Mindre stress betyr mer SUCCESS

De fleste bruker et enormt antall timer på arbeidsplassen. Av denne grunn alene, er det viktig å gjøre det et sted hvor folk ønsker å være, men også en som fremmer fysisk og emosjonell helse for innbyggerne. Forretningsfolk normalt operere på ekstreme nivåer av stress på en dag-til-dag basis. Mengden og nivået av denne stress er en viktig faktor i opprettholdelsen av et sunt arbeidsmiljø.

Bruk av stresset som den viktigste motivasjonsfaktor for å møte produktivitets kvoter kan bli en & ldquo;. dobbel kant sverd & rdquo; Forretningsmessige mål er oppfylt, men samtidig stigende stressnivå kan føre til at bortfallet av en virksomhet -. En som ellers ville ha blomstret hvis styres mer effektivt

Stress fremmer motivasjon, kreativitet og produktivitet, men likevel på Derimot er det ødeleggende for en & rsquo; s helse. Ifølge kinesisk medisin fysiologi, en ekstrem grad av stress drenerer nyre energien i kroppen som fører til tretthet, mangel på viljestyrke, frykt, redusert seksualdrift, tap av hår, bein uttømming, svakhet og smerter i knær og rygg, og problemer med å komme ut av sengen. Nyrene energi kan bli ytterligere utarmet fra mange kopper kaffe, dårlig ernæring, for mye sex, og ikke nok søvn. Et scenario som er altfor kjent for altfor mange mennesker i vår kultur.

For mye vekt legges på forretningsresultater og ikke nok på kvaliteten på prosessen underveis.

Innlemming følgende forslag på en konsistent basis kan bidra til å snu dette mønsteret. De kan føre til økt produktivitet, fremme kreativitet, stimulere til bedre konsentrasjon og samtidig etablere et sunnere og lykkeligere arbeidsmiljø:

* utpeke et rolig område i arbeidsmiljøet der folk (du) kan være alene. Dette gir en sårt tiltrengt & ldquo; få unna spot & rdquo; der stress kan frigis.

* Lag en spesiell tid i løpet av dagen for deg og dine ansatte til å ta en god pause. Dette kan kalles & ldquo; Me-Time & rdquo; når de kan gjøre hva de velger. Ta massører i tidvis i denne perioden for å gi på stedet stol massasje.

* utpeke en øvelse området enten innenfor eller utenfor arbeidsmiljøet. Oppmuntre ansatte til å praktisere tai chi, qigong, yoga, eller tøyningsøvelser for å fremme intern bevissthet og healing. Litt trening kan gå en lang vei, spesielt i midten av en arbeidsdag. Nyere forskning har funnet at ansatte som trener to ganger i uken kan lagre sine selskapets millioner av dollar per år.

* Ordne møbler i henhold til prinsippene i Feng Shui for å skape en jevn flyt av energi innenfor arbeidsområdet. Dette i sin tur ytterligere forbedrer energien av de som arbeider i rommet. Det er flere gode bøker om Feng Shui tilgjengelig for å hjelpe deg.

* Legge til rette for høy kvalitet lys og frisk, ren luft flyt innenfor kontoret. Hele spekteret fluoriserende lys gir sunn belysning, spesielt i vintermånedene når det er mindre lys. Vurdere å investere i luftrensere også. Frisk, ren luft lyser ånd, boost energi og øker hjernekapasiteten.

* Hold rotet til et minimum som det bidrar til å opprettholde en klar, sterk sinn.

* Strategisk sted en fisk tank, rock hage med rennende vann, og /eller planter i hele miljøet. Dette bringer inn hint av naturen som har en sentrering og beroligende effekt på kropp, sinn og ånd.

* Spill skånsom, beroligende og musikk når eventuelt å ta vare på og roe hjerte og ånd.

* Spør folk til å snakke rolig til hverandre, fraråde argumentative atferd, og fredløs sladder. Dette Opprettholder en trygg og følelsesmessig støttende miljø.

* Respekter de individuelle behovene til dine ansatte og kunder. Dette vil gjøre dem føler seg verdsatt, lagt merke til og at deres behov rolle.

* Erkjenner selv og andre for daglige arbeids bidrag. Folk elsker å høre at de gjør en god jobb.

* Be om sannferdig og konstruktiv tilbakemelding fra de ansatte for å sørge for at de & rsquo; re fornøyd med hvordan ting går. Jo mer de ansatte vet at du bryr deg om hva de føler, jo bedre vil de utføre jobben sin.

* Oppfordre folk til å være seg selv og respektere dem for sine unike kvaliteter. Vi trenger alle å bli verdsatt for hvem vi er.

* Husk og gjenta den tro at det er bare så mye man kan gjøre på en dag. Dette vil hjelpe deg å sette pris på hva du har gjort, ikke bekymre deg om hva du skal gjøre i morgen uansett.

* Ta spesielle tiltak for å hjelpe de ansatte prosessen sine følelser på en strukturert og trygt miljø. Pent opp følelser kan være en av de største syndebukkene for å lage en tykk, tung, negativ og dermed svært stressende atmosfære på jobb. Vær sikker på at de vet at du er alltid der for å høre dem ut.

Husk det gamle ordtaket om at & ldquo; en unse for forebygging er verdt et pund av vaksinen & rdquo; & ndash; det absolutt gjelder her. Gjør de nødvendige skritt for å skape og opprettholde et sunt og balansert arbeidsplassen. Lytt til deg selv og følge instinktene dine om virksomheten din. Jo mer du kan stole på denne prosessen, jo bedre din bedrift fungerer. Omsorg for dine ansatte og deg selv i en profesjonell og ekte måte kan bare skape mer tilfredstillelse og positive resultater for bedriften. Det er ingenting som en sunn forretning, innvendig og utvendig for å skape en dyp følelse av tilfredshet, verdt, og sann suksess
. & Nbsp.;

corporate trening

 1. 10 tips for å bringe ditt arrangement Life
 2. Trening for tilskudd: attføring mulighet for unemployed
 3. Corporate Training Institutes kan bidra til å forbedre bedriftens performance
 4. Guide for å komme Executive Assistant Training
 5. Kvaliteter av Best SEO Services Company
 6. Security Study Guide
 7. Kundeservice - Top Telefon Tips og Techniques
 8. Bruk originalt innhold for din website
 9. Ikke bare delegat, Eliminer 
 10. Samarbeidstrening dens betydning og significance
 11. Vite om Business Coaching Services
 12. Tilbakemelding; Det er en gave, du velger hva du skal gjøre med det ...... 0,
 13. Effekt av ledelse på organisasjons Culture
 14. Mangement Leadership for New Millennium
 15. Sjefsrekrutterer tilbyr retningslinjer til bedriftens interviewers
 16. Lær spansk Online
 17. Hvordan NLP og metafysikk kan forbedre den følelsesmessige velvære av Employees
 18. Chiasma Midler Crossing, So What? 
 19. Business Management høyskoler skape forretningsmiljø med sterke principles
 20. Hva er de mest populære formene for bedrifts Entertainment man bør vurdere?