Hvordan å svare på intervju spørsmål - Q17

Hvordan takle stressende situasjoner

Hvis jeg har spurt om hvordan jeg takle stressende situasjoner, det første som ville stikke innom min? Hodet er, & ldquo; Du mener som dette & rdquo; (Jobbintervjuer er veldig, veldig stressende Måten du takle at stress er en anerkjennelse av at det & rsquo;.. Kommer til å bli stressende, forbereder intervjuet så mye som mulig, og ta noen dype avslappende åndedrag før du begynner) Men nå er ikke tiden for å gjøre det vits. Min filosofi er & quot; aldri la dem se deg svette & rsquo;.

Denne "stressende situasjoner 'spørsmål er en legitim jobb intervju spørsmål. Hvem ikke & rsquo; t har stress?

Hver jobb kommer til å ha litt tid når du kommer til å føle seg overveldet og stresset ut. De & rsquo; d liker å vite at du kommer til å reagere på en rolig, rasjonell måte i stedet for utbrudd i et temperament tantrum, skriking, gjemmer seg, eller noe annet som enten ville fremmedgjøre dine medarbeidere eller være noe annet uproduktivt. Stressmestring er en verdifull ferdighet

& quot;. Du takle stressende situasjoner og rsquo Hvordan gjøre; er en mer generalisert versjon av & quot; Fortell meg om en gang du har funnet deg selv i en stressende situasjon, og hvordan du løste det & rsquo.; Begge er atferdsintervjuspørsmål. Hvis du får & quot; Fortell meg om en gang & hellip; & rdquo; versjon, du absolutt bør ha en historie å fortelle. Jeg anbefaler alltid å bruke STAR-metoden (Situation eller Task, Action resultater) å svare på det & mdash; det holder deg fra springende off topic og sørger for at du treffer de mest kritiske aspekter ved historien.

Hvis du får mer generalisert spørsmålet om å håndtere stressende situasjoner, har du litt mer spillerom til å snakke om din generelle tilnærming til å håndtere stress, men alltid huske på at du & rsquo; re snakker om arbeid. Hold det profesjonelle og alltid ta det med tilbake til historien (og gjennomføring):

& ldquo; Hvis en situasjon virker overveldende, jeg mentalt bryte den opp i mindre trinn, eller gjennomførbart mål, og bare fokusere på å nå hver en på den måten å oppnå den større oppgaven. Faktisk, at & rsquo; s hva jeg gjorde med XYZ prosjektet. Vi hadde et stort problem med X problem, men jeg brøt den ned i & quot; hva som må skje først, & rsquo; og konsentrerte seg om ett skritt om gangen. Jeg var i stand til å se flere løsninger til større problem, og faktisk fikk vi hele prosjektet ferdig på rekordtid & rdquo;.

Eller, & ldquo; Jeg synes det er best ikke å konsentrere seg om gjenværende rolig, kanskje ta noen dype åndedrag. Når jeg kjører inn i en kunde som & rsquo; s opprørt, det hjelper dem til å roe ned hvis jeg & rsquo; m rolig og vi kan jobbe sammen for å løse situasjonen & rdquo;.

Fremfor alt, velger du et svar som viser at du kan møte en stressende situasjon head-on på en produktiv, positiv måte og ikke la noe stoppe deg fra å oppnå dine mål
. & nbsp.;

intervjutrening

 1. Hvordan å svare på intervju spørsmål - Q39
 2. Hvordan Lukk Din Intervju og få den Job
 3. Telefonintervjuer Tips 6 - Slik prosjektet Enthusiasm
 4. Tips for Nursery School Interviews
 5. Job Intervju Takk Send Guidelines
 6. Felles View On Intervju Transcription
 7. Hvordan å svare Job Intervju Spørsmål: En strategi for Success
 8. *** Hvis du er ute etter en måte å forbedre ditt bilde, ikke glem Voice
 9. Hvordan å svare på intervju spørsmål - Q23
 10. 5 Setninger Jobb jegere aldri skulle Use
 11. Hvordan å svare på intervju spørsmål -. Q4
 12. Gjennomføre Online jobbsøk uten å søle Too Many Beans
 13. Telefon intervju tips - nummer 19: Hemmelige triks for å telefonintervju Success
 14. Hvordan å svare på intervju spørsmål - Q9
 15. Fordeler med Behavioral Interviewing
 16. Best Cover Letters og Takk Letters
 17. Best Job Intervju takkebrev Format
 18. Hvordan å svare på intervju spørsmål - Q20
 19. Jobbsøk Tips - Bli med i Linkedin Today
 20. Hva er din største svakhet? Hvordan å svare de mest irriterende Job Intervju Spørsmål-og likevel…