Mentoring Programmer for profesjonell service bedrifter: Opprette Mentoring Relasjoner som tjener den enkelte og Firm

Det virker nesten alle kan bruke litt noe ekstra for å hjelpe dem å øke sin effektivitet eller gi dem et konkurransefortrinn. De i profesjonelle tjenestebedrifter er intet unntak; Men de står overfor unike utfordringer. Med så mye vekt på fakturerbare timer for regnskapsførere og advokater, hvordan kan de finne tid til å vie til personlig utvikling? Kunne be om hjelp demonstrere nødvendig initiativ eller true troverdighet? Til tross for disse utfordringene, er flere fagfolk søker mentorer.

I motsetning til det mange tror, ​​mentorprogrammer er ikke bare for de unge og nye i sine karrierer. Enda mer erfarne fagfolk finne nytte ved å ta opp spørsmål knyttet til personlig utvikling, næringsutvikling, og liv /arbeid balanse. Mentoring samtaler er mindre om å lære tauene, og mer om å tenke strategisk om målene.

Før du starter søket etter en mentor, bestemme hva det er du vil mest ønsker å oppnå gjennom prosessen. Det vil hjelpe deg å gjøre den beste beslutningen.

Hvor finner du gode mentorer? Her er noen steder å lete:

 • Inside firmaet
  . Heldigvis er flere organisasjoner identifisere måter å hjelpe ansatte skape og utvikle gjensidig givende mentoring relasjoner. Noen tilbyr formelle mentorprogrammer. Formelle mentorprogrammer bør ikke være en enkel matchende spill. Selv om det kan virke logisk å koble en mer erfaren fagperson med en individuell nyere i sin karriere, bør andre saker vurderes først:
 • Behovene og målene for enkeltpersoner
 • Et individ &'; s engasjement nivå til personlig vekst
 • En potensiell mentor &'; s satsing nivå til prosessen
 • Organisasjonen &'; s beste prioriteringer

  Hvis det &'; s ingen formell mentorprogram, rett og slett spør noen som har arbeidet du beundre om de ville være villig til å bruke litt tid med deg i løpet av de neste månedene for å hjelpe deg å fokusere på noen mål. Du skjønner &'; t engang å bruke ordet “ mentor &"; noe som kan virke for skremmende for en rolle for noen.

 • Utenfor firmaet
  . Det er noen mentorprogrammer som finnes bortsett fra organisasjonen. De tiltrekker seg personer fra en rekke organisasjoner. Deltakere i disse programmene er tildelt en mentor fra utenfor organisasjonen. Disse programmene hjelper deg fosterbarn relasjoner utenfor din egen interne nettverk og på tvers av bransjer. Slike programmer kan bli funnet på nasjonalt og lokalt nivå.

  Ikke alle bør være i et mentorprogram. Disse programmene fungerer best for de som er selvstendig motivert og åpen for forandring. Mentorprogrammer kan være strukturert en rekke måter. Noen inkluderer peer coaching eller gruppe coaching. Ideelt et mentorprogram skal være integrert med de strategiske målene i firmaet. Bestem de spesifikke ønskede resultater av programmet og tiltak for å lykkes.

  Du kan også vurdere å arbeide med en ekstern coach. En ekstern coach gir en personlig tilnærming for å hjelpe deg å oppnå konkrete mål. Utforske muligheten for din organisasjon å sponse en coaching engasjement; ellers vurdere prosessen en investering i din egen utvikling

  Enten du &';.. re arbeider med en coach eller en mentor, her er noen tips om hvordan å gjøre prosessen mest vellykkede
  < li> Bestem resultatene dere begge ønsker å oppnå først. For eksempel kan noen ønsker å lære eller finpusse en ferdighet som presenterer eller strategisk planlegging. Noen ønsker kanskje å få mer kunnskap om et bestemt karrierevei. Noen vil kanskje støtte håndtere en spesiell utfordring eller mulighet.

 • Etablere beste måter å kommunisere på. Vil du møte personlig, via telefon eller begge deler? Hvor ofte vil du møte? Møter trenger ikke være tidkrevende når du &';. Re svært fokusert
 • Sett et mål. Angi et bestemt konkret mål å oppnå i løpet av en gitt tidsramme. Sørg for at det &'; s ikke for generell slik som “ Jeg ønsker å bli en bedre leder &"; I stedet kan det være noe sånt, “ Jeg ønsker å møte med hver person i faggruppen innen 30 dager å få tilbakemeldinger &"; Initiere en bestemt møte eller prosjekt som hjelper deg å trene spesifikke ferdigheter du ønsker å utvikle. Å være mål fokusert på å etablere større ansvarlighet for resultater.
 • gjennomgang. Etablere sjekkpunkter underveis for å vurdere hvordan det går for dere begge. Bestem hva som ville gjøre forholdet eller prosessen enda bedre.

  Mens mentoring relasjoner kan være interessant og underholdende, de bør også være produktiv. Disse forholdene bør gi muligheter for både læring og handling. De beste forholdene har potensial til å skape verdier for den ansatte, mentor og firmaet som helhet
  .

 • corporate trening

  1. Bedriftens etikk og samfunnsansvar - Er Organisasjoner Gjøre Nok
  2. Hvorfor Register For NLP Training?
  3. Lederskap gjennom Coaching - Veien til Humanistisk Management
  4. Sjefsrekrutterer tilbyr retningslinjer til bedriftens interviewers
  5. Customer Care på Disney er ikke Mickey Mouse
  6. Hva er en god kunde fokusert Attitude i en kundeservice person?
  7. Forbedre kunde markedsføring ferdigheter i marketing
  8. Opprette en Retention Culture
  9. A Perfect Business Platform for leverandører og Customers
  10. Slå Tragedy inn Triumph - Hvordan kan du konvertere Klager inn levetid kunder !!
  11. Tilbakemelding; Det er en gave, du velger hva du skal gjøre med det ...... 0,
  12. Rollen av Executive Coaching I Talent Management og suksesjon Planning
  13. Green Energy PR og god bedrifts Citizenship
  14. Begynn på begynnelsen: Secrets for Success
  15. Er min bedrift for liten for Project Management?
  16. The Asian Art of Self-Mastery
  17. Lederskap training Hvorfor det er nødvendig?
  18. People Management Training - Effektiv Tips om Managing People
  19. Endre ditt bilde, Endre ditt Life
  20. Brannforskriften - Behovet for opplæring for å forstå Brannsikkerhet Responsibilities