Realisere dine POTENTIAL

Realiser ditt potensial

Tenker som en intelligent, velutdannet og en profesjonell i ditt felt er det mulig at du ikke kan være fullt ut realisere ditt potensial?

Hvis du slutter å ta en nærmere titt på deg selv du & rsquo; ll oppdage at det er tre nivåer til ditt potensial.

1) Din Utstilt potensial. Du kan forholde seg til dette ved å ta en titt på de resultatene du er eller ikke produserer i din økonomi, karriere, business, relasjoner og livet akkurat nå!

For eksempel, akkurat nå, med hensyn til den månedlige økonomi du får en viss pengeverdien som inntektene dine og kommer i slutten av måneden du har en viss pengeverdi igjen etter utgifter. At pengeverdien i starten og slutten av måneden er det jeg mener med et ugjendrivelig resultat. Pengene du gjør er direkte korrelert til verdien du legger på jobb og er også direkte knyttet til din utstilt potensial.

Også akkurat nå du opplever en viss livskvalitet. Selv om dette ikke kan være lett kvantifiserbare i kroner og øre kan vi definitivt kvantifisere det ved vår egen lykke, fred og oppfyllelse nivåer eller mangelen på dem. Dette er også et resultat, selv om en esoterisk en som kanskje har en mer betydelig innvirkning enn finans eksempelet jeg ga tidligere.

Når det gjelder Utstilt Potential det er egentlig ikke noe poeng i å være i fornektelse som vi bare ender opp med å lure oss selv. Det beste å gjøre når du & rsquo; re klar over din Utstilt potensial er å akseptere og anerkjenne sannheten gjennom resultatene du får eller ikke får, og gjøre noe med det. Hvis du er administrerende direktør eller MD av en organisasjon å få en executive coach vil hjelpe enormt til opp Utstilt Potential. Alternativt kan du velge å delta på et seminar, workshop eller kurs som vil hjelpe deg å oppnå bedre resultater.

2) Din Antas potensial. Du kan forholde seg til dette ved det du tror du er i stand til å gjøre, men synes ikke å være i stand til å gjøre det i realiteten for en eller annen grunn.

La & rsquo; s ta en titt på et eksempel med hensyn til dine relasjoner på jobben og hjemme. Mens du innser at dine forhold kan være langt bedre, og du tror du har potensial til å smi sunnere, mer lønnsomt og oppfylle relasjoner det kan synes å være en uoverstigelig barriere mellom hva du mener og hva du faktisk stiller. Har du virkelig har noen anelse om hva som sto for denne barrieren, og hva det vil ta å bygge bro dette gapet? De fleste mennesker don & rsquo; t og vil ende opp som den velkjente hunden jager halen i et forsøk på å finne ut av det

Her er et annet eksempel å ytterligere markere dette punktet for deg..

Du er sikkert klar over at hvis du virkelig spilte til din Antas Potential du vil ha kapasitet til å hoppe-frosk din karriere og næringsliv til helt nye høyder som du er i dag ikke opplever. Likevel som de fleste arbeidsfolk for noen grunn til at du rett og slett ikke ser ut til å være i stand til å gjøre det. Sannheten er at ofte vår Antas Potential har neppe noen effekt på våre eksisterende resultater.

Som en ledende profesjonell i mitt felt jeg får en mulighet til å møte og trene en rekke mennesker fra alle samfunnslag fra MULTIMILLIONAIRE bedriftseiere til junior ledere, fra fagfolk til studenter og fra junior ledere til ferske akademikere og I & rsquo; ll være den første til å erkjenne sannheten at det er ingenting galt med å tro at du har langt mer potensial som du er i dag stiller. Som et spørsmål om faktum det er sunt å tro det. Men den type tro de fleste faller inn i, som jeg ofte observerer er virkelig dødelig og det er fordi mens folk flest mener de har potensial og vil bokstavelig sverger de gjør noe med det på egen hånd, bare for år passerer før realisere hva de gjorde ikke fungerte, og var ikke hva det egentlig tok.

Når det gjelder livet til et menneske er det ingen vei tilbake klokken. Alt vi sitter igjen med når det gjelder urealisert potensial er anger og tapte muligheter. Ta en titt rundt deg, og du vil også se at Antas Potential hvis ikke realisert på en riktig måte fører til anger, resignasjon og harme i våre siste årene ofte ganger forkledd som apati.

