Begynn på begynnelsen: Secrets for Success

Du får aldri en ny sjanse til å gjøre et førsteinntrykk. Det er et ordtak så sant at det har blitt klisjé é - Et uttrykk som brukes av dress selgere og formidlere av sjampo - men det er et ordtak som skal tjene som et motto for din messe ansatte

En messe er en non-stop serie begynnelse.. Hvert øyeblikk - fra andre dørene åpne før de blinker lysene signaliserer slutten av dagen - er et øyeblikk hvor du kan møte kundene for aller første gang.

Hvis alt går bra, disse avgjørende første øyeblikk vil lansere en gjensidig lønnsomt forhold som vil vare i mange år. På den annen side, hvis det inntrykket du oppretter, er ikke så positiv, har du kysset en levetid er verdt av virksomheten farvel.

Fra og brønnens betyr at du halvgjort. Når du har opprettet en rapport med kunden, når som positive grunnlaget er lagt, blir det harde arbeidet med å forhandle fram en avtale og lukke et salg så mye lettere. Her er det du trenger å vite for å skape et godt førsteinntrykk gang på gang, i løpet av de lange timer og dager som du vil være på messe.

Hva er det til salgs her? Anmeldelser

Din bedrift kan gjøre datamaskiner eller luksusbiler. Du kan selge skrubbebørster. Du kan detaljhandel de fineste perler som finnes på det indiske subkontinentet. Det spiller egentlig ingen rolle. Når du er på en messe, hva du selger er DEG.

Dagens kjøpere er nervøs. De har vært gjennom dot-com boblen. De har sett Enron blåse opp og bedrifts skandale følge bedriftens skandale. Men de har fortsatt å gjøre forretninger. Hvordan vet de hvem de kan stole på?

Det vil alltid være en due diligence komponent til virksomheten, men en overraskende mengde beslutninger fattes av folk 'stole på sin gut. I løpet av de avgjørende første minuttene hvor du sjekker ut deltakeren, de sjekker deg ut. De er kanskje unconciously, vurdere hva de oppfatter som dine intensjoner og motiver. Noen mennesker tror at de kan få en god avtale fra noen de ikke mener å være en god person

Nøkkel Secret.
Folk må "kjøpe" deg før de kan kjøpe dine produkter .

Kan du høre hva jeg sier?

Ikke-verbal kommunikasjon spiller en stor rolle i å skape førsteinntrykket. Deltakere er stadig å se på. Hvis kroppsspråk formidler det faktum at du ikke ønsker å være på messen, ikke ønsker å engasjere seg med deltakere, eller bare gå gjennom bevegelser, vil de plukke opp på det og gå andre steder.

Stående på hjørnet av utstillingen med armene foldet forteller deltakerne "Hold deg unna! Jeg er på vakt." Sitte ned, bla gjennom et magasin, eller chatter med kolleger sier "jeg har bedre ting å gjøre." All togther, betyr det "Du er ikke viktig for meg," selv om du spør deltakerne hva du kan gjøre for dem i dag

Secret.
Folk vil ikke komme inn hvis kroppsspråket sier "Gå vekk!"

The Wall of Noise

Du må nærme seg deltakere, engasjere dem, ønske dem velkommen inn i boder. Dessverre har mange medarbeidere ta dette til å bety at de må gi opp en konstant strøm av samtalen, fra den innbydende hei til forsikringer om at "vi tar kontakt!" som deltaker skynder seg til en roligere, mer stillegående utstillingen.

Talking er viktig, men lytting er mer slik. Skifte fokus fra ditt eget salg spiel å faktisk lytte til kunden, og du vil finne resultatene umiddelbart forbedre. Spør deltakere spørsmål, og lytte til deres svar. Gi dem din fulle oppmerksomhet. Hør hva de sier og tilby hensiktsmessige tiltak.

Det faktum at du er fokusert på deltaker, helt engasjert med dem, og forpliktet seg imidlertid kort, til å løse sine problemer, er en av de enkleste og mest effektive måtene å skape et positivt førsteinntrykk. Det setter en god presedens, etablere hvordan du vil gjøre forretninger med denne klienten lenger ned i veien. Du legge grunnlaget for at positive, lønnsomt forhold

Secret.
Fokus på deltaker for maksimale resultater

Disse tre hemmeligheter vil du stå godt i. messe miljø. Husk at for å starte nye relasjoner, må du først opprette et positivt inntrykk. Å være oppmerksom på det faktum at folk trenger å stole på deg før de gjør forretninger med deg, unngå off-putting kroppsspråk, og lytte mer enn du snakker vil hjelpe deg å gjøre akkurat det. Og da vil du være godt i gang - mer enn halvparten gjort, godt på vei til å starte et nytt lønnsomt forhold
. .

corporate trening

 1. Hvordan skrive en stillingsbeskrivelse som Gets Applications
 2. Hva du skal se etter når du bestiller din Edinburgh konferansen venue
 3. Trening for tilskudd: attføring mulighet for unemployed
 4. Web Developer Training Ahmedabad Vil sikre en bedre figur i Salary
 5. Avslutt intervjuer kan bidra til å identifisere årsakene til selskapet attrition
 6. De største feilene Bosses og ansatte Make
 7. Å bli Excellent: outsmarting Racism
 8. The Top Ten Kundeservice Principles
 9. Hvordan kan Computer Training hjelpe en person?
 10. Du trenger ikke å vite Everything
 11. Bygg Moral når Times er Tough
 12. Riktig tilnærming til Teach British
 13. Vennlig hilsen Visning Din Customers
 14. Avhengighet i Workplace
 15. Corporate Training nødvendig for å øke emosjonell intelligens og Stress Busting
 16. Sett deg selv og ditt lag på veien til fast Results
 17. Brannforskriften - Behovet for opplæring for å forstå Brannsikkerhet Responsibilities
 18. Kundeservice - Top Telefon Tips og Techniques
 19. A Perfect Business Platform for leverandører og Customers
 20. Fordelene av teamarbeid på Office