WINNING: definerer dem. Oppnå IT

Hvis du spør folk flest om de ønsker å bli betraktet som en vinner eller en taper i livet, ville de fleste sikkert svare at de ønsker å være en vinner. Men dette ber spørsmålet: "Hva betyr det å vinne i livet?" I enkelte ting er det lett å definere en klar vinner. I en basketballkamp, ​​den som har flest poeng ved slutten av spillet er vinneren. I et spill av hjerter, min favoritt kortspill, den som har minst mulig poeng når en av spillerne oppnår 100 poeng, er vinneren.

Men det er ikke fullt så lett å avgjøre hva det betyr å vinne i spillet av livet, er det? Og det er fordi folk definerer vinne på forskjellige måter. For mange er å vinne gjennom opphopning av penger eller materielle eiendeler. "Han er en suksess, en ekte vinner," sier de. Andre mener vinner midler som lever lengst. Atter andre sier at det er å ha kroppen i tip-top form. Noen sier det er å ha en lykkelig familie. Noen sier det er å regelmessig nyte sine hobbyer.

Alt dette er greit, i og for seg selv. Men ...

Jeg ønsker å oppmuntre oss til å tenke på å vinne eller suksess på en annen måte. Vanligvis folk tenker på å vinne som over-prestasjon i en bestemt, valgt område. Jeg liker å tro, men at å virkelig vinne i livet er ikke å overachieve i ett område, men for å lykkes i å opprettholde balansert prestasjon i en rekke områder.

La meg gjenta det: For virkelig å vinne, for å bli en suksess, er ikke å overachieve i ett område, men for å opprettholde balansert prestasjon i alle områder av våre liv.

For eksempel er en person for å lykkes dersom de tjener millioner av dollar, men mister sin familie? Er en person en suksess hvis de garner nasjonal berømmelse, men har ingen venner? Selvfølgelig ikke. Faktisk kan de bor den ynkeligste av alt liv.

Først Definer ...

Så det første vi må gjøre er å definere hva vi vil vurdere "å vinne i livet." Som du tenk på dette for deg selv, vil jeg gjerne anbefale at du fokuserer på tre overordnede områder: kropp, sjel og ånd.

Kroppen er det som har faktiske forbindelse med den fysiske verden, og vil omfatte fysisk helse, økonomiske helse, familie, arbeid og relasjoner.

Hvordan er helsen din? Hvordan er din økonomi? Er dine relasjoner, både med familie og andre alle at de kan være? Arbeides oppfylle? Hvordan vil du definere vinne i disse områdene?

Det neste området, sjelen, er det som omhandler følelser, vilje, og intellekt. Det er våre tanker, ideer og holdninger.

Hvor er du følelsesmessig? Er du i stand til å utøve din vilje? Er du vokser intellektuelt? Har du gjort en holdning sjekk siste? Hvordan vil du definere vinne i disse områdene?

Og ånden er den delen av oss som overgår dette livet, den delen av oss som kommunene med Gud. Zig Ziglar sa, "Money vil kjøpe meg et hus, men ikke et hjem, en seng, men ikke en god natts søvn." Så sant. Indre fred kommer fra noe mye dypere.

Har du tenkt på å gå tilbake til dine åndelige røtter? Er du i stand til å tilbringe tid i ro, ensomhet og bønn fra tid til annen? Dette er en ekstremt viktig område og altfor ofte neglisjert. Hva ønsker du å oppnå i dette området? Hvordan vil du definere vinne i disse områdene?

Som vi opplever balanse i disse områdene, vil vi finne oss mye mer i fred med oss ​​selv enn om vi skulle oppleve enorm suksess i ett område, men tap eller svikt i de andre områdene. Vi ble utviklet for å fungere som kongruente, balanserte mennesker. Dette er hvordan vi kommer til slutten av våre liv, og si: "Jeg vant."

For det andre Prioriter ...

Når du har definert hva det er som du ønsker å oppnå i hvert av disse områdene, må du prioritere dem, og la andre, ikke-viktig områder frafalt diagrammet. Forplikte seg til å utvikle en plan for å lykkes i en balanse mellom områder. Utøve din vilje. Velg. Dwight D. Eisenhower sa at "Historien om frie menn er skrevet ikke ved en tilfeldighet, men ved valg -. Deres valg"

Når vi forvalter vår tid og tidsplan, vi er rett og slett å gjøre valg i forhold til våre prioriteringer. For de fleste, er deres prioritet å iverksette tiltak på hva som skriker høyest i øyeblikket. For de som blir vinnere, de reflekterer over hva de ønsker å oppnå, lage en plan og bestemmer seg for å eliminere resten.

Sist, Gjør det ...

Ok, du har definert vinne. Du har prioritert livet ditt. Nå, den vanskelige delen: Gjør det. Det er der vi er helt alene. Vi gjør dette trinnet på vår egen, men å ha en skriftlig plan er som en god forberedelse som du kan få. Snarere enn å si at du kommer til å gjøre dette for resten av livet ditt, ta neste uke for å implementere ny balanse for å vinne. Hvis en uke høres altfor lenge, bare fokusere på i dag. Bruk litt tid, det være seg aldri så lite, styrke ditt liv i disse områdene. Utøve litt. Les en stund for å utfordre hjernen din. Håndtere følelsene dine. Tilbringe tid i stille kontemplasjon å fornye din ånd. Gi litt tid til din ektefelle og barn. Will Rogers sa: "Selv om du er på rett spor, vil du ikke komme noen vei hvis du står stille.» Det må være handling.

Når vi gjør dette over tid, og balansere våre liv ut, vil vi begynne å endelig føle at vi vinner på livet. Det blir spennende, så vil prosessen
 !;

corporate trening

 1. 6 måter å få din nye medarbeider produktiv, faster
 2. The Ancient Nøkkelen til Success
 3. Verdien av Professional Development
 4. Guide for å komme Executive Assistant Training
 5. Lederskap gjennom Coaching - Veien til Humanistisk Management
 6. En kort oversikt over Innføring av Blitzerwarner
 7. Opprette et Corporate Image Fra fritiden Bedroom
 8. Sju trinn for å komme kjent - Guerrilla PR for Entrepreneur
 9. Sjefsrekrutterer tilbyr retningslinjer til bedriftens interviewers
 10. Utvikle retningslinjer for Change
 11. Fordeler med å velge markiser og selskaps Events
 12. Administrerende Millennials
 13. Hva er en god kunde fokusert Attitude i en kundeservice person?
 14. Service med en Smile
 15. SEO - Består av ulike strategier og Techniques
 16. Hvorfor å få Industrial Relations Training?
 17. PERFORM tilfeldige handlinger av FACILITATION
 18. Bygg Moral når Times er Tough
 19. Unike Tjenester fra HGV Drive UK
 20. gratis web hosting, positive følelser - Nøkkelen til et bedre liv | wow accounts