Er "Utbytte" A Dirty Word

& laquo;? The Fed Sparer Wall Street & rdquo; er overskriften alle ønsker å se. Men de som de & rsquo; re får er mer beslektet med overskriften som kjørte i sist torsdag & rsquo; s New York Times. Overskriften & ndash; & ldquo; Wall Street er avhør om Bernanke er tøff nok & rdquo; & ndash; høres ut som en rant mot Bernanke. Det wasn & rsquo; t. Det rett og slett gjort det punktet at Bernanke doesn & rsquo; t har nesten tillit fra investere samfunnet at han har fra den akademiske en.

Vel, duh! Bernanke har vært en livslang medlem av & ldquo; de som kan og rsquo; t & rdquo; klubb. Nå er han & rsquo; s sluttet seg & ldquo; de som kan & rdquo; klubb, bortsett fra hans andre medlemmer som blir banket av et fallende marked aren & rsquo; t sikker på at Bernanke har sine tilbake

Som ikke føler seg trygge i disse dager.? I & rsquo; m opp i Boston besøke mine foreldre. De & rsquo; re både i deres 80-tallet. Da jeg begynte en investere tjenesten et par år siden med fokus på utbyttebetalende selskaper, rådet jeg dem til å sette noen av sparepengene sine inn i de selskapene jeg var å anbefale.

De drog på. Ikke at de tvilte på verdien av handelen tjenesten. De rett og slett aldri hadde investert i enkeltselskaper, og på deres alder det virket litt skremmende. Så jeg sa jeg & rsquo; d gjøre det for dem

Nå, hver gang jeg besøker dem, de kan & rsquo;. T takke meg nok for de utbytte sjekker de får i posten. Det bidrar til å betale for sine daglige utgifter. Og de setter pris på den økte verdien av inntekten sin portefølje.

Denne helgen, jeg måtte fortelle dem porteføljen hadde glidd et par punkter. Det wasn & rsquo; t enkelt. Men jeg ønsket å sikre at de forsto det store bildet. Så jeg forklarte at ingen sektor eller klasse av selskapene gå opp på ubestemt tid. De tar en pust i bakken nå og da.

Da jeg prøvde å sette den porteføljen i sammenheng med hva markedene gjorde. Jeg sa at det var det mye bedre enn de generelle markedene. Jeg også minnet dem om at de & rsquo; re fortsatt får sine utbyttesjekker mens en rekke andre investorer mister sin skjorte

Min far & rsquo; s. Ansiktet vendt dystre. UH oh. Har jeg ikke forklare tydelig nok?

Nei, det wasn & rsquo; t det. Det wasn & rsquo; t den porteføljen han var bekymret. Han fylte meg i.

Han åpnet en konto for noen år siden med sønn av en hans venner. Han gjorde det mest som en tjeneste. Hans eneste instruksjoner til ham var, & ldquo; Jeg don & rsquo; t bryr seg hvor mye penger jeg gjør. Jeg bare don & rsquo; t ønsker å miste noen & rdquo.;

Han viste meg sin IRA konto. Au. Det hadde dyppet rundt 11 prosent i november og ytterligere to prosent i desember.

Fra sin månedlige uttalelser, jeg kunne se at den skyldige var en Citigroup obligasjon. Dens prisen hadde gått ned. Jeg wasn & rsquo; t overrasket. Som du sikkert vet, Citigroup & rsquo; ble konsernsjef jaget ut av kontoret et par måneder siden for å la banken å avskrive milliarder av dollar verdt av gjeld. Investorer rushed å selge obligasjonene de holdt med Citigroup, forårsaker at prisen skal gå ned.

De som holdt på, inkludert mine foreldre, nå må innse at deres sparepenger har tatt en stor hit.

Jeg kunne & rsquo; t angre hva som hadde skjedd med foreldrene mine, men jeg ønsket å fortelle dem noe å muntre dem opp

Jeg kunne ha fortalt dem om å ta det penger ut av Citigroup og satt. det i et fond som spesialiserer seg på utbyttebetalende selskaper. Men for å fortelle deg sannheten, de skjønner & rsquo; t gjør en veldig god jobb med å velge selskaper. Den gjennomsnittlige avkastningen har en tendens til å være en uinspirerende tre prosent eller lavere. Og verdistigning er ikke noe å skrive hjem om.

