Hvordan en Cool Food Product Mistet en viktig markedsførings Advantage - og Died

Hvordan en Cool Food Product Mistet en viktig markedsførings Advantage - og Død

Nylig ble jeg intervjuet av en nasjonal småbedrifter magasin om et tema som er alt for real; og svært problematisk for små forretningsmenn. Forfatteren av historien prøvde å løse et enkelt problem som mange av oss har møtt, og møter hver dag. Slik beskytter du et produktkonsept som ikke kan være beskyttet av patenter eller opphavsrett? Her er problemet, og noen tanker om de beste måtene å beskytte arbeidet ditt produkt.

Den aktuelle produktet i dette tilfellet var en kake. En enkel matvare som nesten alle kan gjøre ved å følge instruksjonene på en kake batter boksen er ikke noe som vanligvis har patentbeskyttelse. Denne kaken var litt unik, men. Den kaker designer hadde laget en kake i form av en baby bleie og hevdet delikatesse som en liten bit for å bli fortært på baby dusj. Selv med bleie profil og baby shower franchise-patent advokater hadde gjort oppmerksom på at det ikke var rettslig beskyttelse skal måtte holde konkurrenter unna mulig falskhet.

Vår kake entreprenør begynte å selge bleie /baby shower kaker i sitt lokale område. Han nøt noen innledende suksess før, lo og se, en dag han gikk inn i bakeriet avdeling av en butikk som bar hans matvare og ved siden av hans konfekt var en kake i nesten samme design som sin bleie formet concoction. Han ble umiddelbart overvunnet av en rekke følelser som spenner fra sint til veldig redd. Hva kan han gjøre for å beskytte franchise som han følte han hadde skapt?

Jeg har aldri møtt kaken designer som var nå i denne gåten. Min eneste kunnskap om situasjonen ble formidlet til meg av damen reporter montering historien for henne månedlig publikasjon. Men jeg har kjent mange gründere, oppfinnere og små bedrifter som har funnet seg i lignende flekker.

Reporteren ville vite hva markedsføring trinn, strategier eller opsjoner kaken maker kunne ha tatt for å beskytte sin først til markedet fordel. Var det for sent å re-etablere seg fordelaktig posisjon som skaperen av baby shower confection?

I forbrukerprodukt markedet, hvis et produkt er unikt og vellykket, vil det nesten alltid bli duplisert i en eller annen form. Målet med copycat er å komme så nær originalen som mulig uten å krenke patenter eller varemerker. Den kommersielle målet for enhver seriøs produkt Cloner er å svamp av forbrukernes bevissthet og spenning skapt av det opprinnelige produktet og Hevert inntekter.

Mat produkter er spesielt vanskelig å formelt beskytte. Hemmelige oppskrifter og forretningshemmeligheter blir ofte brukt til å lage et mysterium barriere mellom skaperen /eier og ideen tyv søker å gjenskape smaken og utseende av en matvare. Den beste metoden for å utnytte i å beskytte en produkter posisjon i markedet er å utvikle en pre-lansering markedsføringsstrategi som lukker døren på konkurrentene så mye som mulig ved å styrke den naturlige & ldquo; først til markedet fordel & rdquo; at enhver opprinnelige elementet nyter.

Min markedsføring konsulentfirma blir jevnlig kontaktet av produktutviklere som har web-sider, vises på lokal-TV og radio, og har salgsfremmende artikler skrevet om dem og deres ideer. De har veldig ofte ikke inventar, ingen salgsmodell, ingen forretningsplan og ingen forsyningskilde fullt utvalgte og klar til å produsere. De er rett og slett gir råd til publikum, og byttedyr kunstnere som alltid prowling for nye muligheter, at de er modne for utbytting. De er fulle av seg selv og bare skyte av deres stortå mens pynte et produkt som ikke er kommersielt tilgjengelig.

kake designer i spørsmålet prøvde å løpe før han var klar til å gå. Han plasserte en ubeskyttet design i markedet og lov konkurrenter å slå ned. Hans detaljhandel fotavtrykk var for liten til å gjøre ham i stand til å merke seg kake design som & ldquo; Cadillac & rdquo; av kategorien, bør en kategori som han hadde skapt og har vært i stand til å høste langsiktige fordeler fra.

