*** Sådde frøene til Business Med Social Networking

Sosiale nettverk har truffet mainstream med et kraftig slag, og hvis du & rsquo; re ikke oppdatert på hvordan de skal samhandle i dette mediet, kan du ende opp med å gjøre noen grelle feil. Hvis du & rsquo; ve blitt opplært i tradisjonelle salg tilnærminger, du & rsquo; re i for et paradigmeskifte som kan rocke din verden & hellip;! Eller banke deg av din rocker

Når folk av en & ldquo; moden & rdquo; alder (ahem!) spør meg om sosiale nettverk, jeg instruere dem til å lære alt de kan om demografisk gruppe kalt Millennials. Dette er de 18-29 åringer som vokste opp med datamaskiner og nå gjør et stort plask i markedet. Sine vaner og atferd er forme trender og realitetene i sosiale nettverk og innen 2010 vil de tallmessig boomers så vær oppmerksom!

Her er 5 tips-inspirert av den tusenårige generasjon-som vil hjelpe deg så frøene til virksomheten med sosiale nettverk.

1. Folk kommer først
fra mobiltelefoner til Facebook, har du muligheten til å få nye venner, navngi dine Bestevenner, og bruke den til å kommunisere status og intimitet nivåer. En ung voksen kan bruke denne for rent sosiale årsaker, men i virksomheten dette brukes til å vise respekt for medelever, kollegaer, potensielle kunder og klienter. Til tross for sin elektronisk format, betyr det skape en dypere samtale på nettet som kan føre til transaksjoner.

2. La salgstricks for ditt nettsted-ikke dine sosiale sider
Mest ned salg plasser og de fleste salg teknikker vil etterlate en stygg smak på sidene dine. Fordi fokus er på relasjonsbygging, vil utilslørt egenreklame kommer over som pushy og manipulerende. Hvem ønsker å være venner med noen sånn?

3. Fokuser på hva du har til felles, ikke hva skiller deg
mindre din målgruppe er definert av religiøse, sosiale eller politiske overbevisninger, vil du ønsker å feile på siden av forsiktighet når du legger ut dine personlige synspunkter i profilen din. Det beste rådet er å unngå distraksjoner, og ingenting distraherer mer enn uenighet. Hvis din politiske overbevisninger er integrert til å bygge forretningsrelasjoner, så for all del ta dem. Men hvis du & rsquo; re ute etter å kaste et stort nett i sosiale nettverk, og deretter tenke to ganger før du hopper på din kasse. Du kan alltid lage en personlig side viet til dine individuelle oppfatninger i et område, men hvis du har en bedrift side være sikker på ikke å ta oppmerksomheten bort fra målet om å tiltrekke nye tilkoblinger.

4. Tregere
samle venner bare for moro skyld tallene kan se imponerende på profilen din, men tilfeldig venn legger bare resultater i innboksen clutter- og mer innboks rot frarøver deg dyrebar tid. Døyt ned noen kriterier for en venn, og bare legge til personer som oppfyller dette vilkåret. Don & rsquo; t være redd for å slette en venn hvis du befinner deg spammet eller oversvømt med sprø e-poster.

5. Slapp av dine forventninger og se resultatene kommer i
Hvis du plantet en gulrot, ville ikke du & rsquo; t trekke den opp ved røttene for å se om det & rsquo; s vokst enda. Det samme gjelder for sosiale nettverk. Sådde frøene og være tålmodig er nøkkelen til suksess. Noen ganger må du slappe av dine høye forventninger. Sjansene er du vant & rsquo; t gjøre million dollar håndtere den første uken. Men du vet aldri & hellip; arbeide sidene og en ny kontakt kan føre deg til avtalen i drømmene dine.

Folk tjener penger på nettsamfunn er de som fokuserer på relasjonsbygging og viser genuin interesse for andre. Sette disse tipsene for å jobbe på dine sosiale nettverk sider for online suksess
. & Nbsp.;

publisitet

 1. Gjør noe med It
 2. Hvorfor du trenger en markedsføringsplan for 2010
 3. På noen måter den mest avgjørende og vinner å bli undersøkt for å spille Poker.
 4. Sammenlign bredbånds Pakker, BT Broadband
 5. 3 måter å sørge for at Pressemelding Passerer Orgasm Test
 6. Effektiv Bannerannonsering Methods
 7. Optimalisere din lokale bedrifter For Clayton Forretnings Listing
 8. Styre Media Bilde: Hvorfor Mange Kjendiser Fail
 9. Lansering Din Independent Film Online
 10. Suksess tips - Er disse korrekturfeil skade din bedrift 
 11. Vinduet henger Reklame for å maksimere Profit
 12. Topp 10 Online Marketing tips! 
 13. Hvordan PR Blitz Din Indie Film
 14. Ønsker du å forbedre? Spør clients
 15. 5 tips for Pitching Radio Outlets
 16. Artikkel Marketing Tips - Hvor ofte å sende til kataloger 
 17. Du og ditt produkt: Du er hva du Sell
 18. Glødende din annonse med Custom Signs
 19. Tilpassede Skilt og bannere - raske tips om Making Your Selection
 20. Liste Building: enkle måter å legge til et publikum uten Spamming