Gi dine ansatte en gave de vil elske deg For

Ikke se nå, men høytiden vil være her før yu vet det. Veldig snart, er mange av dere tenker om to ting: gaver og mål for neste år. I & rsquo; d liker å gi deg noen gode forretningsideer som angriper begge disse utfordringene

Den beste gaven du kan gi deg selv og din organisasjon, er en gave fra en lidenskapelig arbeidsplassen.. Vi tilbringer mesteparten av våre våkne timer på jobb, og ennå, de fleste av oss gruer å stå opp om morgenen for å gå på jobb. Forestill deg (og dine ansatte) tenker på arbeid som en spennende hobby de faktisk ser frem til! Hva ville det gjøre til din moral? ? Hvilken innvirkning vil det ha på din konkurransefortrinn kan

Selskaper maksimere lidenskap og produktiviteten til sine ansatte ved å ansette fire banebrytende konsepter:

1. Aksept
Det første trinnet er å akseptere at vi & rsquo; re alle forskjellige.

Har du avbestiller i ordtaket om at alle ansatte skal behandles likt? I så fall vil de ansatte aldri nå sitt sanne potensial, og aldri bli virkelig glad i sitt arbeid.

Hver og en av dine ansatte har forskjellige styrker, svakheter, liker, misliker, mål, motivasjon og læringsstiler. Ved å forstå og handle på disse forskjellene vil du være i stand til å bringe det beste ut av ditt team.

Vi bør alle glemme den gylne regel som sier, & ldquo; behandle andre slik du ville ønske å bli behandlet & rdquo ;, og erstatte den med ytelsen gjennombrudd regelen som sier & ldquo; behandle andre som de ønsker å bli behandlet & rdquo ;.

2. Utnytt
Fokus på, og utnytte styrkene til hver enkelt på laget ditt

Med fokus på svakheter kan hjelpe en ansatt bli litt mer & ldquo;. Vel avrundet & rdquo ;, imidlertid være & ldquo; godt avrundet & rdquo; er utrolig overvurdert. Ansatte vil sjelden bli sterk i et område av svakhet. Det beste vi kan håpe på er at de vil stige for å bli middelmådig. Men hvor en ansatt har talent, kan de bli verdensklasse. I tillegg, med fokus på å maksimere de områdene der vi har ekte talent er utrolig motiverende.

Dette doesn & rsquo; t mener vi bør ignorere svakheter. For all del, hvis svakheter blir i veien for å gjøre jobben, må du finne måter å håndtere rundt disse svakhetene. Disse kan omfatte jakt etter måter å få dem til akseptable nivåer av ytelse, endre deres ansvar eller rådgivning dem ut av organisasjonen. Men don & rsquo; t forventer at de skal bli & ldquo; ekspert & rdquo; i morgen i disse områdene de & rsquo;. re svak i dag

Din avkastning på investeringen vil være betydelig større ved å fokusere arbeidstakeren & rsquo; s innsats på å bygge videre på sine talenter ved å legge til ny kunnskap, erfaring og verktøy. Vil du heller ha en & ldquo; godt avrundet & rdquo; ansatt eller en verdensklasse ansatt?

3. Impact
Definer utfall, ikke trinn. Være deltakende, ikke diktatorisk

Konvensjonell ledelse visdom sier at du & rsquo;. Ll få mest mulig ut av dine ansatte ved å definere konkrete mål og detaljerte prosedyrer for å komme dit. Dette er bare delvis rett. Opprette utfordrende mål er kritisk, men la de ansatte finne ut hvordan å komme dit

De fleste av oss vet det & rsquo; s. Folk på frontlinjene som virkelig forstår den beste måten å få ting gjort. Definere hver detaljert prosedyre for dem ikke bare kveler deres motivasjon og kreativitet, men også reduserer sjansen de & rsquo; ll skape banebrytende ytelse.

Hvis du & rsquo; ve ansatt de rette folkene og gitt dem de nødvendige verktøy for å gjøre jobben, bør du gi dem frihet til å få jobben gjort. Å gi dem eierskap vil tillate dem å nå sitt sanne potensial.

4. Celebration
Det & rsquo; s grunnen til at lagene spiller bedre foran et hjemby mengden. Det & rsquo; s grunnen stå opp tegneserier strømmen av latter fra publikum. Vurdering fungerer!

Finn måter å måle og belønne positive resultater. Kompliment og feire dine team og rsquo; oppnådd store og små. Belønning aktivitet, ikke bare innbringende ytelse.

Det & rsquo; s ikke noe slikt som for mye ros så lenge det & rsquo; s ekte.

Selv om disse begrepene er enkle, de kan være komplisert å gjennomføre. Det første trinnet er å sikre at du har ledere som kjøper inn, og har muligheten til å gjøre disse ideene ekte. Husk, de sier folk slutte ledere, ikke selskaper
. & Nbsp.;

ansattes motivasjon

 1. *** Bouncing Back From Fear of Failure In Your Business
 2. *** Slik oppretter Playful økonomisk suksess In Your Business
 3. *** Hvem du er som gjør en Difference
 4. Komme Fired I Voicemail
 5. CNA klasser på nettet Spørsmål og svar for Future Health Assistants
 6. Hvordan komme i løpet Kjedsomhet - Nyttige tips for en Live Receptionist
 7. Unike Ytelser til ansatte for små bedrifter som tilbys av financialfootprint
 8. Middelmådige holdninger og Svakhetene med Greatness
 9. Profesjonell CV Services en tjeneste svært essential
 10. Motiverende videoer - Rocky: The One-In-A-Million Shot 
 11. Motiverende Ansatte: Forstå Deres Needs
 12. Employee Engagement From The Start = Production
 13. En positiv arbeidsplass Midler ... Latter og moro 
 14. Scrabble Word Finder - Virkelig gunstig for ordet spillere 
 15. Viktigheten av å opprettholde en positiv holdning i Workplace
 16. Påføring Abraham Maslows behovspyramide Theory of Motivasjon til Training
 17. Managing People Effectively
 18. Jobber for kvinner (وظائف نسائية) er tilgjengelig i en Utallige Number
 19. *** Hvordan du flytter Past Emotional stuckness og gjennomføre (nesten) alt i din virksomhet! 
 20. Måter å motivere ditt Employees