Patenter, varemerker, opphavsrett, forretningshemmeligheter Beskytt din oppfinnelse!

Patent tallene er utstedt sekvensielt, som begynner med nummer én. Patent nummer én ble utstedt til Samuel Hopkins 31. juli 1790. Det tok 75 år for United States Patent and Trademark Office (USPTO) om å utstede patent nummer 1.000.000. Patent nummer 7000000 ble utstedt 14. februar 2006. Det tok bare syv år for USPTO å flytte fra utstedelse av patent nummer 6.000.000 til 7.000.000.

Hva betyr dette? Ganske enkelt, det er mer kreativitet nå som til enhver tid i historien. Den gamle sag som & ldquo; det er ikke noe nytt & rdquo; er helt feil. Det har aldri vært så mange mennesker og virksomheter som skaper nye, unike produkter, teknologi og tjenester, og så kjørt til kommersialisere disse oppfinnelsene. Flere patenter og entreprenører forsøker å markedsføre sine produkter er et tegn på at det er mer konkurranse om vellykket emisjon.

Det er viktig at gründere beskytte sine oppfinnelser. Dette er en form for forsikring. For å forsøke å markedsføre en oppfinnelse uten å dekke arbeidet med skjold av patenter, varemerker, opphavsrettigheter eller forretningshemmeligheter beskyttelse indikerer en fjollete tilnærming som ikke vil lykkes. Investorer, rettighetshavere, og investorer kreve beskyttelse som disse immaterielle produkter råd. Selv om entreprenøren skal selv-markedet oppfinnelsen, er avgjørende for å avverge konkurranse beskyttelse.

En farmasøyt i Atlanta, i begynnelsen av 20-tallet, skapte en formel for sirup som han solgte på brus fontenen i sitt apotek. John Pemberton blandet sirup med soda vann og solgt drikke av concoction som et velvære drikke for å kurere smerter og plager. Mr. Pemberton hadde skapt Coca-Cola. Han har aldri forventet at Coke skulle bli en internasjonal komfort produkt, brus. Det smarteste John Pemberton noensinne gjorde, foruten inventing Coca-Cola, var å håndtere den hemmelige formelen for sirup som en forretningshemmelighet. Til denne dag, Coca-Cola Bottling Company ivrig beskytter ingredienser og kjemi involvert i å produsere basen sirup som er essensen av klassiske Coca-Cola.

Big Boy Restaurants beskytter oppskriften på tartar saus som går på sine smørbrød, og at mange kunder kjøper av flasken og ta med hjem. McDonalds innbitt beskytter prosessen sine restauranter utnytte til å kutte, kokk og sesongen sine franske-frites. William Wrigley var like manisk på å holde hemmelig hans teknikk for å levere kraft flavored, langvarig, tyggegummi.

forretningshemmeligheter vanligvis ikke er i stand til å sikre patentbeskyttelse. Nyheten av Trade Secret er i blending, kjemi eller kronologi utnyttes til å levere det ferdige produktet. Hvis du har en slik oppskrift du vil ønske å holde denne kunnskapen svært nær, så det kan bli svært kostbar. Hvis publikum visste formelen for Coca-Cola, ganske muligens det ville være mange forbrukere opptatt av å blande sin egen drink hjemme. Coke ville ikke like det!

Hvis produktet har potensial og nødvendigheten av å bli en forretningshemmelighet du vil ønske å følge flere svært grunnleggende trinn. Først skrive ned hver hendelse knyttet til utviklingen av formelen. Hold en loggbok med data, datoer og detaljer om arbeidet ditt. Som du fullfører din utviklingsarbeid minnes alle trinnene avgjørende for å levere det ferdige produktet du ønsker å holde hemmelig i en oppskrift eller sammendrag dokument. Deretter lagre i et svært trygt sted (en bankboks eller safe) alt arbeidet produktet og oppskrift eller formel.

The Trade Secret får utrolig ressurs verdi når produktet blir en suksess i markedet. Selge en virksomhet bygget rundt en fullstendig beskyttet Trade Secret eksponentielt øker verdien av selskapet. Coca-Cola, Betty Crocker, Duncan Hines, Oil of Olay, Schlitz, Dom Perignon, Ben og Jerry & rsquo; s og Estee Lauder & rsquo; s Youth Dew er bare noen få eksempler på kjente merkevarer bygget rundt en forretningshemmelighet
Et varemerke er viktig i utviklingen av merkekjennskap for et produkt. Bruk en Patent Attorney når du nærmer høyt spesialisert område av søker varemerkebeskyttelse. Jeg har aldri sett en entreprenør kunne navigere de svært komplekse arbeidet i USPTO. Jeg har sett mange forsøk på å håndtere prosessen, alt resulterer i fullstendig fiasko.

Innholdet av et varemerke kan inkludere en tilpasset, identifisere ikon, stilisert merkenavn og en branding uttalelse. Nike bruker den berømte skråstrek (ikon) Selskapets & rsquo; s navn (gjenkjennelig stilisert font) og & ldquo; Just Do It & rdquo!; (branding setning). Omfatte alle de elementene som publikum vil kjenne igjen i varemerkesøknad.

