Helse og Massasje på arbeidsplassen årsak og effect

Arbeid i et kontor eller på en datamaskin for lengre perioder kan sette press på halsen, skulder & amp; ryggmusklene som igjen kan føre til spenning & amp; stivhet. Denne spenningen kan forårsake hodepine, samt rygg, nakke & amp; skuldersmerter. Om igjen uten tilsyn, kan det også påvirke din evne til å fungere effektivt i arbeid & amp; din generelle livskvalitet. Enkle teknikker som Office Massage & amp; Yoga kan bidra til å lindre smerten & amp; andre symptomer etter frigjøre spenninger & amp; øke muskelstyrke & amp; fleksibilitet.

Chair massasje er perfekt for kontoret eller arrangementssted. Mens mottakeren er fullt påkledd, terapeuten vanligvis fokuserer på hode, nakke, skuldre, rygg, armer og amp; hender. Terapeuten bruker en bærbar massasjestol som er designet for komfort & amp; support. Mange arbeidsgivere bruker massasje som en del av sitt ordinære ytelser til ansatte program. Massasje på arbeidsplassen er bevist å bidra til å forhindre skader krav, redusere stress permisjon & amp; absentees, samt øke selskapets moral & amp; produktivitet

& laquo;. luksusen til massasje & amp; yoga har blitt erstattet med nødvendighet. Science beviser at disse praksis bidra til å øke blodgjennomstrømningen, sammen med massevis av andre fordeler, er det perfekt fornuftig å inkludere dem i arbeidsdagen & rdquo; sier Becca Starr, som nylig lanserte en bedrifts Velvære divisjon innenfor hennes Los Angeles Virtual Spa selskap (www.BeccaStarr.com). & ldquo; Det virkelig ser ut til å passe en etterspørsel og formål i samfunnet vårt ... det & rsquo; s gruppe som trenger det rdquo mer enn vår gjennomsnittlig spa-goer &;.

Arbeidsgivere har også brukt gavekort for selskapets bonuser og amp ; overtids insentiver! Og selvfølgelig disse tjenestene kan brukes for Employee Vurdering Day & amp; Firmafester.

Her er et brev fra USAs suksess coach, Jack Canfield. Han skriver "I morgen er Staff Vurdering Day på vårt kontor. Vi starter dagen med å bringe inn en yoga instruktør for å lære oss yoga i morgen. Så, vi har massører kommer til å gi de ansatte en avslappende massasje, etterfulgt av foryngende ansiktsbehandling. (Yes Men, ansikts er ganske luksus!) Vi har også tid til å slappe av, spise lunsj, og bare henge ut og nyte hverandres selskap.

Jeg gjør en vane å planlegge dager som dette to ganger et år, og det er alltid gøy. Det er en flott måte å motivere, inspirere og takke mine medarbeidere for hva de bringer inn i livet mitt.

Jeg oppfordrer deg til å sette pris på menneskene i livet ditt, også. . enten det er ansatte, familie, venner eller naboer håper jeg (denne) vil inspirere deg til å gjøre nettopp det "

Som han signerer all sin korrespondanse, & ldquo;. Dedikert til din suksess & rdquo; med tag-line, & ldquo; Tar deg fra der du er til dit du ønsker å være og rdquo!; Som en mann som har levd dette, er hans historie en fantastisk & amp; oppløftende én, i likhet med mange andre bemerkelsesverdige trendsettere, han vet de absolutte fordelene med å ta seg tid til å ta vare på deg selv. Resultatet er mer produktivitet, mer fokus & amp; mer av alt som & rsquo; s positiv

Artikkel Kilde:.. http://EzineArticles.com/?expert=Jason_Chase
& nbsp;

ansattes motivasjon

 1. Professional Resume Writer - Han er den Expert
 2. Definere kvaliteter av en Professional
 3. Hvordan Facebook påvirke din karriere? 
 4. *** Hvem du er som gjør en Difference
 5. Sysselsetting Bakgrunn Verification - en viktig Exercise
 6. Lær hvordan å tjene penger, selv når du sover! 
 7. Jeg er nødt til å jobbe med denne personen? 
 8. Påføring Abraham Maslows behovspyramide Theory of Motivasjon til Training
 9. Meningsfulle Connections i Everyday Life
 10. Mentoring i Workplace
 11. Opprette Effektiv People
 12. 5 grunner til at du ikke vil få en Job
 13. Viktigheten av å opprettholde en positiv holdning i Workplace
 14. *** Hvordan lage en Vision Board -. SOM FUNGERER 
 15. Hvordan tjene penger som frilans Writer
 16. En karriere ekspertens råd om hvordan du kan bli en cna
 17. Hvorfor trenger dine ansatte La deg? 
 18. Er det noen som virkelig fungerer på 04:00 på en fredag? 4 måter å gjøre mest mulig ut av Time
 19. Ansette, Promotion, Hever - The Three Avgjørende Factors
 20. Hvordan finne motivasjon til å unngå distraksjoner når du arbeider Home