Likheten Training

(hentet fra boken skolen Mobbing og emosjonelle misbruk, 2003 Gail Pursell Elliott, Brunner-Routledge)

Mangfold trening er velmenende, men nærmer behovet fra bakdøren. Den oppsamlings setning er å "feire våre forskjeller" En forelder har nylig gjort følgende observasjon: ".. Hver gang folk snakke om" feire vårt mangfold, "sier jeg," Kanskje det er det som er galt i dette landet Vi skal feire våre likheter og ting vi har til felles som mennesker heller enn forskjeller. Jeg tror det er veldig lett å akseptere mangfoldet hvis vi allerede har en menneskelig binding med noen. "

Noen mennesker går ut av mangfold trening forvirret, irritert, redd, og med sint. Det kan skape flere vegger enn det kan rive ned fordi det ofte prøver å skape referansepunkter som ikke appellerer eller fordi folk kan ikke koble til. Det kan også ende opp med å erstatte en stereotyp med en annen. Så når forskjeller skaper konflikt vi ansette konfliktløsning strategier for å takle situasjonen og selvfølgelig dette omfavner konseptet med å finne likheter å bruke som referansepunkter.

Ansette begrepet Likhets Training basert på verdighet og respekt kan hjelpe folk ser etter commonalties å dele, inkludert referansepunkter som skal utvikle empati.

I virkeligheten, når vi vanligvis får sammen med en gruppe mennesker til å feire noe ikke det noen gang har noe å gjøre med forskjeller? Nei! Det er en likhet eller severdighet alminnelighet som bringer mennesker sammen og lager en forbindelse om de kan være en svært uensartet gruppe. På dette punktet er det grunnlag for kommunikasjon og interessen for forskjeller er en naturlig frembrudd av det. Følgende observasjon av en voksen med funksjonshemninger bekrefter dette synet:

"Som en person med fysiske utfordringer jeg ser mangfold trening med underholdning Vi forsøker å lage runde knagger passe firkantede hull Fakta er:.. Vi er alle mennesker først. Du kan være kvinne, jeg kan være mann. Det kan være andre forskjeller, men under forskjellene i kjole, tanker, holdninger, fysisk utseende vi er alle mennesker. I en perfekt verden, ville det gi en obligasjon til hverandre. I en mindre enn perfekt verden (som er den vi lever i) vi understreke forskjellene, sette dem under et mikroskop og søke å finne nytte i våre forskjeller.

Jeg har lært i løpet av mine 12 år med liv med en kronisk sykdom som om du er i perfekt helse eller har en terminal /kronisk sykdom, er du fortsatt først og fremst et menneske med menneskelige behov, ønsker og begjær. " - Barney Mayse

For mange år siden møtte jeg en medisinsk student fra Sør-Amerika som var fortsetter sin utdannelse i USA. Vi ble venner. Han introduserte meg til hans krets av venner fra den delen av verden, og inkludert meg i samvær, alltid prefacing sin innledning med setningen: "Hun er ikke som en amerikansk jente." Jeg fant ut senere at dette var hans måte å fortelle hans andre venner som jeg ikke passe en stereotypi.

Har jeg snakker spansk? Nei

Har vi snakker om "kulturforskjeller?" Nei

Hadde jeg vet om sitt land? Ikke mye, hovedsakelig der det var på kartet.

Ingen av disse tingene virkelig virket saken. Vi var interessert i å bli kjent med hverandre som mennesker, ikke som nasjonaliteter eller kulturer. Vi begynte ikke med forutsetninger eller forutinntatte ideer. Vi snakket om vårt arbeid, våre håp og drømmer, våre livssyn, vår tro og våre familier. Vi delte noen felles interesser som vi likte, introduserte hverandre til noen nye interesser. Akkurat som venner hvor som helst, vi var på utkikk etter felles elementer å dele heller enn forskjellene for å prøve å overvinne. Våre forskjellene var interessant å lære om heller enn barrierer fordi vi fant ting som om hverandre først. Og selvfølgelig har vi funnet dem fordi det var vår hensikt. Likheten heller enn mangfold gjort tilkoblingen. Vi aksepterte hverandre 'som den er' og hadde mye moro i prosessen.

Denne samme venn ga meg en kopi av The Little Prince som en gave. I denne historien, har prinsen en blomst på sin hjemplanet som har fortalt ham at hun er "one of a kind" og må behandles spesielt på grunn av det. Når han reiser til Earth han finner en hage fylt med roser som ser akkurat som sin blomst. Ved første er han lei. Senere han innser at hans blomsten ble
fortelle sannheten. At hun er "unik i hele verden" på grunn av sitt vennskap, på grunn av forbindelsen som de har gjort.

Så ofte vi dømmer andre heller enn å uttrykke aksept. Siden vi er alle one-of-a-kind hendelser, "unike i hele verden," andres uttrykk er aldri kommer til å være en klone av vår egen om de vokste opp naboen eller halvveis rundt om i verden, på jorden eller lille prinsens planet.

Behandle folk med verdighet og respekt er en øvelse i å finne disse punktene der vi forbinder. Verdighet innebærer å la andre definere seg selv i stedet for å merke dem. Respekt innebærer å anerkjenne og verdsette at individualitet uten å bedømme det. Akseptere hverandre "som er."

Forventer en flott dag. Det er Yours

Gail

©!. 2007 Gail Pursell Elliott All Rights Reserved
Bruk av materiale fra denne artikkelen, opptrykk eller re-distribusjon i noen form eller for kommersiell bruk, herunder reprodusere eller vise på din nettside eller inkludert i et nyhetsbrev, krever tillatelse. For tillatelser og priser kontakt Gail på www.innovations-training.com eller på 515.388.9600
. &Nbsp;

corporate trening

 1. Bedriftswellness Program: Fitness Boot Camp Sparer penger og Øker Productivity
 2. God Project Management Training - ferdigheter for Success
 3. The Asian Art of Self-Mastery
 4. Ta bedriften Horizon Med Corporate Training Programs
 5. De 12 Musts av kundeservice Training
 6. Hvordan NLP og metafysikk kan forbedre den følelsesmessige velvære av Employees
 7. Hvordan er Triple Innglassing Made? 
 8. *** Autentisk eller Professional? 
 9. Grunner for å delta på en Executive Assistant Workshop
 10. Bokanmeldelse: Hva CEOs forvente fra Foretaks Training
 11. Offentlig Vs Privat sektor Mobile Service Providers
 12. En Insight Om The Online San Diego Creative Directory
 13. Lojalitet er bygget gjennom C.A.R.I.N.G. Service
 14. Rollen til Psykologi i Human Resource Management og Development
 15. HGV Diver Training - få lisens for kjøring Heavy Varer Vehicles
 16. Cold Call denne personen først ALWAYS
 17. Trening ROI
 18. Har A Love Affair med kundene! 5 måter å holde Kunden Romance Burning
 19. Hva du skal se etter når du bestiller din Edinburgh konferansen venue
 20. Hvordan bli en datastyrt regnskap Specialist