Dynamic tankesett å Success

Dynamic Mindset til suksess

Av Don Loyd, President
Oregon Norges Eiendomsmegler Professionals

Fra mine tidligste dager Jeg husker jeg tenkte og planlegging på måter å gjøre penger. Da jeg var i andre klasse jeg kom opp med en plan for å samle epler fra nærliggende frukthager og sette opp en veikant stå langs California & rsquo; s Highway 101 i Cloverdale. Jeg vervet min bror & rsquo; s hjelp og sammen har vi satt til å jobbe med dollartegn dans i hodene våre. Dessverre har vi gjorde & rsquo; t selge noen epler den dagen, og hvis jeg husker riktig, tok vi eplene til vår mor som gjorde eplesaus ut av vårt lager

Det faktum at jeg hadde sviktet didn & rsquo;. T synes å bry meg. Jeg tenkte og planlegging. I en tegneserie jeg fant en kupong annonserer en forretningsmulighet, sendte den inn, og jeg startet min egen dør-til-dør gratulasjonskort salgsselskap. Som du kan forestille deg, det wasn & rsquo; t mye av et selskap, men likevel jeg banket på vår nabo & rsquo; s dører og snakket med våre venner og solgte bokser av gratulasjonskort. Mor var sannsynligvis min beste kunde.

begynte jeg å se fordelen av faste kunder og startet en TV Guide salg rute som gikk på lørdager. Jeg ville få min ukentlige tildeling av TV Guides og traff salg ruten. Da jeg var 12 år gammel Jeg treffer den store tid. Jeg hadde et papir rute som betalte store penger - en krone et papir for å levere Fresno Bee i Sanger, California!

Jeg virket forutbestemt til et liv i markedsføring og salg & ndash; som er ganske interessant når du kjenner & ldquo; Resten av historien & rdquo; som Paul Harvey har sagt mange ganger. Fra tidlig barndom jeg hadde en talefeil. Jeg stotret. Mitt problem gjort snakker vanskelig og forstå hva jeg sa nesten umulig til tider. Min & ldquo; funksjonshemming & rdquo; var veldig, veldig dårlig. Jeg skrev tale terapi i første klasse, og selv om jeg fortsatte med det i mange år det gjorde & rsquo; t hjelp. Til slutt, da jeg var ny på ungdomsskolen jeg trakk ut kontakten på tale terapi.

Som et resultat av min tale problem jeg var ofte brunt av vitser. Jeg ble kalt navn og gjort narr av av mine jevnaldrende. I videregående skole er kanskje jeg skal gå ned en hall og noen ville si, & ldquo; Stutterin Don, hvor & rsquo;? S går det & rdquo; Voksne tolerert meg og prøvde ofte å fullføre mine setninger når jeg couldn & rsquo; t få ordene ut & ndash; mye til min frustrasjon og ergrelse

I 1967 forsøkte jeg å verve i hæren, men jeg ble avvist fordi min tale hinder var så alvorlig. Dette var under høyden på Viet Nam krigen og de tok nesten hver ung mann med et normalt bankende hjerte. Jeg ble klassifisert en-Y, bare ett skritt over den verste klassifisering & ndash; 4-F.

Snart etter min Army avvisning jeg giftet meg med min kone, Becky, og vi hadde et stort kirkebryllup. Jeg gjorde & rsquo; t ønsker å gjenta mine løfter fordi jeg gjorde & rsquo; t ønsker alle å høre meg gjøre et rot av ting. Men siden løfter er den sentrale delen av et bryllup seremoni Jeg kunne & rsquo; t unngå å si dem. Når det var min tur til å gjenta våre løfter, jeg bare mumlet noen lyder slik predikanten kunne høre noe

Så hardt som min tale hinder var å holde ut, jeg fast bestemt på ikke å la det, eller andre folk & rsquo; s. reaksjon på det, stå i veien for drømmene mine. Jeg bestemte meg for jeg hadde ansvaret for mitt liv, ikke de som gjorde narr eller latterliggjort meg. Min suksess, om noen, var opp til meg

