Vil min kreditt bli ødelagt for 7-10 år Når jeg filen for konkurs?

En av de vanligste mytene om innlevering av konkurs er at det ødelegger din kreditt i mange år. Svaret er & ldquo; det kommer an & rdquo.; Det avhenger av en rekke faktorer, inkludert din nåværende kreditt score, din gjeld belastning, og den tidligere kreditthistorie. Så overraskende som det høres ut, og i motsetning til vanlige oppfatninger om emnet, kan en konkurs faktisk forbedre din kreditt. La meg si det igjen: En konkurs kan faktisk forbedre kreditt. Sammenligne følgende:

Debitor & ldquo; A & rdquo; er en kasserer som gjør $ 32k per år, og som et resultat av å være ute av arbeid av og på for det siste året, har samlet $ 86k i usikret kredittkort gjeld. Han har ikke hatt penger til å opprettholde sine kredittkort og dermed har mange 30, 60 og 90 dagers delinquencies på sin kreditt-rapporten. Dette personer kreditt er i dumper.

I dette scenariet vil en konkurs trolig forbedre dette personer kreditt score. Dette er fordi det stopper flere nedsettende merker fra å treffe dine eksisterende kredittkontoer og til slutt eliminerer usikret gjeld belastning. Om lag en tredjedel av kreditt score er basert på & ldquo; gjeld til inntekt & rdquo; forholdet og konkurs utslipp bidrar til å balansere dette forholdet som forbedrer resultatet

Debitor & ldquo;. B & rdquo; er en mekaniker som gjør $ 53k per år og har samlet $ 40k i kredittkort gjeld i løpet av de siste årene. Han har alltid vært i stand til å gjøre det laveste månedlige innbetalinger på sine kontoer, men de balanserer aldri synes å avta på grunn av den høye renter belastet. Dette debitor har ingen 30, 60, eller 90 dagers lates på sin kreditt-rapporten. Hans kreditt scorer er bra.

I dette scenariet, har skyldneren en mye lavere & ldquo; gjeld til inntekt & rdquo; forholdet og har vært betalende sine regninger i tide for å opprettholde sin gode kreditt score. En konkurs innlevering her ville ha motsatt effekt på debitor & rsquo; s kreditt i forhold til debitor & ldquo; A & rdquo; case. Så morsomt som det høres ut, er det bedre kreditt på tidspunktet for konkurs filing, jo mer vil det skje negativt som følge post utladning. Verre av kreditt er på tidspunktet for innlevering, jo mer sannsynlig vil det bli bedre som følge av utslippet.

Så hva & rsquo; s avtale med å få kreditt etter en konkurs er arkivert? Overraskende nok finnes det alternativer som er tilgjengelige. Når saken er utladet, vil du sannsynligvis begynne å motta nye tilbud om kreditt. Årsaken er todelt. Først kredittkortselskapet vet du allerede har begjært konkurs, slik at hvis du standard i fremtiden, vil du ikke kunne kreve konkursbeskyttelse for en rekke år. For det andre er det mer sannsynlig å betale tilbake dine regninger fremover på grunn av ditt ønske om å gjøre det beste ut av den friske starten konkursen har gitt. Du er en bedre kredittrisiko på det tidspunktet.

For den lille gruppen av individer som fortsatt har problemer med å få kreditt etter konkurs, er en sikret kredittkort alltid et alternativ. Med en sikret kredittkort, gi deg en bank mellom $ 200- $ 500 og de vil gi deg et sikret kredittkort for $ 500- $ 1,000. Dette er en god måte å begynne å reetablere kreditt. Mitt råd til alle debitor & rsquo; s søker å reetablere sin kreditt etter en konkurs, er å få ett kredittkort og bruke den bare for to ting; Mat og Gass. Dette er to utgifter du kommer til å ha uansett hva. Du må spise, og du trenger for å fylle bensin på bilen. Lading disse to utgifter og betale dem av hver måned i sin helhet er en flott måte å raskt begynne å sette deg på veien til økonomisk oppgang. Også www.lifeafterbankruptcy.com er en nettside som har noe nyttig informasjon for skyldneren & rsquo; s søker å reetablere sin kreditt innlegget konkurs.

For mer informasjon om kreditt, eller for andre konkurs rettslige spørsmål, ta kontakt med Larkin Law Firm på http://www.live-debt-free-now.com
. & nbsp;

juridiske tjenester

 1. Erkjennelsen av de ulike fordelene av Criminal Defense Lawyer
 2. Finn et barnefordeling advokat Rancho Cucamonga
 3. Ting å vurdere når du ansetter en San Antonio DWI advokat til å representere You
 4. La oss Lær Konsekvenser av DWI og hvorfor DWI advokat! 
 5. Private Investigator Tracing ut Tapt Child
 6. Tilsvarende privilegier for uskikket Eksperter - Fordi Du Served
 7. Hvorfor ansette en Riverside Ulykke Attorney
 8. Anvendt på vilje? Observere Out For Urettmessig Termination
 9. Asbest, Mesothelioma Diagnosis - Kan ikke for sarte Hearted
 10. Defending A Minor kjøring under Influence
 11. Hva er den viktigste Duty og tilnærming til advokater i en bestemt juridisk Case
 12. Forretnings Regjeringen Grant for driftige entrepreneurs
 13. Spar selv med hjelp av en San Francisco Lawyer
 14. Zadroga Søksmål er velsignelser i forkledning av amerikanske Government
 15. Hva du må vite om advokater før du leie Enhver Juridisk Service
 16. Hva Non-Romantisk prenuptial avtaler er bra For
 17. Viktige hensyn for å velge DWI lawyer
 18. Livet etter Bankruptcy
 19. Direkte Foreign Investment Law i Turkey
 20. Personskade Advokater i Anaheim