Opprette et Corporate Image Fra fritiden Bedroom

Liker det eller ikke, er det fortsatt et segment av befolkningen som vil feilaktig konkludere med at du og din bedrift er mindre enn profesjonell og kompetent bare fordi du kjører din virksomhet ut av hjemmet.

Dumb? Selvsagt! Trangsynt? Yes! Galt? Absolutt! Urettferdig? Ingen tvil! Ønsker deres bedrift? Vel ja. OK, så du er nødt til å spille spillet, og slå dem på det. Her er hvordan du gjør det. Det er litt slu, men hei, er alt rettferdig og de gjorde starte den.

innlemme

First off, innlemme. Ingenting skriker "CORPORATE!" til vår venn stum trangsynt, feil, urettferdig potensiell kunde som en LLC, Pty Ltd eller PLC (avhengig av hvor du gjør forretninger) på brevpapir og visittkort.

Ikke bare gjør dette berolige potensielle kunden, er det noen veldig gode skatt og andre fordeler til innlemmelse som er vel verdt den beskjedne prisen. Snakk med din advokat eller revisor om dette.

Besøksadresse

Det neste problemet du har med potensielle kunden er at du ikke vil at hjemmeadresse for å gi deg bort. Hva synes du ser mer profesjonell i potensielle kundens øyne: 123 Cherryblossom Way, Apt. 103, Suburbia eller 123 Major Blvd, Level 37, Big City?

Svaret er en betjent kontor. Disse trenger ikke å koste mye penger hvis du bruker dem ganske mye som et postkontor, men de kan gi din bedrift alle de store byen prestisje den potensielle kunden er ute etter.

En annen fordel er at du kan bruke din betjent kontor for å møte potensielle kunden. Tross alt, det siste du vil er å ha ham komme til din REAL kontoret! Himmelen forby! De fleste betjente kontorer vil gjøre møterom tilgjengelig for en flat avgift.

TELEFON

Dette er trolig den vanskeligste delen av alt. Hvordan vet du det er trygt å svare telefonen på hjemmekontoret, selv om lyden av små barn som leker rett utenfor døren til kontoret vil bli hørt av den som ringer? Du rett og slett ikke.

Det er en enkel måte å håndtere dette. Bare gi ditt hjemmekontor nummer til eksisterende kunder. De allerede vet at du er profesjonell og kompetent, og bør derfor ikke ha noen problem med det faktum at du jobber hjemmefra.

For noen andre, gi ut antall en svartjeneste som vil svare på anropet i bedriftens navn og kan fortelle innringere at du er i et møte med en annen klient og ta en melding. Din betjent kontor vil tilby denne tjenesten også.

Du kan da ringe tilbake på et tidspunkt når du vet avslørende bakgrunnsstøy vil ikke gi deg unna.

faktisk et triks noen folk som jobber hjemmefra bruk ved retur samtaler er å kjøre en tape av kontorbakgrunnsstøy. Dette både gir inntrykk du jobber i et stort kontor, og det masker noen små avslørende husholdnings lyder som kan, til tross for din beste innsats, gi deg unna.

Når potensielle kunden blir en faktisk klient og du har bevist til sin tilfredshet at du er profesjonell og kompetent, kan du fortelle ham at du har bestemt deg for å begynne å jobbe ut av hjemmet for å redusere unødvendige kostnader og gi ham din direkte telefonnummer.

Uansett hvor opplyst klienten-basen er som en generell regel, er det viktig at telefonen besvares på en forretningsmessig måte. Jeg bryr meg ikke hvor sympatisk, støttende og beundrer dine kunder er av din beslutning om å balansere arbeid og familie forpliktelser ved å kjøre en vellykket virksomhet fra hjemlandet, er det ingenting søt om en fem år gammel besvare din virksomhet linje. Det er uprofesjonelt, og ikke minst rett og slett irriterende.

Snakker for meg selv, jeg også synes det er irriterende og uprofesjonell for en ektefelle å svare virksomheten linje. Jeg vil mye heller å legge igjen en beskjed med mobilsvartjenesten enn din kone eller mann, tusen takk. I det minste kan jeg være sikker på at du får meldingen. Men det kan bare være meg ... bestemme selv.