Den kloke løpet av handlingen ville ha vært å pre-selge på markedet med en koordinert, planlagt produktet lanseringsdato. Bestill ordre fra så mange forhandlere som mulig i markedet. Gi forhandlerne en sell-through program, sampling, salg sikkerhet, tegn, kuponger, en liten kabel-TV mediekjøp, og media publisitet generert gjennom målrettede pressemeldinger annonserer butikkene og datoer de shower kaker vil være tilgjengelig. En tilpasset dekorasjon funksjonen kan også benyttes til å forbedre de unike funksjonene i tjenesten. Oppsalg produkter som kaker og cupcakes kan ha gitt merkevare med mer attraktiv potensial og videre skille kakene fra konkurrentene.

Disse og burde vært tatt andre skritt FØR gründeren introduserte sitt produkt til forbrukere og konkurrenter. Hvis markedet hadde blitt gjennomboret med multi-butikken distribusjon og en liten, men sterk støtte programmet, & ldquo; alfa & rdquo; oppfinner ville ha blitt sementert som & ldquo; den & rdquo; leverandøren i byen for shower kaker. Utvidelse til bryllup dusj og andre spesielle arrangement parter gjennom tema kaker var naturlig linje utvidelser tilgjengelig for å holde virksomheten vokser, kreativt frisk og identifisere vesentlige unike poeng av forskjellen fra kopi katter.

I stedet for å eie byene markedet for dusje kaker, skaperen av konseptet nå finner seg selv å spille andrefiolin til en større baker. Han mister hylleplass og distribusjon poeng. Han er motløs og panisk

& ldquo;. Du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk & rdquo; er ikke bare ord, men et hardt faktum. Gründere må flytte aggressivt for å slå markedet før konkurrentene. De må imidlertid flytte med en plan som dekker alle eventualiteter og gjør dem vises større, sterkere og mer virile enn de faktisk kan være. Husk David var underdog til Goliat, men han var i stand til å drepe den gigantiske hjelp svik og stealth. Vellykket gründer & rsquo; s må tenke mer som David
. & Nbsp.;

juridiske tjenester

 1. Effektiv Riverside Family Lawyer
 2. Avlaste en Hostile Work Environment
 3. Orange County barnet forvaring advokat - Alltid opts for en barnevennlig Solution
 4. Hazard-Free Winter for Dallas Motorcyclists
 5. Organisasjon Rabatter - Ti tips om hvordan du kan fortelle om din jobb er på oppsigelse List
 6. Hvor mye kan du motta For wrongful død kompensasjon? 
 7. En Online Family Lawyer gi de beste juridiske representation
 8. Best Eiendom Advokat sparer deg fra Statue Of FraudAnd Opprettholder Juridisk Rights
 9. Advokat Oppgaver - Hvordan bli en effektiv Lawyer
 10. Hvordan få din personskade erstatning CLAIM
 11. Nyttige tips om Mesothelioma Lawyers
 12. Vilkår og prosedyre for finansiering av prosjekter for produksjon og salg av kraft fra fornybare en…
 13. Diskriminering Lawyer
 14. Få din sak Representert av en effektiv Riverside Family Lawyer
 15. Upassende oppsigelse Basics: Hva du bør Know
 16. Typer Rettslig Ideas
 17. Hvor viktig kullosforgiftning Erstatningen er? 
 18. Å se en Seattle personskade Lawyer
 19. Varemerke - en viktig Mark of Individualitet i Market
 20. Filing bilulykke Krav Gjennom Lawyer