oppvåkning, din egen indre ro og klarhet, prioritet i livet ditt. Trekke på de ressurser som vil mate din sjel, nærer ditt hjerte, og belyse tankene dine. Les bøker, ta treninger, og få coaching eller privat arbeid som vil støtte deg i denne prosessen, og som vil tillate deg å gå tilbake til lederansvar med fornyet klarhet, visjon og lidenskap.

Above alt, ta ditt eget råd som du arbeider med praksis og studere læren om at jeg har presentert i denne boken. Tilbring tid alene i meditasjon og ettertanke. Lytt ikke til stemmene i hodet ditt, stemmene som forteller historier om frykt og bekymring, men til sannhetens røst som resonerer dypt i ditt hjerte og sjel. Ense den stemmen.

Innse at du ikke er dine historier, ikke dine tanker, men heller den lysende bevissthet, den grenseløse, alltid tilstedeværende bevissthet som er kilden til øyeblikk-for-øyeblikk opplevelse.

Jo mer du legemliggjøre denne erkjennelsen, jo mer vil du naturligvis styrke andre til å gjøre det. Du vil modellere bevisst, vekket atferd for dem. Du vil inspirere dem til å dykke dypere i seg selv. Du vil hjelpe dem å oppdage at for de som har øyne å se, er ny og rik på kreative muligheter hvert øyeblikk.

Dette er hvordan du blir en god leder. Dette er hvordan du blir en flott person – stor er følelsen av å være en sann mester i ditt eget sinn og følelser, en genuint selvrealisert menneske.

Dette er hvordan verden blir forvandlet: hver enkelt av oss å oppdage storheten i oss, sannheten av bevissthet og frihet, og deretter dele denne sannheten, som lys, med andre
. .

corporate trening

 1. SEO er prosessen med å få ditt nettsted Vurdert High
 2. Får Nede i Dirt
 3. Mot innhold basert English Language Learning og Content and Language Integrated Learning
 4. Bedriftens Training
 5. *** Opprette en Retention Culture
 6. Unike Tjenester fra HGV Drive UK
 7. Kreativitet Training For aksjeselskaper: en resept for God Viral Marketing
 8. Guide for å komme Executive Assistant Training
 9. Validering - Komme og gi det på Work
 10. Programvare Training Institute Noida- Siste IT Technologies Training
 11. PERFORM tilfeldige handlinger av FACILITATION
 12. Utviklingen av boliglån Sector I Turkey
 13. Kostnadseffektive Degree alternativer for Students
 14. Selges Customer Training Services
 15. Viktigheten av Operasjonell Disiplin og formalitet å bedre sikkerheten i High-Pålitelighet Organiz…
 16. Sett deg selv og ditt lag på veien til fast Results
 17. Hvordan bygge en høytytende Team
 18. Nuclear Energy Renaissance
 19. Bygg Moral når Times er Tough
 20. Kommunikasjonsevner - Første trinn i å kommunisere Effectively