3) ditt sanne potensial. Dette er noe som er utrolig vanskelig å forholde seg til, og du kan ikke være i stand til å se det på deg selv i det hele tatt.

Men som du leser dette, hvis du er villig til å sitte stille i stillhet og gå dypt i ditt hjerte du kan få en følelse av det virkelige potensialet du har og hva du virkelig kan oppnå. Denne følelsen er forskjellig fra hva du mener, og definitivt annerledes enn hva du viser. Denne følelsen kan best beskrives som en følelse av å vite. Bare rett og slett vite hva du kan oppnå som en førstehånds erfaring.

Hvis av noen sjanse du får et glimt av det nå eller har fått et glimt av ditt sanne potensial før det & rsquo; s fantastisk fordi det er bare gjennom en dyp øyeblikk av innsikt som kan komme til å anerkjenne og senere leve sitt sanne potensial.

For de som har innsett sitt sanne potensial de vil være i stand til å fortelle deg at det er som en atombombe eksploderer fra dypt inne i deg. Når du innser ditt sanne potensial du & rsquo; ll få en dyp følelse av personlig makt og potens som realigns og reignites din økonomi, karriere, business, relasjoner og livet. Det genererer ansvar, engasjement og væren for å vinne.

Så som du kan tydelig fortelle, realisere ditt sanne potensial er ikke bare om å ha et glimt av den. Det handler om at du er i stand til å utnytte, kanal og bruke den optimalt mot suksess, makt og mestring i din virksomhet, relasjoner og liv for alle å vinne. Dette vil tillate deg å leve etter dine sanne verdier, slippe løs din lidenskap mellom med, avklare din visjon og misjon, gjør deg i stand til å generere høyere nivåer av overskudd og bringe til overflaten dine latente talenter.

Så når vi kommer til denne inspirerende og handlingsutløsende artikkelen kan du spørre deg selv hvilket nivå av potensialet er du opererer fra?

Til din utstilt, trodd eller sanne potensial?

At & rsquo; s bare ett spørsmål verdt å spørre. Den andre langt viktigere spørsmål å stille er hvor du trenger, ønsker eller ønske om å operere fra?

Er det bare fra Utstilt eller Antas Potential eller er du villig til å gå opp til ditt sanne potensial og har noe du trenger, ønsker og begjær i din økonomi, karriere, business, relasjoner og livet?

============================================ ===================

Forfatteren er Manoj Sharma Chief Facilitator av DifferWorld Pte Ltd - et folk Potensialisering, utdanning og utvikling selskap med hovedkontor i Singapore.

For å finne ut mer om hvordan du kan realisere ditt potensial du er velkommen til å bli med ham for en gratis introduksjons Talk på å vite - en transformativ Experience & trade; hver tirsdag kveld fra 06:30 og utover på The Transformation Hub (39, Stamford Road # 02-05 Stamford Hus Singapore 178885).

Ring (65) 6338 5669, e-post info@DifferWorld.com eller logge på www.DifferWorld.com å reservere sete nå

Se også opp for Mr. Sharma & rsquo;! s banebrytende ny bok som heter begynne å vinne NÅ
& nbsp!.;

corporate trening

 1. Likheten Training
 2. 10 tips for å bringe ditt arrangement Life
 3. Bygge et nettsted med iWeb
 4. Essensielle spørsmål og svar om Taxi Training
 5. Corporate Training. En Trener Perspective
 6. Kroppsspråk og Communication
 7. Customer Service Training - Hvordan håndtere eskalerte Calls
 8. Business Management høyskoler skape forretningsmiljø med sterke principles
 9. PERFORM tilfeldige handlinger av FACILITATION
 10. Supervisor Training - Første trinn i People Management
 11. Hvordan kan Computer Training hjelpe en person? 
 12. Corporate Training nødvendig for å øke emosjonell intelligens og Stress Busting
 13. Fordeler med å velge Drupal
 14. Hvordan få 50% mer produktivitet og resultater Faster
 15. Abco teknologi Den ledende Computer Training Center USA
 16. Autentisitet i midt i kaos: Assisterende den Engstelig Class
 17. Trening for tilskudd: attføring mulighet for unemployed
 18. Online Learning og Education
 19. Ikke bare delegat, Eliminer 
 20. Kundeservice - Implementering Kundeservice Excellence