Så har en egen telefonlinje for din virksomhet og legge ned loven til din husstand at ingen, ingen, er å svare på det, men du (med mindre, selvfølgelig, du ansette din tenårings barn i din bedrift i hvilket tilfelle de skulle bli instruert om hvordan du skal svare på telefon på en profesjonell måte). Hvis du er borte fra kontoret, viderekoble anrop til mobilsvartjenesten.

E-POST

Noe annet å tenke på er bildet av din e-postadresse. Som er potensielle kunden til å vurdere mer corporate /tekniker: maryann@isp.com eller m.entrepreneur@mycompanyllc.com?

Det er verdt å tilbringe $ 35 i året på ditt eget domenenavn bare for profesjonelle e-postadressen, selv om du aldri har tenkt å lage en nettside. Mind du, hvis du kommer til å ha ditt eget domene hvorfor ikke lage din egen hjemmeside? Men det er en annen artikkel ...

Skrivesaker og reklamemateriell

Det sier seg selv at dine skrivesaker, visittkort og annet reklamemateriell skal gjenspeile en profesjonell corporate image. Hvis du har tatt din virksomhet, er dette en god start. En firmanavn på brevpapir og visittkort kan ikke unnlate å formidle et profesjonelt bilde forutsatt at de er profesjonelt trykket på kvalitetssaker lager.

kontorutstyr

Det er ingen vits å ha kvalitet saker hvis du kommer til å bruke en billig og munter blekkskriver for korrespondanse. Invester i en middels kvalitet laserskriver i stedet. De trenger ikke koste mye penger i disse dager, og du kan få en enhet som tredobler som en faksmaskin og kopimaskin for bare et par hundre dollar.

Så, hva tror du? Du tenker kanskje: "Jeg lurer på om det er virkelig verdt innsatsen for å prøve og ta bare et lite antall potensielle kunder". Er det verdt det? Kan være. Men ser tilbake på de forslagene jeg har gjort. Er de virkelig noe mer enn enkel, sunn fornuft, profesjonelle forretningspraksis? Uansett hva din potensielle og eksisterende kunder kan tenke på begrepet virksomheter drevet ut av sine eieres hjem, gjør førsteinntrykket teller. Ville ikke de ovennevnte tilnærming være en god en til å ta med alle dine potensielle kunder hva deres personlige legning? Bare noe å tenke på.

------

** ny utskrift av denne artikkelen er velkommen! **

Denne artikkelen kan fritt gjengis forutsatt at: (1) du inkluderer følgende ressurs-boksen; og (2) at du bare mail til en 100% opt-in listen. (Artiklene er ikke lenger blir gjort tilgjengelig via autosvar på grunn av et stort antall spratt post grunnet fulle postkasser.)

Her er den ressursen boksen å bruke hvis Gjen denne artikkelen:

---- -
Elena Fawkner er redaktør av en hjemme-basert Business Online ... praktiske hjem forretningsideer for arbeidet hjemmefra entreprenør. http://www.ahbbo.com
. & nbsp;

corporate trening

 1. Software Testing Institute for Learning Avansert Computing
 2. 5 Natur stress relief teknikker for Children
 3. gratis web hosting, positive følelser - Nøkkelen til et bedre liv | wow accounts
 4. Hva er hensikten med Software Testing Training Institute? 
 5. Hva er myke ferdigheter? Trenger du virkelig myke ferdigheter? 
 6. Administrerende Millennials
 7. Telefon Ferdigheter - Hvordan unngå Irate innringere i Customer Service
 8. Guide for å komme Executive Assistant Training
 9. Sjefsrekrutterer tilbyr retningslinjer til bedriftens interviewers
 10. Hva er de mest populære formene for bedrifts Entertainment man bør vurdere? 
 11. Kvaliteter av Best SEO Services Company
 12. Pacing: Nøkkelen til komfortabel stue og Working
 13. 6 trinn for å avdekke din Theme For Neste Year
 14. De 4 enkle trinn for å administrere e-post, Effeciently
 15. Mentoring Programmer for profesjonell service bedrifter: Opprette Mentoring Relasjoner som tjener de…
 16. Lederskap gjennom Coaching - Veien til Humanistisk Management
 17. Mot innhold basert English Language Learning og Content and Language Integrated Learning
 18. Betydningen av w3c validering & amp; RSS
 19. Hvorfor å få Industrial Relations Training? 
 20. ? Team Leader Training - Hvorfor kjøre teammøter