Effektive kommunikasjonsferdigheter for den farmasøytiske Sales Professional

Åtte trinn til betydning og innflytelse

Å kommunisere menings blir vanskeligere enn noen gang før. Mens teknologien har skapt et stadig økende antall måter å kommunisere, er mange mennesker nå isolert og beskyttet. Derfor vi & rsquo; re miste ferdigheter og evner til å kommunisere på den mest innflytelsesrike måten & ndash; . ansikt til ansikt

Det & rsquo; s reell fare for vedlikehold av meningsfulle kommunikasjon og profesjonelle kunderelasjoner. Hvis du blir altfor avhengige av e-post eller tekstmeldinger, fokuserer du på objektet, ikke legen din og hva som er viktig for sine pasienter. Hvis du kan & rsquo; t holde oppmerksomheten til legen din for dem å forstå budskapet ditt, du vant & rsquo; t påvirke dem til å ta affære.

Hvis man ikke kommunisere effektivt ansikt til ansikt har en fenomenal innvirkning på veksten av virksomheten og forholdet til legene
& bull.; Misforståelser og forståelse
& bull.; Kastet tid
& bull.; Tap i fortjeneste
& bull.; Minimer evne til effektivt å projisere tillit, tillit og troverdighet

Det er visse samtaleemner der ansikt-til-ansikt-kommunikasjon vil absolutt være den beste måten å påvirke handlingen

& bull..; Motivere legen å bruke produktet
& bull.; Løse en misforståelse eller konflikt
& bull.; Søker avklarings etter skriftlig kommunikasjon har sviktet.

Å kommunisere med påvirkning og innflytelse ansikt-til-ansikt krever disiplin, besluttsomhet og selvbevissthet. Begynn med følgende åtte må ha trinn.

1. Lag dine øyeblikk med din lege & rsquo; s teller. Alle har rett til å snakke. Tjen rett til å bli hørt. Tenk på hva du vil si før du sier det. Hvert ord teller. Tailor hva du sier til møte med lege & rsquo; s klient & rsquo;. Behov
største utfordringen jeg hører fra farmasøytiske salg fagfolk er, etter

2. Ta hensyn ved å lytte til det usagte følelser. Selv om legen er opptatt med et diagram, ikke la øynene dine piler bort som signaliserer du & rsquo; re ikke lenger å betale oppmerksomhet. Vent med å snakke bare når legen er ferdig hva de ønsker å si. Lytte og lese deres uttrykk for å få maksimal forståelse av hvorfor bak sine ord.

3. Hedre legen & rsquo; s tid. Forberede og komme til poenget raskt ved å snakke i korte og konsise setninger. Erstatte ikke-ord (& ldquo; uh, & rdquo; & ldquo; um, & rdquo; & ldquo; så, & rdquo; & ldquo; du vet & hellip; & ldquo;) med en pause for å finne din tanke. Unngå springende og fylle meldingen med unødvendige poeng.

Når jeg observerer farmasøytisk salg fagfolk detalj legen sin, de ofte vil begynne samtalen med ordene, & ldquo; Jeg vet du & rsquo; re opptatt, men & hellip; & rdquo; I stedet, erkjenner din leger tid ved å komme til poenget. Be om en klar og bestemt handling. Selv når du bare har et minutt av legen & rsquo; s tid, vil du kommunisere mer med mindre

4.. Forbered deg på ditt ansikt-til-ansikt-møte på forhånd. Jeg ble bedt om å observere flere farmasøytiske salg teknikere i løpet av sine ride alongs å bidra til å identifisere sine forbedringsområder. Hver samtale de hadde med sin lege var identisk fra klinikk til klinikk. De manglet muligheten til å skreddersy sitt budskap til legen & rsquo; s pasient & rsquo; s behov.

Incorporate K.N.O.W. inn i pre-plan
& bull.; K - Hva gjør legen din vet om emnet
& bull;? N - Hva gjør legen din trenger å vite for å ta den handlingen du vil ha dem til å ta i den tidsrammen du har for denne samtalen
& bull; O - Hva er din lege & rsquo; s mening om emnet
& bull;? W - Hvem er legen din? Hvilke tilleggsopplysninger vet du om legen din for å hjelpe deg med å tilpasse budskapet for dem og deres praksis?

Når de farmasøytiske salg fagfolk forberedt sine samtaler med vet, snakket de mindre og lyttet mer. Dette ga sine leger en mulighet til å fortelle dem hva de trengte.

5. Unngå ikke-verbal mishandling. Din oppførsel og ikke-verbale signaler er like viktig som de ordene du sier. Fra det øyeblikket du går inn i lege & rsquo; s kontor, være klar over hva kroppsspråket kommuniserer. Hvis du ønsker å formidle tillit og stoler må du formidle disse fra den tid du gå inn til legen & rsquo; s kontor til den tiden du går ut. Don & rsquo; t fidget, handle nervøs eller la din holdning til å formidle usikkerhet eller uærlighet

6.. Være oppriktig og ekte. Være ekte og la legen for å se den virkelige deg.

7. Opprettholde kontroll over samtalen. Være interessant. Jeg hører ofte farmasøytiske salg profesjonell & rsquo; s staten, & ldquo; Legen min aldri ser på meg når jeg snakker & rdquo.; Hvis du ser tegn på at du & rsquo; re ikke lenger i sentrum av oppmerksomheten:
& bull; Legen begynner å jobbe på deres Blackberry, iPad, iPhone, etc.
& bull; Legen din begynner å ha siden samtaler
& bull.; Legen konsekvent avbryter deg.

Stopp. Ødelegge flyten. Tjene deres oppmerksomhet. Komme tilbake på sporet.

8. Under en tur langs, be om konkrete tilbakemeldinger om viktige punkter, på hvilken måte du blir presentert og måten du svarte. Be for balansert tilbakemelding om hvordan du kan forbedre og umiddelbart begynne å bruke denne tilbakemeldingen.

Regionale og distriktsledere som gir balanserte tilbakemeldinger umiddelbart under sine ride alongs, observert selgere:
& bull; Kommunisere mer klart og konsist produkt forskning
& bull; Forbedre sin kommunikasjon atferd for å få og beholde sine leger oppmerksomhet
& bull; Få leger avtale om å skrive en signatur
. & Nbsp;

salg systemer

 1. Løse alle batteriproblemer med laptop, kamera og GPS Akku
 2. Popularitet Kunst- og Craft
 3. Sju trinn for å selge mer 
 4. System Sikring Small Businesses
 5. Led Downlights: Advantage for Farge og Inspiration
 6. ONE telefon som ikke det ALL
 7. Tegne Supplies Online - Valg og Prices
 8. Hva du bør huske på Financial Planning markedsføring i Australia
 9. Tre Application Launcher alternativer for Windows
 10. Brann Seals, den effektive sikkerhets feature
 11. Prosessen med Networking til C-Levels og C-Suite Executives
 12. Er du gjøre riktig bruk av Marketing Automation Solution
 13. Vellykket Demand Generation starter med rette tjenesten Vendor
 14. Snart Kniver: Venner av chefs
 15. *** Spørsmål og Svar: Nei Control
 16. Den beste tiden å selge på Whiteboard
 17. Salgsliste: en stor hjelp for å skape nye salgs Leads
 18. God kvalitet Canvas veske er nå tilgjengelig for indiske Market
 19. Salg - Lær det, elsker det, Live It
 20. Enkle tips for å hente høyere priser på Brukt Rolex Watches