Sju trinn for å komme kjent - Guerrilla PR for Entrepreneur

Så du &'; ve startet din egen bedrift, og du &'; re klar til å la verden (eller nabolaget ditt) vet. Nå er det &'; s tid til å legge PR i listen over dine entreprenørielle ferdigheter. PR er menneskelige relasjoner og en kritisk del av utvikling av bedriften. Alt du sier og gjør er en del av PR-kampanje. Det er det bildet du projisere hver dag til alle du møter. Det handler om deg og din bedrift å bli en kraft i det offentlige øye på en jevnlig basis PR at du påtar deg selv kan være en primær måte å utvide virksomheten din og bli kjent uten store kostnader.

Det er sju grunnleggende trinnene som er involvert i montering kampanjen.

Trinn 1 innebærer å finne ut hvem du er, hva du gjør og hvordan du skal uttrykke det på den mest konsis og interessant måte. Det kan situasjoner som nettverksfunksjoner der du har bare 30 sekunder på å presentere deg selv og gjør at alle viktige førsteinntrykk. Tilbringer så mye tid som er nødvendig for å trene på "intro" før det virkelig flyter på en positiv, sterk og trygg måte. Husk at suksess avler suksess og gode førsteinntrykket vil snakke mye om deg og din virksomhet.

Nå som du har utviklet den mest effektive melding mulig, Step # 2 er å bestemme din ooh-ahh faktor, “ story &"; om deg. Det &'; s viktig å forstå hvorfor du er nyheter fra medias perspektiv og hvordan dine produkter hjelpe folk eller tjeneste gir verdi og nytte. Når du vet at “ ooh-ahh &"; faktor, kan du begynne å lage materiale, som vil skreddersy din historie til den spesifikke media, hvis oppmerksomheten du ønsker å få.

Og dette fører til trinn # 3 som er å definere målgruppen og lage en media-listen. Listen vil selvfølgelig bli bestemt av naturen av produktet eller tjenesten, enten du er en lokal, nasjonal eller internasjonalt selskap, og på hvilke markeder du fokuserer din vekst. Hvis du er en “ lokale &"; prøver å bygge opp en virksomhet i samfunnet, så vil du fokusere på lokale medier. På den annen side, hvis du arbeider med nasjonal vekst, vil du ønsker å sjekke ut store aviser som Wall Street Journal, gründer publikasjoner som Fortune eller Inc., eller kjønnsspesifikke magasiner som Good Housekeeping eller menn &'; s Health. Det er kilder for å kjøpe medie lister som Bacon &'; s i Chicago eller United Way. Det &'; s viktig å bli kjent med alt innholdet du kontakte og å gjøre foreløpige telefonsamtaler for å få passende navn for å styre din utgivelse eller media kit. Gjør en oppdatering minst hver tredje måned.

På Step # 4 er det på tide å sette sammen en pressemelding en enkel 3-4-ledd-siders dokument som forteller din historie tydelig. Det må være unikt å fange medias oppmerksomhet FAST. Første ledd skal inneholde “ catch &"; setning for å hente dem raskt. Den bør inneholde hvem, hva, når, hvor, hvorfor og hvordan av din historie og begynne med byen og delstaten opprinnelse. Teknikker for å gripe tak oppmerksomhet blant annet gi en statistikk som viser at deres publikum trenger denne informasjonen, noe som gjør det relevant å aktuelle hendelser eller næringslivsnyheter. Annet ledd kan bestå av en rask biografi eller ytterligere informasjon og den tredje skal inneholde et sitat fra den høyeste kilde du kan finne. Noen ganger pressen vil bare bruke første ledd slik at det må inneholde all relevant informasjon. Pressemeldingen bør gjøres på brev på øverste venstre kolonne; det skal si FOR UMIDDELBAR RELEASE. Øvre høyre hånd skal vise KONTAKT og gi navnet og telefonnummeret til din publisist (eller deg selv). Vær helt sikker på at det er 100% nøyaktig når det gjelder grammatikk, fakta, tegnsetting, staving og navn.

Step # 5 vil innebære å skape en mediepakke, som vil inneholde en kopi av pressemeldingen (e) samt annen informasjon. Dette brukes til å skape interesse for pressen å gjøre en full historie eller har du vises på en TV eller radio show. Det bør også inkludere en bedrift bakgrunn stykke eller brosjyre, en prising ark, noen presseklipp (gjengitt på din stasjonære) og eventuelle andre PR-materiale. Gripe tak oppmerksomhet er viktig slik emballasje er kritisk. Det innebærer nøye utvalg av iøynefallende farger for mappen samt innholdet. Kvalitet sier mye så skjønner &'; t slurve.

Nå som du &'; ve montert kit, det &'; s tid for trinn # 6, det viktige mail ut. Antagelig du har opprettet din liste media og ha riktige navn med (riktig stavemåte) og titler. Nå kommer den mest kritiske delen, oppfølging! Telefonen kan ikke ringe. Det er opp til deg å gjøre samtaler. Starte med å si, “ hallo, er &ldquo mitt navn, og starte banen i løpet av 10 sekunder Husk kroken &"; og fortelle dem i 30 sekunder eller mindre hvorfor du er nyhetene. En god tommelfingerregel på oppfølging samtaler er innen en uke for nasjonal, innen tre til fire dager for lokal /regional eller hvis e-post, med en dag eller to. Du ønsker kanskje å lage en side synopsis å bruke som en guide når du ringer som skal omfatte hvem er du, hvorfor er du nyheter, og hvordan produktet eller tjenesten til nytte for folk og gir verdi.

Step # 7 er en serie på syv påminnelser for å hjelpe deg å lage kraftig publisitet 365 dager i året. Hvis du følger disse tipsene, vil du være godt på vei til å fange media &'; s oppmerksomhet! Gjør personlige kontakter så ofte som mulig. Ha alltid med visittkortet og materialer. Vite hva som er spesielt med deg og få ordet ut ved hjelp av media. Vet mediet du er pitching – alltid se eller høre på et show før du er på den. Vær forberedt på intervjuer. De kan bare ringe deg før du ringer dem. Vær konsekvent med bildet ditt og sørge for at alle materialer reflektere bildet du ønsker å projisere. Delta i sosiale og kommunal virksomhet og hjelpe andre få virksomheten av nettverk
.

corporate trening

 1. Å bli Excellent: outsmarting Racism
 2. The Ancient Nøkkelen til Success
 3. Lojalitet er bygget gjennom C.A.R.I.N.G. Service
 4. 3 Viktig verktøy for e-post Marketers
 5. Event management for sømløs parter og Corporate Events
 6. De 4 enkle trinn for å administrere e-post, Effeciently
 7. *** Nettverk vei til Powerhouse resultater!
 8. Utvikle retningslinjer for Change
 9. Kvalitetssikring Training: Kjenn din verktøy better
 10. Arbeidsplassen Vold Training - Jeg antar at du var for sent for dem
 11. Mobile Banking Security
 12. Du Tilby din bedrift team trening på?
 13. Hvorfor Customer Focus Training er en strategisk investering, og ikke en Expense
 14. Bygg Moral når Times er Tough
 15. 5 tips for å forbedre arbeidsdagen Enjoyability
 16. Tips som kan hjelpe deg å gjøre det meste av SEO
 17. Guide for å komme Executive Assistant Training
 18. Faktorer for søkemotor Optimization
 19. Sjefsrekrutterer tilbyr retningslinjer til bedriftens interviewers
 20. Foretaks Video Training Past and Present