I 1970 drømmen min var å & ldquo;. Bli rik, & rdquo; eller i det minste min versjon av det. Jeg kontaktet broren svigersønn av en venn av meg som hadde en direkte salgsselskap som selger brannalarm & ldquo; dør til dør & rdquo.; Min venn fortalte meg om alle pengene hans bry svigersønn var å gjøre, og jeg visste at han kjørte en ny El Dorado, hadde store kluter, hadde et fint hus, og eide mye av fast eiendom. Det var rett ned min smug.

skrev jeg et brev til ham uttrykke mitt ønske om å gå på jobb for ham. Jeg skrev heller enn samtalen fordi jeg gjorde & rsquo; t vil han skal vite om min talefeil. Han fortalte meg senere at han allerede visste om min talefeil og ansatte meg som et resultat av det. Han sa at jeg ønsket å lykkes overvurdere noen & ldquo; handicap & rdquo; Jeg hadde. Jeg trodde ham, tok noen salgstrening (prinsipper jeg fortsatt bruker i dag), og begynte å banke på dører.

Bilde scenen: en vanskelig jakt £ 130 gutt som knapt kan kommunisere er banket på kalde dører prøver å få personen inne for å kjøpe et dyrt produkt. Når jeg ser tilbake, jeg må ha vært latterlig

I dag er det & rsquo;. Er veldig vanskelig å si at jeg noen gang har hatt en tale problem. Jeg kan ikke sette fingeren på én ting som var opprinnelsen til min transformasjon, men i dag jeg snakker ofte og overbevisende til alle størrelser av grupper. Jeg eier flere selskaper som nyter inntekter i millioner av dollar. Jeg lever et veldig vellykket eiendomsmegler investering klubben og kjørte for en plass på vårt fylke kommisjonen samt en kjøre ved State Senatet.

Historien er ikke at jeg hadde en tale problem. Historien er jeg hadde en tale problem, hva så? Faktum er, alle av oss har en & ldquo;. Handicap & rdquo; Noen handikap kan sees. Men de mest destruktive handicap er de som ikke kan sees & ndash; de mentale hindringene som fører til middelmådighet og fiasko.

En av de største hitters i baseball historie er Mickey Mantle. Mickey blir husket som en stor home run slugger, men visste du at han slo ut mer enn 1750 ganger? I tillegg gikk han til første base mer enn 1750 ganger. Med andre ord, var det mer enn 3500 ganger han gikk til hjemmebasen og didn & rsquo; t treffer ballen. Det tilsvarer syv fulle sesonger han aldri hatt en base hit!

Her & rsquo; s leksjonen i form av et spørsmål: Hvis du aldri komme opp til flaggermus, hvordan har du tenkt å treffe en home run? Videre det & rsquo; s ikke savner som teller, det & rsquo; s treff. Lær av dine meteren, men fokusere på dine treff.

Men, det & rsquo; s mer! Selv om Hank Aaron brøt Babe Ruth & rsquo; s home run rekord, & ldquo; Babe & rdquo; fortsatt har noen interessante statistikker. Den ene er den beste prosentandel av home runs pr & quot;. Bat & rdquo; Hver ellevte gang Babe Ruth kom til plate han treffer en home run. Hvor mange av dere føler deg bra å gå en for 11? Vi tror ofte vi må bat 1000. Vi forventer å treffe 100 for 100.

Hvis du er en Major League baseball-spiller og hadde en batting gjennomsnitt på 0,300 du ville bli betalt flere millioner dollar hvert år. Tenk på det! At & rsquo; s. 30 for 100, eller 3 for 10. Faktum er, svært få profesjonelle baseball-spillere nyte en batting gjennomsnitt som høy, men du tror du må treffe 1000

En tankesett av den vellykkede er at de ha en positiv forventning om suksess og de er seig med sin målsetting og planlegging. Jeg tror det viktigste til disse personene er innsatsen de expend og reisen de tar. Hvis du aldri gå til balltre, eller hvis du aldri komme i ball spillet, vil du aldri få en hit.