Jeg kunne fortelle ved å se på ham at opplevelsen traumatisert ham. Han fikk brent en gang. Han gjorde & rsquo; t vil at det skal skje igjen. Mens han ikke & rsquo; t følger markedet tett, han leser avisen, og han visste at økonomien var i trøbbel

Så ordene sølt ut, & ldquo;. Er du sikker på at utbyttebetalende selskaper vil holde seg i år ? & rdquo;

Det & rsquo; s godt spørsmål. En fallende marked er dårlige nyheter til rundt 98 prosent av investorene. Hvorfor skulle det være annerledes for investorer i utbytte selskaper? Det & rsquo; s ikke noe sted å gjemme seg i en fallende eller krasjer markedet, rett

Feil?. Jeg har tre måter å gjøre trygge investeringer i utbytteselskaper. Det vil tjene penger for deg, selv om markedet faller fra hverandre foran øynene dine.

For én ting, skaper et fallende marked sine egne muligheter. Og på noen måter, mulighetene er mye bedre enn før, akkurat som de er for eiendomsmegling investorer vasser i et marked der prisene har krasjet, og eiendommen er grisebillig. Storslått bargains avvente de første investorene som vet en god ting når de ser en.

Så, det & rsquo; s første av mine tre & ldquo;. fallende marked Inntekt Plays & rdquo; Men de to andre fungerer like bra.

Du skjønner & rsquo; t nødt til å vente med å øse opp noen utrolige gode kjøp. Markedet er strødd med selskaper som har lidd tap på 15, 20 og 30 prosent. Og fordi deres kursen har falt så mye, i stedet for å tilby utbytte på 4-5 prosent, disse selskapene og rsquo; utbytte varierer fra seks prosent og oppover.

Under nedgangstider, organisk vekst (det er, vokser de eksisterende eiendeler) kan være vanskelig. Noen selskaper i stedet velger å kjøpe ut andre selskaper lastet med kontanter og kan skilte med godt salg. Disse oppkjøpskandidater kan se deres prisoppgangen i en hast når ordet lekker ut at andre selskaper har dem i sine severdigheter.

Så er det de ekstraordinære selskaper som kan svømme mot strømmen. Selv om markedene kan være i trøbbel, har disse selskapene funnet en måte å dyrke sine eiendeler, omsetning, fortjeneste eller utbytte. Hvis du kan finne et selskap som kan gjøre alle fire tross forferdelige økonomiske forhold, og deretter sitte på dem for alt de & rsquo; re verdt. Disse selskapene don & rsquo; t vokser på trær.

Disse bestandene er der ute og tilgjengelig for de som er villige til å se. Ingen liker det når markedet faller. Mange har allerede tatt sine klumper som mine foreldre har. Men å snu ryggen til utbyttebetalende selskaper nå er ikke riktig trekk. Disse selskapene kan hjelpe din portefølje komme tilbake på sporet og bli der. Hvis du haven & rsquo; t prøvd dem allerede, bør du gi dem en sjanse
. & Nbsp.;

investere

 1. Tjene penger - Investerings Clubs
 2. The Mysterious 1 933 St Gaudens $ 20 Gold Coin
 3. Getting Your Car Winter Ready
 4. SBI Investment Plan - SBI Magnum Taxgain Scheme
 5. Korrelasjon og Din Portfolio
 6. Åpning Demat konto for Aksjehandel Platform
 7. Private penger i Real Estate Investment - Prospekte 101
 8. De 3 Deadly feil i Online Share Trading
 9. Tjene penger i Sideways Markets
 10. Shaw Capital Management februar Nyhetsbrev: statsobligasjonsmarkedene tre av 3
 11. Foreign Exchange (Forex) Training
 12. Belåningsgrad: Know Your Numbers
 13. Noen ord om Online Investment
 14. *** Investment Grade verdiaksjer (IGVS) Bargain Stock Monitor
 15. Search Engine Marketing-Oppretthold nettstedets Visibility
 16. Marginal Ytelse på Qualcomm
 17. Bli en entreprenør med Pålitelig Investment
 18. Inkluderer vare TRADING IN YOUR PORTFOLIO
 19. Stor investering bøker fra fortid og Now
 20. Hold deg unna IPOs