Mentoring i Workplace

Arbeidstaker mentorprogram blir stadig mer vanlig i både større og mindre bedrifter. Akkurat som store selskaper vil finne at det er en rekke fordeler med å ha en bedrifts mentorprogram, vil mindre bedrifter finner at mentoring på arbeidsplassen tilbyr en rekke klare fordeler – fordeler for selskapet selv, for de som blir veiledet som vil ha nytte av å lære sin posisjon på en mer effektiv måte og for veilederne som er i stand til å få kontakt med nye medarbeidere og å fremme fellesskapet innenfor kontoret.

Arbeidstaker mentorprogram, tross alt, er designet med en titt inn i fremtiden. Snarere enn å fokusere på å ansette medarbeidere som vil fylle en bestemt stilling, ansatt mentorprogrammer aktivere bedriftseiere å se på de ferdigheter som en potensiell arbeidstaker har i tillegg til de ferdigheter som han eller hun er i stand til å utvikle seg over tid. Snarere enn å erkjenne at det over tid, vil det være behov for å ansette ledere, vil selskaper som har implementert ansattes mentorprogrammer gjenkjenne talent av sine ansatte og vil vite at de nødvendige lederegenskaper vil bli utviklet; de vil finne at de er i stand til å fremme effektivt innenfra.

Grunnen til at medarbeidermentorprogrammer skape disse fordelene er en enkel en. Med ansatt mentorprogrammer, er det mulighet for alle medarbeiderne til å lære den jobben som de skal gjøre fra noen som er mer erfarne; i tillegg til å gi kvalitet opplæring i jobben for de som blir veiledet, nye ansatte er i stand til å lage en forbindelse med etablerte ansatte, til å fokusere på de ferdighetene som de har og på å utvikle den kompetansen som de trenger. Viktigst er imidlertid med ansatt mentorprogram i effekt på arbeidsplassen, nye ansatte vil finne at de er i stand til å få svar på spørsmålene for å få støtte når de trenger det.

De som har vært med selskapet for en stund vil også oppdage at det er mange fordeler med å ansattementorprogrammer. Snarere enn å vente på en ny medarbeider til å komme opp i hastighet, vil mentorer vet at de som de arbeider med, vil være å lære jobben raskt – og at de vil være å gjøre færre feil i prosessen. Med ansatt mentorprogram på plass, vil de som gir veiledning har mulighet til å identifisere de personer som er klare til å vokse og til å ta på seg mer ansvar.

Det er grunnen til at de selskapene som har ansatt mentoring programmer på plass slutt nytte: til enhver tid, vil nye ansatte være å lære jobben fra noen som vet det, og de ansatte vil bli finpusset for avansement. Medarbeider mentorprogrammer vil tillate det å være en konsekvent utvikling av flere ferdigheter, fornøyde medarbeidere som er forpliktet til arbeidsplassen og konsistens som følger med vet at de er har en lojal ansatte som er dedikert, vellykket og klar til å stige til anledningen når spurte

I andre ord, skaper veiledning på arbeidsplassen type miljø som hver bedrift bør håper å ha – et miljø som er fokusert på alles suksess.

Copyright 2008, Cecile Peterkin. Alle rettigheter reservert
.

ansattes motivasjon

 1. Jobbrekrutteringsbyråer kan hjelpe deg få din drøm Job
 2. 15 kvaliteter av en vellykket salg og markedsføring Manager
 3. Deltidsjobber: En god måte å tjene noen cash
 4. Hvordan komme over Work Stress
 5. 8 måter å engasjere de ansatte og Strøm-Up ytelse under en Recession
 6. Hva er en arbeidskontrakt?
 7. Employee Engagement From The Start = Production
 8. Hvordan få Work-life Balance
 9. Overleve eller trives: Det er ditt Choice
 10. *** Hva er en takknemlighet Journal
 11. Har bedriften din Tilhører Awesome Partiet Squad
 12. Unike Ytelser til ansatte for små bedrifter som tilbys av financialfootprint
 13. Mentoring i Workplace
 14. Lærer Cover Letter, fremhever du blant others
 15. Hvordan få disse Amazing Physical Fitness Benefits
 16. Jeg er nødt til å jobbe med denne personen?
 17. Hvordan forbedre den menneskelige faktor i Business
 18. ULIKE TYPER CANDIDATES
 19. Kraften i en positiv Workplace
 20. Er NLP Too Fluffy For Business?