Se deg rundt på lokale, regionale, nasjonale og internasjonale selskaper og merkevarer som du ser hver dag. Pat & rsquo; s Cheese Steaks i Philadelphia er en lokal bedrift som har høstet stor berømmelse og merkevare anerkjennelse og beskytter deres merkevare med et varemerke. Det er et reisemål for besøkende til Philly. Chanel, den franske haute couture merkevare, er internasjonalt respektert og den klassiske & ldquo; C & rdquo; som pryder hver enhet av Chanel produktet er en av de mest anerkjente merke ikoner i verden. Truly Nolen, nasjonalt pest fjerning service, varemerker muse ørene sett på hvert stykke salgsgarantier, reklame og servicebil selskapet benytter.

Å eie et varemerke tildeler en plikt til politiet og beskytte den tildelte mark. Inkludering av & trade; på hver enhet av produktet er viktig. Igjen, ta kontakt med en advokat. Varemerker kan ufrivillig bli fraflyttet og tapt.

Opphavsrett benyttes for å beskytte åndsverk. Movie innhold, poesi, musikk, bøker og skuespill opphavsrettslig beskyttet. Vi har jobbet med kunder på en rekke video-og brettspill. Vi har alltid opphavsrett reglene og /eller leke funksjonene i spillet

Nylig, Dan Brown, forfatteren av den svært vellykkede boken & ldquo;. Ble The Da Vinci Code & rdquo ;, egnet for plagiat av de britiske forfatterne av en bok om jakten på den hellige gral. Jakten på den hellige gral er sentral i handlingen i & laquo; The Da Vinci Code & rdquo ;. Det er full bibliotekets hyller viet til jakten på den mystiske hellige gral. Og likevel, under oppkjøringen til filmen utgivelsen av & laquo; The Da Vinci Code & rdquo; et søksmål som involverer denne intellektuelle eiendom ble påbegynt. Brown og hans forlegger forsvart sine rettigheter under deres Copyright beskyttelse. De vant fullt stadfestelse fra retten.

Produsenter av intellektuelle innhold egenskaper (filmstudioene, plateselskaper, forlag) er svært nølende til å akseptere uoppfordrede forslag til vurdering. & ldquo; The Da Vinci Code & rdquo; saga er årsaken. Søksmål er florerer i området for intellektuell eiendom. Vi husker alle tingene som vi så, hørt eller opplevd fra en fjern, men dim forbi. Gulpet opp en variant av den erfaringen kan finne veien til den skriftlige siden. Voila, var dette materialet plagiert?

Mattel og Hasbro vil ikke gå gjennom noen utenfor leketøy innleveringer. Er det ikke tilfeldig at det ikke har vært et gjennombrudd leketøy innføring i år fra Hasbro eller Mattel? Dette er en av de uheldige biprodukter av en saksøkende samfunn, grensene plassert på nødvendige innovasjoner. Beskytt åndsverk med Copyright.

Jeg anbefaler til mine klienter, før å bruke en krone på en patent advokat, at de utfører en overfladisk søk ​​på USPTO.Gov web-site ved å gi alle opplagte stikkord aktuelt til sin oppfinnelse. Hvis en rekke patenterte produkter kommer opp, og de er spot-on sin idé, kan varen ikke være en kandidat for en innlevering. Hvis feltet virker åpne og rene, så jeg anbefaler å ansette patent advokat gjennomføre en profesjonell, grundig søk. Den dyptgående søk vil bekrefte potensialet for å lykkes med å få patentbeskyttelse.

Patenter er den foretrukne stil av beskyttelse for de fleste oppfinnere og gründere. Patenter (utility) er svært kraftige agenter for forsvar mot predatorer, tyver og kutte ut kunstnere. Ikke for å være en boor, men igjen, benytte tjenestene til en patent advokat. Jeg er alltid overrasket og underholdt på hvor mange mennesker tror de kan lykkes skrive, gi svært spesifikk 3-D CAD kunst, fil, håndtere USPTO innvendinger og flytte patent gjennom labyrinten av en føderal regjering byråkrati. Go figur! De kaste bort tid og penger, og vanligvis negere noen mulighet til å ha en re-arkivert patent hell få patent nummer.

Den provisoriske Patent innlevering er i utgangspunktet et brev som er plassert på filen med USPTO. Den provisoriske filing råder USPTO av beskrivelsen av produktet du forsøker å utvikle. Brevet har en ettårig livssyklus og må utvides med en formell patent innlevering (Utility eller Design) eller produktet er forlatt for alltid.

Vi utnytter den provisoriske Patent som en fullt lovlig måte å si at en Produktet tidlig stadium utvikling er patentsøkt. Dette innlevering er også veldig billig i forhold til en design eller verktøy patent. En midlertidig patent filing gjør det også mulig at entreprenøren å ha en ett år tidsvindu for å teste og måle marked respons til oppfinnelsen. Hvis reaksjon er positiv, så det forsterker nødvendigheten av å fortsette å vie ressurser til videreutvikling av muligheten.

