Sett deg selv og ditt lag på veien til fast Results

Hvordan inspirere folk til å jobbe hardere, nå høyere, og oppnå mer? Hvordan får du dem til å støtte deg og gå utover i alt de gjør? Hvordan får du dem til å vare? Du viser at du bryr deg om dem.

Nice Managers Få resultater
For noen år tilbake, en gruppe forskere studert 16.000 bedriftsledere. Resultatene overrasket mange skeptikere. De viste at de høyeste achievers var de som verdsettes mennesker like høyt som de verdsatt fortjeneste.

mestre dine følelser
Selv de beste lederne har personlige problemer på ett eller annet tidspunkt. I slike situasjoner, de mest effektive ledere nå inne seg til å finne styrke til å holde sine følelser i sjakk, spesielt på jobb.

Lytt til din indre stemme
Når du deler dine drømmer og mål med de nær deg - en endring av karriere, starter et nytt selskap, går tilbake til skolen - du er svært sannsynlig å høre et negativt svar. Ikke la andre regn på parade - i stedet, gå for det!

Engasjer With Attitude
Har du noen gang hørt uttrykket, "Attitude er alt"? Ta det til hjerte, for det finnes ikke noe slikt som en effektiv leder med en dårlig holdning. Den beste måten å engasjere folk er med din holdning, entusiasme og begeistring.

Omsorg Aktiveres Alle
Omsorg energi alle rundt deg. Når du åpner opp og virkelig bryr seg om mennesker, du gjør dem føler virkelig godt om seg selv. Dette frigjør reservoar av positiv energi som ligger i oss alle.

The Power of Positive Handling
Ikke vær hyggelig mot folk bare fordi du vil ha noe fra dem. Være positive bare for å være positive, og se hvordan endringene i livet ditt til det bedre.

oppriktige takknemlighet får resultater
En av de dypeste behovene til vår menneskelige eksistens er behovet for å bli verdsatt. Hver og en av oss absolutt elsker å bli verdsatt for hvem vi er og hva vi gjør.

få andre til å gå en ekstra mil
Til virkelig energi de rundt deg, må du ikke bare ta en oppriktig interesse for dem og hva de gjør, men også blåse dem bort ved å gjøre noe utrolig og uventet .

Kjøreglede er smittsom
Så er lidenskap. Hvis du har sparken opp om hva du gjør, er sjansen stor for at de rundt deg vil være, også!

engasjere folk ved å involvere alle
I dagens hypercompetitive markedet, kan du ikke råd til å ta noen for gitt eller la noen på benken. Vurdere et uformelt samvær for å diskutere et sentralt tema eller emne. Nøkkelen er å sørge for at alle har en stemme i å lage forslag til hvordan ting kan forbedres.

Legg igjen en sti av takknemlighet
Når folk virkelig treffer en ut av parken for deg, eller selv om de gjør noe enkelt men velmenende, finne en oppriktig måte å uttrykke din takknemlighet

gi kreditt til andre
De beste lederne er trygg nok til å gi kreditt til andre når ting går rett -. og til å ta skylden når ting går galt.

Ikke la 10 Seconds ødelegge dagen din
Enten det er en put-down eller en frekk driver kutte deg av i trafikken, ikke ta det personlig. Husk at du er ansvarlig for dine følelser!

Den groveste veien fører til Top
Dette er fordi det er lastet med nye utfordringer og erfaringer som gjør deg i stand til å lære, vokse og utvide komfortsonen.

Slå fiender til allierte
arbeidsplassen er for lite plass for deg å ha fiender. De kan bare sidesteg deg fra viktige ting. Hvis noen synes å ha en øks å slipe, finne en måte å engasjere den enkelte uformelt for å finne ut av problemet. Det er bedre enn å la saken fester og vokse verre.

Omsorg er en vinn-vinn-løsning
Omsorg koster ingenting, det gjør du føler deg bra, og det gjør de rundt deg føles bra fordi det frigjør sine reservoarer av positiv energi. Som et resultat, ikke bare gjør folk føler seg tvunget til å bry seg tilbake, men de bruker noe av dette nylig utgitte energi til å bry seg om de rundt dem.

kapitalisere på Moments of Truth, En sannhetens øyeblikk er en mulighet til å komme gjennom når folk rundt deg forventer ikke at du skal. Tenk på måter å gjøre dette for kolleger og medarbeidere. Du vil få respekt av de rundt deg, og neste gang du spør en av disse personene for en tjeneste, kan du satse på at svaret vil være en entusiastisk ja!

omsorg og foring av relasjoner
trenger Personlige relasjoner ikke opprettholde seg selv. Som alle andre levende vesener, de trenger å bli matet og stelt for om de kommer til å trives.

feire din suksess
Når du oppnå noe som er viktig for deg, må du ikke la øyeblikket passere uten å feire. Feirer suksess med venner og familie lader opp batteriene

Copyright & copy!; 2 006 Tilpasset fra den nye boken ruset! av Harry Paul og Ross Reck, Ph.D. Publisert av McGraw-Hill; Mai 2006, $ 19.95US /$ 24.95CAN; 0-07-146500-6
. & Nbsp;

corporate trening

 1. Ikke anta: Uvitenhet er ikke Bliss
 2. A Pro-aktiv tilnærming til Bud Management
 3. En kort oversikt over Innføring av Blitzerwarner
 4. Strategiske og taktiske endringer som påvirker Workplace
 5. Rekruttering Firm skaper spesielle Divisjon for Opptjent Services
 6. Kreativitet Training For aksjeselskaper: en resept for God Viral Marketing
 7. Too Busy også Train? 
 8. Fordeler med bakgrunnen sjekker å corporate
 9. Faktorer for søkemotor Optimization
 10. Møter - De er virkelig nødvendig 
 11. Er du sjefen Arbeidsplasser 
 12. Programvare Training Institute Noida- Siste IT Technologies Training
 13. De 4 enkle trinn for å administrere e-post, Effeciently
 14. DE FIRE grunnleggende trinnene i opplæringen PROCESS
 15. Hva er de mest populære formene for bedrifts Entertainment man bør vurdere? 
 16. Skape det livet du virkelig Want
 17. Validering - Komme og gi det på Work
 18. Kundeservice versus Customer Focus Training
 19. gratis web hosting, positive følelser - Nøkkelen til et bedre liv | wow accounts
 20. The Ancient Nøkkelen til Success