Ubestemt La å forbli i Storbritannia Visa

ubestemt La To Remain (ILR): -
ubestemt La to Remain er en britisk base selskap. Ubestemt La to Remain er en største selskap. Ubestemt La to Remain er et globalt nettverk basert selskap og globale nettverk kontorer er inkludere. Det er noen kvalifisere tilstand i UK basen du vil bo i Storbritannia. vi er gir mange type visum for tiden liker en Tier, to Tier, Tier 1 entreprenør, en Tier General, Tier 1 Investor Visa, Tier 2 IKT (Intra-Company Transfer), Tier 2 Minister of Religion, Tier 4 (Student Visa) , Tier 5 etc.

Vi har noen kriterier for visum gir etter alder og familiebakgrunn som en Tier Generelt visum gir på aldersgrensen på alder gjør punktet besluttet thru alder for eksempel under 30 år så gjør 20 påpeker 30-34 år så gjør 10 poeng og 35 til 39 år så gjør 5 poeng. Andre ting er investere minimum 5 år i Storbritannia og staller virksomhet i UK minimum varighet 5 år neste tingen er du vil bo ugifte partnere rundt to år osv andre er mange tilstanden er tilgjengelig der, så det er best for alle personer som bor i Storbritannia. Våre kvalifiserte tilstanden er nødvendig for noen personer som vil bo i UK
Kriterier for ILR: -.
Storbritannia Visa, vil være en permanent oppholdstillatelse, at status er gjør til en ikke UK person lever og bosette seg i Storbritannia på ubestemt tid. Det er en gitt av UK innvandring på obligatorisk tilstand.

Type Visa & Opptjeningstid er også som Tier 1 (General) 5 år, HSMP Judicial omtale 4 and5 år, Tier 1 (Entrepreneur) 3 til 5 år, Tier 1 (Investor) 2 til 5 år, Tier 2 (General) 5 år, Tier 1 (Eksepsjonell talent) 5 år, Slekts 5 år, forfattere, kunstnere og komponister 5 år, Arbeidstillatelse 5 år, å etablere i virksomhet 5 år, EEA Family Permit 5 år, Sole representative 5 år, Giftemål visum 2 år, ugift partnere 2 år, Legal status på noen basis 10 år, Illegal status på noe grunnlag 14 år etc.In et ganske enkelt kan vi si at IRL er en bevist til at kandidaten som er kvalifisert for britiske basen eller regel som kan brakk i denne tilstanden hvis du kan brakk til dette kvalifisert tilstand. Deretter vil du få ILR.

Imperialvisas.com er et inneholde informasjon om rutene er tilgjengelige for fagarbeidere som har blitt tilbudt jobb i Storbritannia basen. Du bør lese vilkårene for din kategori i sin helhet før å et program. Du kan få mer informasjon om visum til Storbritannia ved å besøke Visa For UK
.

kundeservice

 1. Server Virtualization Unleashed
 2. Utleie Outsourcing Call Centers i India
 3. Potensial Informasjon om International Car frakt til Nigeria & Ghana
 4. Fordeler med Produksjon Planning
 5. Unngå å gjøre en kostbar Blunder
 6. Noen ganger du ikke kan si Yes
 7. Nettopp derfor du trenger Flerspråklig sammen med tospråklig Call sentre Do?
 8. Grundig Opplæring del av Call Centers 'Success
 9. Få Relevante punkter på International Shipping til Nederland og Belgium
 10. Teknologi Hjelpe med Kjøre en Mobile Workforce
 11. Finn detaljene for Bar Phoenix
 12. Hvordan finne den rette Locksmith
 13. Hvordan implementere forretningen Lojalitets Program
 14. Hvordan virtuelle personlige assistenter kan hjelpe deg og din bedrift?
 15. 3 gode tips for å velge riktig Moving selskapet på lang avstand Move
 16. En unik opplevelse med helligdager i India
 17. Re-Piping Solution - For å forbedre livet til Rørlegger Systems
 18. Finn den til gass Austin
 19. Laptop Hardware sammenbrudd & Vedlikehold Tips
 20. Attributtene Air Knife