Du har valget. Du kan leve livet med vilje, eller du kan leve det ved en tilfeldighet. Det & rsquo; s opp til deg. Få i røren & rsquo; s boksen og slå ut et par ganger. Det & rsquo; s greit. Fortvil fiasko. Når jeg gjør en feil (det sier seg selv) jeg øke min bevissthet og bedre resultater. Jeg nekter å henvise min skuffelse og fiasko til baksiden av bussen og målbevisst flytte dem opp foran der jeg kan håndtere dem, trene The Kinks, foreta justeringer og komme tilbake på sporet mot suksess. Jeg slår mine feil i stepping steiner mot mitt mål. Jeg tenkte at didn & rsquo; t gjør en feil i går, jeg gjorde & rsquo;. T lære mye

Suksess eller fiasko er opp til deg. Hvis du ønsker å være en suksess, og overvinne de usynlige handikap som er skadelig for at suksess, må du vite at du kan gjøre det hvis du tror du kan. Jeg overvant en & ldquo; handicap & rdquo; som kunne ha stoppet et tog i fart. Du kan også.

Her & rsquo; s hvordan du kan gjøre det

1.. Bestem hva det er du ønsker å gjøre, og skjære ut en nisje for deg selv
Hvis du prøver å være alt for alle mennesker dekket er stablet mot deg. Du må finne en unik posisjon for deg.

2. Sette målbare mål
Du trenger både langsiktige og kortsiktige målbare mål. Skriv disse målene ut på papir. Inntil du skrive dem ned, de rett og slett ikke eksisterer.

3. Definere hvordan du vil oppnå disse målene
Etter at du skriver ned dine mål, bestemme hvordan du vil oppnå dem. Skriv en steg-for-steg plan. Opprette et veikart som klart definerer hvordan du skal nå er din destinasjon.

4. Arbeide planen.
Når du gjør den daglige aktiviteten som trengs for å oppnå dine mål, fokus på den daglige aktiviteten i stedet for mål. Jeg målet ditt er å kjøpe en rehab eiendom hver måned fokus på aktivitet som vil resultere i at ett kjøp.

5. Foreta justeringer som trengs.
Du vil gjøre feil og opplever svikt fra tid til annen. Når dette skjer, gjør noen selvransakelse. Bestem hvor du gikk galt og omstille din tilnærming, men ikke tillate deg selv å bli distrahert fra å oppnå dine mål.

6. Mens du arbeider planen, begynne å tenke på måter å gi til andre
Hvis du ikke kan gi bort pengene dine, det eier deg. Hvis du ikke gir deg selv og dine penger til andre, vil du bli, og selv-fokusert grunne. Tilfredshet vil alltid unnvike deg.

7. Være en mentor for andre
Det er millioner av mennesker som ønsker å være der du er. Ta en eller to med på turen med deg. Lære dem hva du har lært.

Spørsmålet du står nå overfor er avgjørende. Hva har du tenkt å gjøre med denne informasjonen? Vil du bli inspirert til å komme i røren & rsquo; s boksen og ta en sving? Eller vil du sitte i tribunen og spille rollen som en tilskuer? Det & rsquo; s opp til deg. Mitt råd er swing unna. Slå ut, gjøre noen justeringer, og nyte turen. Livet kan være en spennende opplevelse. Wouldn & rsquo;? T du liker å nyte det

Batter opp
& nbsp!.;

corporate trening

 1. Hva er hensikten med Software Testing Training Institute? 
 2. Hvorfor å opprette en kraftig bedrifts Identity
 3. Rekruttere en mangfoldig arbeidsstyrke: Ikke Making to vanlige Mistakes
 4. En gruppe kalt The Rat Pack Tribute
 5. Likheten Training
 6. Alder 95 Med Utmerket Memory
 7. 5 Natur stress relief teknikker for Children
 8. Begynn på begynnelsen: Secrets for Success
 9. Mangement Leadership for New Millennium
 10. BA Trening kan hjelpe deg til å være forberedt på det profesjonelle exposure
 11. 5 tips for å forbedre arbeidsdagen Enjoyability
 12. PERFORM tilfeldige handlinger av FACILITATION
 13. Team Building - de mål og målene for et Team Building Workshop
 14. Supervisor Training - Første trinn i People Management
 15. SEO er prosessen med å få ditt nettsted Vurdert High
 16. *** Opprette en Retention Culture
 17. Kundeservice - Motivere kundeservice Team
 18. Trening for tilskudd: attføring mulighet for unemployed
 19. Utvikle retningslinjer for Change
 20. Kvalitetssikring Training: Kjenn din verktøy better