Design Patent dekker bare art funksjoner nevnt i søknaden. Dette er den svakeste form for patentbeskyttelse. En konkurrent trenger bare å endre et designelement, kosmetisk funksjon eller legge til en håndtverker variant for å overvinne en Design Patent. Men for produkter som har virkelige kommersielle potensial, men kan ikke overvinnes før, eksisterende produkt kunsten å få en Utility Patent, Design Patent tilbyr et potensielt viktig fordel: muligheten til å holde et produkt suspendert i pågå Patent Pending status.

Vi har gjort dette på en rekke anledninger. En enkel endring i første innlevering betyr at en byråkrat på USPTO må finne filen, plukke den opp, setter den endrede filing detaljer og re-log innlevering. Som et resultat innlevering går til baksiden av linjen, og vi får måneder mer Patentbeskyttelse.

Hvorfor gå gjennom alt dette? Når et produkt er i Patent modus den har maksimal beskyttelse. Ved utstedelse av patent nummer klokken begynner tikker på effektiv livet av beskyttelse og detaljer av nyheten av det patenterte produktet blir offentlig kjent. Produktet er unngått. Det kan være utrolig enkelt for mindre enn samvittighetsfull knock off artist til ingeniør rundt oppfinnelser unike funksjoner og fordeler.

Ved å holde et produkt i Patent limbo holder vi funksjonene innhyllet fra enhver offentlig oppmerksomhet. Dette fører ofte til en først på markedet fordel, og konkurransen er bare klar over at det er en patentsøkt. Den ekstra tiden at produktet får, for å bygge og utvide salgs trekkraft, og starte branding prosessen er eksponentielt mer verdifullt enn advokathonorarer som kreves for å holde legge elementære tilføyelser til Design innlevering. Du ønsker å være først til markedet, og har så mye tid som mulig til frittstående i et marked.

Utility Patent er overmåte verdifull, både som et beskyttende skjold mot konkurranse og som en bedrift eiendel. Oppfinnelsen som mottar et verktøy patent nummer fra USPTO er potensielt interessant for lisenstakere, samarbeidspartnere, investorer og venture capital. De fleste patenterte produkter (MPV), men aldri gjøre det til markedet. Vi ser ofte oppfinnelser som er romanen, og dermed patent mulig, men ikke kommersielt eller nødvendig, eller fordelaktig. Vi vet alle en gal vitenskapsmann eller to, med endeløse design, oppfinnelser og patenter, hvorav ingen er noensinne kommer til å bli en suksess i markedet.

Utility Patent beskytter de nye funksjonene og fordelene som programmet beskriver i stor detalj. Patentet advokat vil fortelle den unike aspekter av oppfinnelsen din. De vil også nevne andre patenter i nærheten din plass, men møysommelig merk forskjellene iboende til oppfinnelsen din. I tillegg vil en stor innsats bli viet til å skape 3D-Computer Assisted Design kunst som skildrer produktet fra alle mulige vinkler og viser grafisk unikt produkt.

verktøy patent filings sjelden seile om USPTO uten å bli utfordret. En kompetent patent advokat forventer ofte svakheten i en filing og har en kappe av retorts klar til å ta opp sensor bekymringer og spørsmål. Dette re-dirigerer filen tilbake til byråkratiet på USPTO. Jeg sier til mine klienter at de kan forvente seg av en 18-måneders ventetid før du mottar innkalling til USPTO vedtaket. Men på flere komplekse filings, har jeg sett prosessen ta opptil seks år.

Tro meg, det er verdt arbeidet, ventetiden og investering hvis et vellykket resultat fra USPTO er oppnådd. En Utility Patent formidler gravitas. Oppfinnelsen har stått opp til de strengeste granskning og er tildelt den mest ønskede dommen: oppfinnelsen har import
. & Nbsp;.

juridiske tjenester

 1. Kjemp for frihet med den kriminelle advokat San Diego
 2. Søker etter den Erfarne Mesothelioma Lawyers Texas? 
 3. En Atlanta Criminal Advokat Forklarer Søk og Seizure
 4. Hvordan krav Social Security funksjonshemming fordeler i riktig Manner
 5. Ting du trenger å vurdere når vi leter etter Workers Compensation Attorney
 6. Vet skade krav og dens Significance
 7. Employment Law - Elegance - Nedskrivning Elegance - Job å lage Affordable Adjustments
 8. Skilsmisse advokat NY er utmerket Aid
 9. Employment Law - Hva er Incapacity Diskriminering 
 10. Hvorfor ansette en bilulykke advokat er viktig? 
 11. Ansatt og arbeidsrett - Fire ting du trenger å vite om deres Rights
 12. Beskyttelse Made Essential gjennom Child Abuse Lawyer
 13. Forskjellige typer barnet forvaring Cases
 14. Iverksette tiltak for å løse Forsikring Disputes
 15. Bruken av å ha familie Lawyers
 16. Hva Eiendom eierne trenger å vite om Discrimination
 17. Tucson Car Accident Lawyer
 18. Har du blitt utsatt for represalier? - Noen Gunstig Pointers
 19. Bruker Internett til å markedsføre din egen House.
 20. En skade på jobb krav - Filing Det er retten til en Employee